söndag 20 maj 2007

En härlig helg till ända !

Nu är det sen söndagkväll och egentligen sovdags för VilsnaLoppor men vill ändå slänga in några härliga helg bilder !
Min " Handy man " har på min begäran gjort ännu en spalje .Jag tyckte den andra hängde i luften på något vis .Så nu har den fått en kompis , med krona på verket dessutom. Där ska en klätterros få klättra upp ...


Lilla Loppan har suttit mycket i sandlådan som hon älskar . Sent på kvällen igår gick hon ut , hon bara måste titta lite på sin sand som hon sa .Då kunde jag inte låta bli att ta smyg bilder ifrån köksfönstret . Så fin hon är i min gamla kofta ifrån sextiotalet , bruna plyschbyxor och rosa tyll kjol. "Prinstuttan" !

Små pojkar eller stora killar som ena stunden tycker dom e så stora och coola ,och i andra stunden både gungar och busar med pappa . Härligt med vattenbus ! Det tyckte Lilla Loppan med innan hon blev blöt, vilken bedrövelse !
Jag har oxå börjat pynta lite på altanen ,riktig färdigt är det inte . Jag har lite projekt på gång där , så det får blir fler bilder senare .


Några fotbollsmatcher har vi oxå hunnit med under helgen och en av storpojkarna har farit ner till Polen på studieresa . De ska bla. besöka koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau . Alla nior får varje år göra en sådan resa .
Mellanbarnet fick igår bestämma middagsmat och väljer till allas vår förvåning bakad potatis . Så vi fixar till det , med tre olika röror till och när det kommer fram på bordet så ser han lite fundersam ut .....
det var nämligen Hassselbackspotatis han var ute efter .
Gissa om de andra var glada på honom den dan ....
Nå ja det gick ner , fast Lilla Loppan tyckte det var lite fattigt utan korv !

3 kommentarer:

ancipanci sa...

Oj va fint ni gör det hemma hos er! Vi rymde från trädgården ännu en helg, det blev skogen o Övralid i stället! Säg till prinsituttan att hon måste bättra på tånaglarna nu när hon fått så fina skor! H.( för det va väl han du menade?) eller F.(?) skulle kommit till oss o ätit i går vi hade hasselbackare med snitzel! Whirres favvo!!! HA DET SÅ GÖTT!!! Kramis...

vildängel sa...

Visst är det härligt när man får börja pynta och fixa med alla sina utomhusprojekt! Ser fram emot fler bilder från din altan.

Lotta sa...

Ancipanci : Tack ! Nej det var Lille F som prompt skulle ha bakad potatis för det kan man äta utanför Grönan och det var så gott så ! Men hur han i hela friden blandat i hop det ...Hasselbacken ligger ju där men.... Ja Pappa sa det samma för de hade oxå ätit Hasselbackare i lördags !

Vildängel : Hoppas helgen varit bra ! Ja visst är själva "piffet " som de kallar de det, det roligaste . Mannen får stå för grovgörat liksom .