torsdag 15 november 2007

" Putäll på er grevar och baroner "


Tänkte jag skulle visa min fina vichy flaska som jag vunnit på tradera (det är inte meningen att den ska stå just där , men förtillfället..). Den har så himla fin färg tycker jag och med kapsylen som är gjord av porslin . Som jag berättat i ett tidigare inlägg har jag blivit beronde av Tradera ;-) Jag sitter hela nätterna med tändstickor i ögonen för att hålla ögonlocken uppe och söker och budar . Nej men skämt och sido ,men jag blir väldigt fascinerad av vad folk faktiskt säljer och att de sedan har mage att kalla det för både det ena och det andra och dessutom vill ha hutlöst mycket betalt för det . Men kul är det ! Jag har "vunnit " som det heter några auktioner och det mesta jag betalt är 60 kr för ett par handsmidda saxar , som ni ser ovanför . Sprutmojjängen som hänger där brevid kötthackarn (visst har jag bra namn på allting , kunnig som 17 ) fick jag som bonus när jag vann två gamla locktänger . Ni vet sån som pigan Lina i Emil satt och lockade luggen med . Syrran tror att det är örngottsbands krusare hon , vad vet jag . Har jag köpt det som locktänger så är det det . Hon ska få en bara för det .Tjugo kronor fick jag ge , men hallå . Fast man lurar sig ju lite , för frakten tillkommer , men å andra sidan slipper jag åka på loppisar och leta runt , men eller hur !?
Ha en himla najs fredag och helg !

Det ska jag ha , för jag ska åka till min älskade syster och hennes gulliga familj .

16 kommentarer:

Evelinas hus sa...

Men vilka fina saker.
Tradera är livsfarligt :-).
Svaret på din fråga är ståltråd.
Kram Caroline

Lotta sa...

Håller med dig, Tradera är farligt. Jag fortsätter ihärdigt att säga att jag "vann" en auktion, men gubben går inte riktigt på det! ;-9

Fina saker du visar i alla fall!
Ha en riktigt härlig fredag!
Kram
Lotta

MiaMaria sa...

Tack för ditt besök!
Du är välkommen att slå dig ner...

Fina saker du visar!

Du får ha en underbar fredag!

Miamaria

Goa, skåne sa...

Men som du spenderar kvinna..:)
Ja, jag har fortfarande inte gett mig på Tradera världen...lika bra det!
Fina saker har du allt "vunnit"...flaskan är vacker och locktång är det klart att varje flicka ska ha...det är ju, livsviktigt..:)
Ha nu en underbar fredag med din syster!
Själv ska jag shoppa julklappar...ut och träffa kompis och käka i lund...och gå på Minnas bloggträff på söndag! Så det verkar soma att min helg också kan bli helt ok!
"Masskramar" från Goa

KJ sa...

This is my first visit. I live in California. I am enjoying your photos and fresh looking decor!

Thanks for sharing!

KJ

Jenny sa...

Härliga fynd!
Önskar dig en mysig helg och
det brukar den ju bli när man träffar sin älskade systeryster =))
Kram
Jenny

country-dreams sa...

Åh vad mkt fina grejer du vunnit, sitter tyvärr aldrig på tradera alls. Det är väl lika bra det, skulle nog bli dyrt annars.
Ha en jätte bra helg!
Kram Jessica

faster atta sa...

Du, den där "sprutmojjängen".... Om du tröttnar på den så vet jag ett hus på landet som skulle ta emot den med öppna armar!

jessika sa...

Jag testar Tradera för första gången nu. Kränger lite kläder och det budas vill jag lova... imorgon kl 22 avslutas mina auktioner. Lite spännande faktiskt!

linnea-maria sa...

HÄr är en till Tradera-beroende, ha en trevlig helg. /linnea-maria

Under en vind sa...

Här är en till som gillar tradera...säljer dock mer än jag köper...har nu en lugn period.....

Du har verkligen hittat mycket fint!!!

Önskar dig en toppenhelg! Kramis!

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Hihi...en till som bryter av tändstickor med ögonlocken framför Tradera!? :-D

Din dotter verkar helt underbar. Jag är också ledig en dag i veckan för att vara hemma med mina barn och jag känner igen mig i dina bilder. Din dotter har en sånt fint rum och jag har tänkt att beställa sådana vackra änglavingar som din dotter har i sitt rum. Är det Panduro tro?

Ha en toppenhelg nu och ta hand om dina fina barn.

Kram Bea

Maria sa...

Jag traderar också...är ju så roligt!! Men inte alls samma prylar som du hittat...

~Eva~ sa...

Tradera låter som ett spännande äventyr man kanske skulle bege sej iväg på...

Hoppas du har det jättegott i helgen tillsammans med din älskade syster yster :-)

Kram från Eva

SKATAN sa...

Ha-ha! Ja du, jag instämmer. Det är underhållande att se vad galet människor ibland begär för sitt gamla elände. Ibland får man sig ett ritkigt gott skratt! Jag tror nog att din syster har rätt...utan att ha sett grejen du har ropat in. Jag gissar på krusbandsgrunka.

Trevlig helg!

S.

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Nämen nuuu kom jag ju på vad jag skulle gå tillbaka och köpa på marknaden. Ser ju din fina sax...en SÅN skulle jag ju köpa, hade ju spanat in en...och så glömde jag bort den bland korvätningen och "akta klubban så den inte fastnar på alla som går här raring" tjatet.

Ditt vin har jag aldrig smakat faktiskt, ska ta en kik på det. Kanske ska sammanställa en liten "best of" lista från vår vinprovning. Kan redan nu säga att "Monte Garbi" är en höjdare. Mums! :-P