onsdag 6 maj 2009

Planer !

Skönt när det är lite regnigt och kallt , så behöver jag inte känna paniken i trädgården . Nu får jag några dagar till att planera på . Men det blir väl som vanligt , börjar i en hörna ...... (Bilden är tagen av min kusin i vår gamla trädgård , hon fick bänken sen i minne och på den sitter hon nu och tänker på mej )
Nej jag har inte nån panik ,jag har faktiskt en plan över trädgården och det får ta sin tid , även om det tar en livstid . Det som står högst på önskelistan är en tvättlina , så det håller min handy man på och fixar till . Jag har aldrig varit en tummelmänniska utan gillar att hänga mina kläder på tork , även inomhus , nu har jag fått så god plats i källaren så jag kan göra det där men vad går upp mot lukten av solblekt bomull . Värmer mej med te och ljus inne nu och har fått världens godaste av en kär vän : NK:s champagne Ett svart te med smak av jordgubbar , champagne och gräddvanilj , gissa om det smakar guddomligt , varför är det så långt till NK !?!?! Ljusförrådet fylldes på häromdagen oxå , inför kommande regngråa sommardagar kanske ;-) Vet ni att det finns ljus som luktar solblekt bomull , mina är tyvärr slut men de finns att köpa på "vissa ljuspartyn " . Så i och för sig skulle jag kunna köpa sånna och tända ett och fortsätta hänga kläderna i källaren på tork och mannen skulle kunna börja med ett annat av våra 737 projekt istället ;-) Ha en onsdag utans dess like , en onsdag som kommer att gå till historieböckerna !!!


Lotta

20 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej där..här ä'r en med planer på trädgården..som säkert inte kommer att bli så mycket av iår ..mer än i drömvärlden då föörstås:)...soffan den star vid trädet ..och plattorna under ..men sen...??..spalje eller inte..och gud vad man funderar..regnet kom i en liiiiten skur bara så det blev inte så mycket av att sitta inne och fundera..nu är det dax att cykla till jobbet..tjing..PIA

Ewa sa...

Vilken härlig tekopp.

Självklart ska jag ta ett dopp. Kommer du med? ;o) Näe, lite väl strömt vatten i älven, och säkert skitäcklig botten. Vill kunna stå där jag ska bada.

Lät gott med det där teet... Såg föresten en sak igår, och tänkte på dig. Kanske det kommer en sak med posten snart, om du är riktigt snäll... ;o)

Kraaaaam
/Ewa

Anonym sa...

vad det låter gott med det teet. Vilken söt kopp du visar.
Visst är det skönt att hänga ut tvätten. Nej, har aldrig hört att det finns sådana ljus.
Ha, en bra dag.
Kram

MiaMaria sa...

Hej!


Hm.....ja nog har vi en massa massa massa projekt som man vill ta tag i..helst igår....har också en massa som ska ta tag i....

Låter gott med ljus som doftar solblekt bomull.....

Här regnar det också och känns lite ruggit...ska försöka ta tag i ett mindre projekt innan jobbet kallar...

Ha´det så gott!
MiaMaria

Designe sa...

Jag är inte heller nån tummel-människa..tycker det sliter på kläderna och de hänger ut sig så fint när man hänger dom så de behöver inte strykas heller..bra va?! Åh va teet lät gott! :)
Kram

"M" sa...

Den doften är underbar, den äkta hänga ute på tork lukten är ju bäst. Känslan av att krypa ner i sängen när det är renbäddat med sängkläder som har hängt ute å torkat är ju otroligt skön.

helen sa...

Så vacker trädgårdssoffa!

Jag älskar också att hänga tvätt ute. Själva känslan är lite meditativ (heter det så, meditera i en "annan" form)och doften när det har torkat, mmm...

Projekt till de kära männen har man ju alltid. Frågan är bara hur man lurar dem att utföra dessa???

Ha en otrolig onsdag, du med!

Kram
Helen

Mitt smultronställe sa...

Jag hänger alltid min tvätt oxå, luktar mycke goare!! Så ni har också så många project....
Här är det en grå dag med!!

ha en bra onsdag!! Kram C amilla.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tack du rara! Javisst får vi stötta varandra! Vilket härligt te du gottar dig med och vilken söt kopp!
Är heller ingen tummel-människa. Skönast är ju utetorkad tvätt såklart, men idag regnar det och är grått :(
Håller på att plocka med grejer som jag inte haft tid med innan. Projekt finns det alltid att sätta händerna i, både inne och ute. Igår drog jag hem mer loppisgrejer :D Nu måste jag börja bära ned i källaren.
Må så gott vännen!
Kraam
nina

Helena sa...

Det tet låter supergott! Jag hänger också alltid min tvätt, inget tumlas! Kul att du gillade mina smycken! Kram Helena

anna sa...

Håller med igem det finns inget bättre än tvätt som torkar utomhus i solen...jag har inte ens en torktumlare och int evill jag ha någon heller!

Annas skattkammare sa...

Gillar din filosofi! =) Visst blir man genast lite frusen när det är regnigt och kallt och då är det skönt att värma sig med både te och tända ljus!
Ha en skön onsdagkväll!
Kram /Anna

Marcela sa...

Hello dear Lotta
Beautiful photos as usual !!!

Enjoy a cup of tea.
Here the autumn came. I miss the spring!
Have a wonderful day

Abrazos
Marcela

Frida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Frida sa...

Jag vet hur det är det där med tålamodet är inte min bästa sida. Är glad att jag kunde inspirera dig, din trädgård kommer säkert bli jättefin. Just nu får jag inte till det inomhus, men det blir väl bra någon gång.

Det där teet lät väldans gott.

Ha det fint!
Kram Frida

Marie sa...

Finns väl ingen härligare doft än tvätt som har hängt ute och torkat, ljuvligt!
Här regnade det på förmiddagen, men nu i eftermiddag har faktiskt solen återvänt. Jag hoppas den är här för att stanna!!!

Kram på dig!
Marie

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilken söt thekopp, svart champangne,jordgubbar, gräddvanilj, får mig att bli sugen på glass mmmmmm.
Håller med dig att tvätt som hängt ute luktar underbart.Jag tycker nog att gubben får hänga tvättlinan så slipper du tända ljusen.
Kram Ulla-Bella

Viola sa...

Skönt att du skyndar på i den egen takt,,,,här växer det oxå fram lite idéer med trädgården, gör som du...det får ta den tid det tar, kramen

Vit Gladiolus sa...

Åhhh vilka ljuvliga bilder! Vad fin grej du har ljusen i, var har du hittat den?
Kraaaaaam

Inspiration i vitt sa...

Hej Lotta, vilken tur att du har så många projekt så att du håller dig vid liv och många av dina idee'r kommer säkerligen att bli klara denna sommar.
Det är väl härligt ändå att planera lite även om inte allt blir som man tänkt sig.

Att hänga sin tvätt ute är så härligt och doften sen mmmmm
Cotton ljus är underbart det med och det sprider en underbar doft i hela huset.
Sånt te har jag oxå druckit men det kom inte från NK så det finns att på andra ställen, jag fick mitt i present och jag gillade det oxå.
Kram på dig/Ingela.