söndag 18 maj 2008


Man börjar bli som de där kändisarna .... ett hus här och ett hus där :-) För nu har vi nämligen varit ner och skrivit det sista på huset och fått nycklarna , Yiiiihaa !!! Så nu har jag/vi 27 dagar på mej innan stora flyttlasset rullar med möbler , "köksutrustning" , cyklar , mopeder och annat smått och gott . Vi hade med oss ett rejält kartonglass nu oxå , med tandläkare , madonnor och jesus så nu ligger de snällt i det nya huset och väntar på att få något att stå på , men det kommer snart ropar jag lugnande ! Fick fina presenter av min kära syster som jag glömde fotografera och jag var så till mej att jag inte hann fotografera huset heller , så ni får hålla tillgodo med glimtar av halvdana mäklarbilder . Vill inte visa för mycket av häsyn till förra ägarna . Men oj vilket jobb vi har framför oss , mannen är redan slut , han är sån som vill ha allt klart på en gång , vilket i och för sig är bra men jag är mer så att jag vill bo in mej och känna av . Men prio. ett är nog i alla fall köket . He he syrran och jag skrubbade de stackars teakdörrarna i lördags så teaken försvann ;-) Mannen planterade ner syrénskott som vi tagit med lite nostalgisk och lite annat uppgrävt hemifrån eller är det bortifrån nu eller vad ska jag säga , förvirringen är total :-/ Nej jag ska inte bli låååångrandig utan verkligen ta mig tid och gå in hos er och säga hej !
Ha det gott everyhopa , med hopp om en gnutta värme till veckan !

Lotta

32 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Såå spännande det ser ut! Väntar med iver på att få se mera! Stor kram!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Ja du Loppan, du känns lite splitrad. Är du borta eller hemma?
Det ser jättefint ut det lilla man ser. Roligt!
Ha det gott, slit inte ut dig!
kram
nina

Jenny Oak Fae sa...

Förstår att du är väldigt upptagen med flytten nu, ska bli jättekul att se hur det blir med ert nya boende!

: )

STOR kram från Jenny

<3

Gårdsromantik sa...

Men så roligt med flytten och jobbigt naturligtvis!

Jag firar 10000 unika besök och har en tävling på min blogg http://havsviken.blogspot.com/
Välkommen du också!

Kram Maud

Marie sa...

Ååh, vad spännande Lotta! Ser verkligen fram emot att få se mera framöver. Vad bra att tandläkaren fick följa med i en utav flyttlådorna, hihi.

Ha en härlig vecka!
Kram Marie

MiaMaria sa...

Åh, vad spännande...ser härligt ut, gissa om man är nyfiken på mera....
Det är tunga flyttlass och mycket slit men det kommer att bli så bra!

Lycka till inne hos mig!

Må så gott denna måndag!
Miamaria

Lotta sa...

Hej tjejen!
Det var ett tag sedan jag var inne hos dig. När jag läser dina inlägg blir jag ju helt slut, du har verkligen att göra just nu.

Det ska bli så spännande att följa ert nya hus, och allt ni ska göra där.

Massa varma kramar

Lotta

Annas skattkammare sa...

Åhh så spännande att ha ett nytt hem att greja i och inreda! Kommer bli jättefint! Ska bli spännande att följa dig i ditt nya hem. Ha det gott! Kram /Anna

Sarah sa...

Looking nice Loppan! Spännande att flytta ;O) Mycket jobb är det också... Kylan har kommit tillbaka till västkusten med frost i natt så det vara bara att flytta in alla pelagoner i går kväll. Ha en skön vecka !!!
Sarah

Tidsmästarinnan sa...

Å vad kul och spännande med nytt hus - jag förstår förvirringen och allt ni har att tänka på just nu!

Grattis och lycka till!!

Fröken Glamborg sa...

Åhh så spännnade det låter med flytten, vi håller ju på att leta hus, så jag hoppas vi också kommer till det stadiet snart!! Hoppas allt blir bra för er! Ha det riktigt bra Lotten och stora kramen till dig!!

Fröken Glamborg sa...

Glömde fråga: får jag kopiera den där lilla bilden om child abuse??
Kram Veronica

Maria sa...

Hej Lotta!
Jag förstår verkligen om du inte hinner varken läsa bloggar eller skriva i din egen när du är i flyttartagen. Visst är det både jätteroligt och urjobbigt att var mitt i en flytt! Jag tycker att det ser ut att vara mysigt där i ert nya hus. Är det ett växthus eller någon sorts inglasning?
Vi får väl höra mera av dig igen när ni flyttat klart och hunnit boa in er?! Lycka till med stora flytten!

Frida sa...

Så roligt att få se bilder från ert nya hus, det ser jättefint ut.
Tack för dina fina ord inne hos mig. Det har inte varit lätt att gå vidare men det måste man ju. Min familj och mina vänner har stöttat mig något enormt. Sen blir man varm i hjärtat när det finns så många som bryr sig. Det är nog det som har gjort att jag har orkat gå vidare.
Många kramar Frida

Jenny Oak Fae sa...

Svaret på din fråga: Det får jag INTE...har väldigt ont om förvaring över huvudtaget faktiskt..! Jag har därför bestämt mig för att bära upp alla mina skor på vinden, där får de iallafall plats...

Kram, Jenny

<3

Kristina sa...

Åh vad vackert du har det! Ha det så bra! Kramar
/Kristinas Hus

Unknown sa...

