måndag 14 april 2008

Dilemma !

Har egentligen inget att skriva , det råder ett visst lugn i Loppebo just nu . Borde kanske göra en massa , men .... snart . Drar mej nog för att packa undan en massa saker , kan inte heller låta bli att köpa saker som jag egentligen vet inte är någon ide´att ställa upp och arrangera här nu . Jag vet oxå att huset vi flyttar till inte är anpassat för mina saker så då kanske är det inte är någon ide´att packa upp dem på en gång när jag flyttar in heller . När ska jag få se mina saker ????
Känner mig lagom konfunderad ;-) Vilket JÄTTEproblem . Är det någon som behöver en massa Loppsaker ????

20 kommentarer:

Lallis sa...

Ja det där är INTe lätt.
Har lite samma problem här efter att vi har flyttat.
Hoppas att det är bra med dig annars.
:)
Kram Lallis

beas barnslikheter sa...

Måste kommentera lite bakåt hihi. Pläden var jättefin, jag blev supersugen på en också, men vet du...jag såg ingen idag när jag var på IKEA och faktiskt stod och nöp i plädarna. Strange!

Och så ser jag att du har ett likadant fat på fot som jag har, visst är det snyggt! :-)

Kikar även på ditt kök och njuter av bilderna. Jag var tvungen att visa maken skafferilösningen bredvid kylen och frysen för det är precis så vi har ritat upp att vi ska ha det. :-)

En sådan där hängare som du har i taket med köksredskap ska jag också försöka få tag på, jag tror Country by mail har slutat med dem, eller?

Ha det toppen!

Kram Bea

Älfgärdet sa...

Tack för att du gav mig utmärkelsen!!! Har inte varit igång med uppdateringen på bloggen på några veckor nu.... Gillar din pläd skarpt! Införskaffade en liknande fast i andra färger, häromdagen! Du har ju bästa läget för Feng Shui-rensning nu när ni ska flytta! Vill inte riktigt bli av, här ivarjefall, om man inte har kniven på strupen...

MiaMaria sa...

Låter som lugnet före stormen så njut!

HA´en bra dag!
Miamaria

Anonym sa...

Ja så är det väl att flytta! Packa undan allt och ta fram eftersom som du känner för det!
Annars tar jag emot Loppsaker!
Kram

//Cissi

Anonym sa...

Jag gjorde tvärtom sist vi flyttade - köpte en massa saker som skulle passa in så BRA i det nya hemmet. Det gjorde de förståss inte..... för när vi väl kom in var det en helt annan stil som föll sig naturlig.

Annas skattkammare sa...

Nej det är inte lätt, eftersom man är så fäst vid sina saker..

Designe sa...

Jobbigt!..man är ju fäst vid sina saker och mår bra av dom!..Kommer ni att ha tillfällig bostad på nya orten tills ni hittar nåt ni vill ha? Kram :)

Andrea's Garden sa...

Hello, I don't understand a word of Swedish, but your decorations are just beautiful. Greetings from Germany, Andrea

Änglahem sa...

Du kommer så småningom få lika Fint i nya hemmet som ni har i nuvarande!! Det är jag helt övertygad om! Lilla Loppan drar fram med sin magiska pensel!!

Ha det gott!
Kram/Ulrika

me and alice sa...

åååå, vilket vacker täcke du har...
Samla ihop lite saker du har och gör en liten loppis någon helg...
Kraam Susanne

Kathys Home sa...

Jadu, det är inte lätt med alla de där fynden man hittar som sen skall ha en bra plats i hemmet..hmm..men du får väl försöka ha en liten egen loppis..säkert någon som gör fynd..*ler* Ha det gott å lycka till//kat

Marja Kristiina sa...

Ja, precis som Miamaria sa, lugnet före stormen! Vila nu, vännen.

Och nej, jag ska absolut inte sluta blogga, jag stannar kvar!!! :-)

Ha det så gott!

Tidsmästarinnan sa...

ja usch vilket dilemma... en loppis på bloggen kanske?

Kram!

En liten AnCa sa...

Det där quiltade överkastet skulle passa sååå bra i ett AnCbo!!! Vi kanske kan byta???

Kramelikram ;-)

ängeln i vitt sa...

Täcket är underbart fin. Tycker som ovandsående talare, en loppis på bloggen :)

Ha det gott
Kram carina

latara sa...

Det kommer ju att bli rena julafton när du väl får möjlighet att plocka upp alla nedpackade saker! Helt okej att samla på sig, tycker jag. Passar prylarna inte in längre fram kan du ju ha en loppis då eller helt enkelt skicka dem norrut... ;-) Du vet, mellan Gävle och Uppsala skulle dina skatter passa in hur bra som helst *blink*

Det mesta har en förmåga att lösa sig och dina prylar kommer att hitta nya platser. Du har ju förmågan att få till det så att det blir bra!

Kram!

Guldkorn i min vardag! sa...

När du väl är på plats så löser det sig, då plockar du fram det som passar resten magasinerar du. Sen när du plockar fram någon grej så är dom som nya fiffigt va.
Har ni fått sälja huset?
kram Ulla-Bella

Marie sa...

Men tänk vad roligt när du väl får packa upp dina saker, det kommer att bli som julafton för dig!
Underbart fint täcke!

Du undrade över lekstugan. Nej, vi har inte ritat den själva! Orginalritningen kommer från en Hus & Hem, dock har vi modifierat den lite, bl.a har vi sänkt takhöjden. Säg till om du är intresserad, för då kan jag maila över ritningen till dig!

Kram Marie

Under en vind sa...

Vilken fin kvilt du visar!!! Blir sugen på den också...visar min nyköpta på bloggen idag! Köpte först en men var tvungen att ha en likadan till i mitt vardagsrum, så idag kom nummer 2 med posten!

Du får ställa till med loppis/auktion här på bloggen med dina saker! hi hi....

Ha det bra, kram!