torsdag 16 augusti 2007

EnVilsenLoppa pysslar vidare ......

Ibland är det så skönt att vara ensam hemma utan mannen man får lite mer pyssla ifred . Här har det regna hela dagen så barnen har sluppit gå ut och de har oxå "småfnulat " med sitt . Jag fixade till :

jag vet den är inte vacker , en mojäng på en armeringsjärn för ett tag sedan .För jag tycker de e lite otäckt med dem i rabatten om barnen skulle få för sig att landa just på dem om de tar sig en liten flygtur just där . Nåväl mojängen är något som hängt i kedjor med en värmeljushållare i . Till sak , idag fick jag syn på kedje resterna som jag slängt ner i min verktygslåda tillsammans med gardinupphängningsnypor och tänkte direkt på de där kedjorna som man sett på div. bloggar nu för tiden . EnVilsenLoppa vill inte vara sämre fram med tången och knipsade ihop denna skapelse , häpp !

"Svag är den kedja som fruktan smider ,

men starka äro de band som,

vänskap och kärlek knyta ."

Natti natti !

4 kommentarer:

katarina sa...

Go morron :)
Vilken rar blogg du har :)JAg kommer gärna hit in o hälsar på och du är jättevälkommen tillbaks till mig !

Ha en toppendag. Och jag tyckte att din rabbatprydnad var ball och riktigt snygg !
Kram Katarina

vildängel sa...

Det blev ju läckert att hänga den där upp och ner på armeringsjärnet och du är garanterat ensom om att ha just en sån trädgårdsprydnad :)

anca sa...

Jo men visst e det skönt att få pyssla i fred! Så synd att vi bara hade en vecka på egen hand! Kramelikram Å hoppas att helgen blir bra!!!

therre sa...

Men så fin kedja! Varför betala för en när man kan göra en helt själv :)