måndag 18 juni 2007

Tjejsnack Vecka 25

Ditt boende.
Veckans tjejsnackare Nathalie .


Hur bor du? Jag bor i en villa på landet .

Vilken våning & vilken storlek? Det är ett tvåvåningshus ca.150 m2.Med vem? Vi är två vuxna och fem barn och ett antal dammråttor som försöker samsas.
Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Jag har flyttat sex gånger , tror jag , än så länge.Av vilken anledning? Jag har flyttat av olika orsaker , beroende på var jag befunnit mig i livet , studier , familj och miljöombyte m.m.Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? Jag flyttade hemifrån när jag var 16 , men då till min mormor pga. studier .Jag var väl 18 när jag först bodde ensam .
Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? Jag har väl inte så jättebra kontakt med grannarna, men man träffas mer när man börjar gå ut på tomten på vårarna .På vilket sätt?Varför/varför inte ?Man har dels för lite tid och dels inte så mycket gemensamt kanske. Två av grannarna är arbetskollegor så man ses lite på jobbet , andra pratar man med över staketet bara .
Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?] Jag har både dusch och badkar . Jag har ingen balkong , än . Men jag har altan,uteplats och trädgård.Jag har två toaletter .

OBS. Ny länk till tjejsnack . Passa på att kolla in Milo´s häftiga blogg !

1 kommentar:

Sara sa...

Åh det är så fint på vintern när det är snö och man ser det vita mot det röda. Vackert!