torsdag 9 augusti 2007

Vadstena ...i brist på annat !

När jag var nere hos min syster i Motala sist tog vi en liten tur till den trevliga staden Vadstena .Där skulle man bo , de är en riktig idyll ! Sen har dom en hel affär bara med änglar , där blir en gammal änglafantast som jag alldeles lyrisk . Syrran och hennes familj är här uppe hos oss i Roslagen nu , så idag när gubarna målade på huset gjorde vi damer en liten loppisrunda i närmiljön . Men jag hann inte ta några bilder på mina fynd , innan det blev för mörkt .Så det får bli lite Vadstena bilder i brist på annat .
(Och nu skulle man kunna tro att det är jag och min syster där på bilden , men se de är det inte . De är några för mej helt okända men säkert jätte rara damer som beskådar den enorma klätterrosen .) I morgon ska vi överraska vår älskade mormor som fyllde 80
år i början på juni , men som tyvärr inte orkade med någon uppvaktning då . Hon är väl inte riktigt kurant just nu heller men vi måste få träffa henne ändå !
Ha det så gott alla vänner !

4 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

JAg har aldrig varit i Vadstena. Snart är det dags för en riktig Sverigesemester!

vildängel sa...

Ojoj, en hel affär med bara änglar? jisses vad det skulle bli dyrt för mig att gå in där :D

Lotta sa...

Tack för vackra bilder från Vadstena. Jag har aldrig varit där, men jag har suttit på Hemnet och suktat över vackra hus och miljöer! Suck!!

Ha en jättehärlig helg!
Kram
Lotta

Christina W sa...

Vadstena har jag aldrig varit i och ändå tänkt åka till så många gånger. Inte minst för att Landsarkivet finns där - släktforskare som man är