fredag 8 februari 2008

Jag och min lilla blogg har fått en utmärkelse !!!!!


Trumvirvel ....*tamtamtamtam*...trampetfanfarer *tutturutututut* !!!!

In som på en sidenkudde kom den , denna underbara utmärkelse : "Spread the Love Award " från Nina med den underbara bloggen "Solstrimmor och Stjärnstrålar " .
Men jag skäms lite över anledningen ....i alla fall den första meningen .... förlåt , man ska inte hava begär ;-)

Så här lyder nomineringen : En vilsen loppa *** Loppan, lite "småavis" på de flesta för det mesta ;) med glimten i ögat, bjuder hon på sig själv! Härlig tjej med härlig humor och en underbar blogg!

Tack , snälla Nina , som jag skrev , jag blev så glad och du är inte så dum du heller !!!!

Man ska ju alltid skicka sånna här utmärkelser vidare och det är ju alltid lika svårt ! För det finns ju så många underbara bloggar och bloggare där ute , och om jag hade tid skulle jag sriva en bra nominering var , till er alla !!!


Klewa´s krypin : För att jag bara inte kan låta bli att inte ge henne denna fina utmärkelse , för hon är " Spread the Love" personifierad !! Kram !


Vita Ranunkler : Marie är en av de mest inspirerande personer jag vet och med ögon för vackert , och hennes blogg är helt otrolig , mållös !!!!


En doft av Danmark : Dorthe är också outtömlig en inspirationskälla , inne hos henne kan man njuta ihjäl sig och där står jag avundsjukt och tokstirrar på allt det vackra !!


Så trevlig helg och Tack igen !!!

13 kommentarer:

En Doft Av Danmark sa...

Tack snälla goa du! Nu blev jag så glad, att jag inte hittar några ord.

Kramisar
Dorthe

MiaMaria sa...

Gratulerar!!!!!!!

Tycker att du gjort ett bra val.....

Hoppas du får e skön lördag!
Miamaria

Marja Kristiina sa...

Grattis, Loppan! You deserve that award, du är en inspirationskälla du också!

Ha en skön helg!

Ewa sa...

Tack söta goa du! Själv hade jag svårt att denna gång välja ut bara 3 stycken, så jag gav utmärkelsen till ALLA som kikar in. Har dock några som ligger mig mer varmt om hjärtat än andra, och jag hoppas NI känner det iaf... ;-)Överaskning på gång till Er, men det tar ett tag. Har lite många järn i elden, som alltid, och en rygg som racklar, så hav tålamod!

Kramar i massor
/Ewa

Ninnis hus sa...

Grattis till utmärkelsen! Du är väl värd den med en sån trevlig och inspirerande blogg!
Kram!

Marie sa...

Grattis Loppan till utmärkelsen, den är du väl värd! Och tack snälla du för att du ger den till mig och tack igen för fina ord, jag blir nästan lite rörd.

Hihi, tror inte jag har fler timmar än dig på dygnet, men just nu är jag ju mammaledig och passar på att pyssla medans lilla V sover middag. Efter sommaren när jag börjar jobba igen kommer nog pysslet lysa med sin frånvaro på min blogg.

Ha det toppenbra!
Kramar Marie

Lotta sa...

Hej vännen!
Det var länge sedan jag var inne hos dig. Tiden har bara inte räckt till.

Du är så väl värd en award, du sprider verkligen kärlek på din blogg!

Ha en riktigt härlig söndag!
Kram
Lotta

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hej loppan!!
klart du är värd det...vilken fin award.. Stort grattis!!
kramar A-C

Snäckornas sjö sa...

Hej hopp, Loppan lilla!

Grattis till din award!! Du sprider glädje!!!

Nej, har inte läst alla Austens böcker (bara tre), skulle nog inte palla det. Läste de på engelska och det tog sin lilla tid. Men en suverän författare var hon. Filmen handlar om henne innan hon blev berömd och etablerad i sitt skrivande. Se den! Mkt romantisk!

Kramar

Änglahem sa...

GRATTIS den är du väl värd!!

Ha en bra dag!

Kram
Ulrika


Ps. Lilloppan var bara sååå söt i förra inlägget, riktig liten sötnos!

Under en vind sa...

Grattis till din award, den är du värd!!! Jag har faktiskt precis fått samma....är dock fegare än dig, lämnar den vidare till alla som besöker mig!

Hoppas att helgen varit toppen! Kram!

Maria sa...

Grattis! Den var du värd! Du gör mig alltid så glad!

Ewa Pihl,GalleriAquarelle sa...

Hej där..Tack snälla för besök.. Satte i halsen när du skrev om flytten.Vaa modigt.Vi flyttade också hit till "stora staden",från mindre..Man SKA byta miljö då o då.det är bra för familjelivet o själen..dina gamla vänner fångar du i cybervärlden ..det går bra,jag veet.!Bodde i Vadstena (såå mysigt) som liten, undrar ju nu vart det blir, är det hemligt?..Kanske underbara Linköping (Lillstockholm)..Fundera inte ihjäl dej nu,hi-hi..Ta allt som det kommer.När man väl bestämt sej, kommer en slags flod och sveper med en..!!Kram, gamla pihlan