söndag 21 oktober 2007

Men hallå det är ju två månader kvar ...

... till jul ! Min syster får stora skälvan redan , så för din skull gör jag ett höstinlägg ! Håll till godo !
Lilla Loppan har gjort vackra skimrande höstlöv i lera . Jag har gett bröllopsdagsbuketten ett nytt liv . När min man köper köper blommor åt mig så köper han alltid sådana som han själv gillar , helt egoistiskt och inte alls i min smak . Jag gillar rosa och vita blommor i alla dess former .

Inte förräns härom helgen fick jag alltså en bukett i min smak , och vet ni varför ...Jo Lilla Loppan hade fått välja och då blev det så klart rosa . Visar några bilder på färger som han skulle ha valt och visst är det läckert , men inte jag .

Visar till slut helgens loppis inköp , känner du igen bilderna AnCa , det var inte så många kvar nu ;o)
Ett stort tack för alla era kommentarer , fortsätt gärna att lämna det är så roligt att läsa !!!

7 kommentarer:

AnCa sa...

Nej jag tycker inte om julen!!! Helt utarbetad efter en hektisk period på jobbet o sen det ständiga dilemmat om var man ska fira julen... Nej tacka vet jag sånt fint höstpynt som den lilla Loppan gör! Löven var ju jättefina!
Åh vad jag ångrat att jag inte köpte såna där foton i somras! Kan tänka mig att det inte fanns så många att välja på nu, vad tänkte vi på då???

Jodå helgen har varit bra, fast lite vemodig...

Kramelikram...

Maria-Jag blommar sa...

Fina buketter båda två! Men din man kanske ska börja köpa buketter åt mig istället ?? ;) Eftersom jag gillar den färgglada...Men visst är det konstigt med män att fast man varit gift med dem i flera år så är det inte riktigt så att de vet vad man gillar egentligen...inte min man iaf...

signe sa...

Vilken fin rosa bukett!..jag gillar oxå rosa buketter!..läckra bilder på de andra blommorna oxå. Vilka fina foton du fyndat!..verkligen vackra! Ha en fin kommande vecka! Kram :)

linnea-maria sa...

Hejsan
Du har minsann kreativt barn du med! Minstingen har även han blivit inspirerad och gjort två julkort samt tryckt ut en halv glittertub i sin byggarebob-målarbok, hrm. Korten är jättefina fynd, kopieringsmaskin är bra omman vill ha korten kvar men ändå använda motiven. Åh har du pyssel som jobb, lyckost! Den lilla klippdockan var supersöt. Jag vill tipsa om etsy.com en säljsajt för kreativa människor, så mycket fint att se där../linnea-maria

Goa, skåne sa...

Ja, dessa löven är supersöta! Och buketten...Din...är jättefin! Kan männens färgval, bero på att de ofta sägs vara färgblinda..?!
Vad vet jag...;)
Kram på dig och tack för en uppmuntrande hälsning hos mig..:)
Kram och ha en härlig vecka!
*Pssst*
Jag läängtar till Julen..det går bra va?....mums!
Goa

faster atta sa...

Underbar bukett! Nu kanske han vet till nästa år??? Min make gör likadant...

Granne med Selma sa...

Håller med dig om det där med blommor.Det är inte alltid man tycker lika. Min make har pippi på att köpa rosor till mig. Eller HADE kanske jag ska säga. Ett tag blev det så mycket så jag fick säga till - nu räcker det. Jaha...vad blev det av det? Jo, nu är det säkert fem år sedan han kom hem med en bukett.Aldrig få man vara riktigt glad... eller kanske får jag skylla mig själv *nä, det vill jag inte* Finaste buketten jag fått av honom var i allafall en bukett med de allra första tussilagonen som dyker upp på våren. Då hade vi nyss blivit tillsammans och jag tyckte det var SÅ romantiskt med en karl som plockade blommor ute i diket *hihi*