söndag 19 augusti 2007

Nu är den slut .....

....både helgen och semstern*stora tårar rullar *
Hela lördagen gick åt till den årliga fotbollens dag här i byn , idag målade vi klart farstukvisten och så var jag med en kusin och tittade på två hus . Det var riktigt kul ! Ett var en typisk sommarstuga , fyrkantig med ett mystiskt bågnande innertak och golv ,eeee för nästan sjuhundratusen ,värt inte . Men så kom man ut i trädgården och då var det värt varenda krona , hmmm.Vidare var vi och tittade på det sötaste i husväg , ett grått fattiglappshus (eternit ). Som var bara så rart . (Bild lånad av Hemnet )
Lilla Loppan har oxå passat på att julpyntat, i fall vi inte hinner det nu när vi börjar jobba ! Go början på veckan allihopa ! Jag själv har börjajobbaångest !

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

5 kommentarer:

anca sa...

Börjajobbaångest var bara förnamnet..

Sarah sa...

Hej, jag hade jobbångest så det skrek om det för två veckor sedan.... Konstigt nog så kändes det helt ok när måndagen väl kom. Träffa alla goa jobbarkompisar! Men visst...efter semestern så har man ju lätt JOBBÅNGEST! Ha en skön första-dagen-på-jobbet måndag!

therre sa...

Ja, det känns ju typ nu som att man inte ska ha tid till något alls när ledigheten är slut :/ Fy... Men jag antar att jag inte är ensam om att känna ångest första dagen efter flera veckors ledighet! :(

~Eva~ sa...

Hej Lotta :-)

Vad roligt att du kikade tillbaka!
Hoppas nu att du får en bra måndag, trots jobbarångesten där...

Hihi, julpyntat!
Tog ju själv fram den där bilden av den virkade julspetsen ;*) så den röda lyktan här känns bra, som att jag inte är ensam om det heller *fnissar gott*

Lotta sa...

Tack för alla goa kommentarer !

anca: ja eller hur ! Hoppas du haft det bra !!!


sarah:Dagen har varit jättebra och jag har världens tror jag bästa jobbarkompisar så dom låter en verkligen mjukstarta .


therre:Nej det känns skönt att man inte e ensam med den här typen av ångest . Jag har haft en bra dag i alla fall , och kort !

eva : Ja det sak börjas i tid det som .... *fnissar med *