onsdag 29 augusti 2007

Utmanad och utmanar !!


Jag har blivit utmanad av Eva ! Jag ska berätta 8 vanor som jag har . Men hur svårt är inte det , och efter att ha läst Eva´s så känns det inte lättare .Det första som slår mig och som är ett måste är att sova med stängd dörr , bara så att jag ska väckas om ngn (tjuvar ) kommer in i mitt sovrum på natten .Jag tror på "spökskallar" , andar kalla det vad ni vill , och det gör att hela tiden tänker på vad jag gör ifall jag har nån gammal död släkting som tittar på mig i min ensamhet , helt sjukt jag vet !!Jag kan inte äta på viss sorts porslin , sån som inte är glaserad *ryser*.Jag är väldigt kritisk till skolan ! När ska skolan (och då menar jag grund upp till högstadiet ) inse att de ligger 30 år tillbaka i utvecklingen . Det går inte lära ut på ett så omodernt vis saker som det tar för barna fem minuter att ta reda på ,på internet . Läxor , men hallå !!!Jag älskar att läsa böcker och läser mycket . Just nu har jag börjat plöja igenom en bok om min favoritförfattare :Tove Jansson Ord,bild,liv. Av Boel Westin .Jag har fastnat i "bloggträsket " , tycker det är så kul att titta runt och hitta nya intressanta bloggar . Få nya vänner , bli inspirerad och berörd .Jag har ständigt dåligt samvete för mina barn , trots att jag vet att jag inte borde .Jag fuskar fortfarande och ofta som frisör , fast det är tjugo år sedan jag jobbade som det .Ja ha nu är det ju åtta , hade kunnat fortsatt i en evighet , där ser man . Vet inte om det är vanor direkt men ..Ja nu vet ni lite mer om mig och nu är väl meningen att jag ska utmana någon oxå .


Ni är utmanade !!!
Ha en bra dag ! Jag gjorde ju världens miss häromdagen då jag skrev att Lilla Loppan aldrig blir sjuk så mycket lök som hon konsumerar . Gissa vad jag gjort i två dagar ? Inte jobbat i alla fall !

6 kommentarer:

~Eva~ sa...

Vad intressant att få veta mer om dej! :-) bloggträskgrejen känner man ju igen ;*)
Jag tycker att det sprudlar av liv kring dej!
Men jag blir orolig nu, är du sjuk?
och jag som tänkte börja äta som dej *fniss*

KramKramen från Eva

Lotta sa...

Eva : Nej de är inte jag som är sjuk , det är min Lilla dotter , trots all lök ;o)Eftersom hon mest bara sover nu , så hamnar jag ändå längre ner i "träsket " ;o) Ha de bra , Kramis !

Maria-Jag blommar sa...

Intressant att läsa om dig!! Och tack för utmaningen - fick den av Lallis också så jag grubblar för fullt!

Maria-Jag blommar sa...

NEJ, jag fick den inte av Lallis (jag hade bara läst den där) Jag fick den av Handplockat också...förvirringen är total!

Jessika sa...

Där ser man! Jag antar utmaningen och skall börja fundera...

Veronica sa...

Måste bara säga att den lilla porslinsflickan på bilden är sååå söt!!! Ha det gott!!
Kram Veronica.