Så spänannde! Kul med allt och vilket jobb, så skoj när ni får ta itu med det och göra allt med som ni vill! Huset verkar jätte fint!!! Ska bli så spännande att få se mer senare!!
Nej, somamrlov blir det tyvärr inte...phu,skajobbahela sommaren, är bara ledig en veckan! Men jag ska inte klaga egentligen för jag har ett heskt bra schema!!!
Ha en fin dag Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

LantlivsAnette sa...

Åhh vilket fint hus ni har köpt,jag längtar verkligen tills du får kliva över tröskeln o fota..
Kram Anette

MiaMaria sa...

Hej!

Bättre lycka nästa gång hos mig!

HA´en bra dag!
Miamaria

Änglahem sa...

Åhhh vad detta ska bli spännande!!! Ser ut som ett ganska stort hus?!! Får vi snart gå på husesyn tro???*blink*

Jo, det är väl så att jag funkar bäst under press, då går det undan, går ju inte skjuta upp en massa till en annan dag....är ju lätt hänt annars när det inte är något speciellt på gång.

Ha en skön tisdag!! Du packar väl för fullt nu kan jag tro!!?

Kramis, Ulrika

Marja Kristiina sa...

Grattis till nycklarna!!! :-) Huset ser härligt ut, you lucky bums!

Och tack snälla söta goa du för dina uppiggande ord hos mig!

Take care!

Goa sa...

Jag sitter och kollar tv...min man börjar gapskratta framför datorn..."ha,ha,ha..du är inte en orm...du är enorm!!"
Ja, och då viste jag ju, genast vem som hade hälsat på..:)
Och så kom äldre sonen och började också flina och frågade.."vem är detta"?! Jo, det är min Loppa min ljuva! Han bara skakade på huvudet och gav upp...*thi,hi*

Men...till något helt annat! Alltså detta kommer att bli så bra!! Tänk bara så kul att få möta sommaren på ett nytt ställe, tillsammans med massa människor som ger ditt liv en längtan!!
Du kommer att bli så nöjd!!
Och vilket uterum...där ska jesus vaka va?! Munken behåller jag..;)

Hoppas badet smakade..:)
Jag läste nämligen häromdan att såpa och sprit är den bästa bekämpningen mot bladlöss, men jag hade bara gammeldansk..*thi,hi* och så tappade jag flaskan i badkaret och sprutan åkte av...!
Kan tänka mig att du blev ren och glad...
Bladlössen har börjat prata och skriker hela tiden efter meeera...och jag fattar ingenting..;)

Största kramen och lycka till med alles!!
KRaaaaaaaam...

Unknown sa...

Hejsan!
Tack, det känns verkligen så bra!!! Nu har jag bara en uppgift kvar denna termin och jag kan lova dig att det känns gott!! Det har verkligen kännts att vi läst på universitetets b nivå. Ha det fint så länge! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Guldkorn i min vardag! sa...

Jaha, här händer det saker i rasande tempo. Man ska nog inte vara borta för länge från bloggen för då vet man aldrig vart loppan tagit vägen;-)
Du har väl packat ner tandläkaren och spikat igen lådan...
Verkar vara ett vackert hus ni kommer till..jag skulle längta ihjäl mig!!!
Jobb(renovering) finns det nog alltid vart man än kommer, man vill ju ha det efter sin egen smak, och ni är ju unga och kreativa, sen finns det ju en viss tjusning med att skapa eller hur?
Ska bli kul att se fortsättningen.
Kram från en frusen Ulla-Bella

Karin i Villa Grå sa...

Åååh, glimtar från den vilsnas nya hem! Jag går med hökblick över bilderna och vill se MER! Det kommer jag och alla andra att få göra sedan också, eller hur? *hoppas*

Lycka till med teakköket ;-) Lycka till med ALLT! Har du flyttfeber? Varje gång vi har flyttat har jag blivit låg och ångrat mig massor, hur mycket jag än har sett fram emot flytten. Jag skyller på att jag antagligen är en smula autistisk och har svårt för förändringar ;-)

Kram!

Karin

Lilla Blanka sa...

Hej min goa Loppis!

Åh vad det verkar kul, är så nyfiken på ert hus!!!

Kan tänka mig att du far runt nu och plockar och packar..det brukar vara kaotiskt och underbart på nåt sätt tycker jag :)

Dina snälla ord gör att jag skickar världens bamsekram till dig, värdens bästa loppa! *kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam*

Mia

Designe sa...

Oj, va spännande med nytt boende!..förstår om du vill bo in dig innan renovering!..man känner ju av vad man vill då! Kram :)

Jessan sa...

Vad KUl och JOBBIGT med flytt! Ser fram emot att se hur det går för dej! Spännande!
Gullhunden på min sida är en 3 färgad Jack Russel...precis en sån vi har sen tidigare. Är helt nerkärad i den rasen! Underbara hundar!
Nu ska jag gå ut till MITT projekt...Jag målar om altanen...jobbigt, men blir fint när det är färdigt! Lycka till med flyttstöket! kramisar Jessan

Lynne sa...

Love the photos on your site. Unfortunately my Swedish is not good enough to understand everything that you say. I will need to visit again and practice my Svensk.

faster atta sa...

Så spnnande att ni snart är på plats! Bra att du redan packat tandläkaren, han kan ju kanske hjälpa till att packa upp om han skulle bli sysslolös.. ti-hi..

Ann-Catrin sa...

hej Loppan!

Jag kan se dig framför mig hur du packar och donar... så mycket nostalgi ändå att lämna ett hus..men så härligt att få sätt tänderna i ett nytt och börja göra det till ert!

Härliga små glimtar och jag törstar efter många fler sen!!

tandläkaren är nerpackad skrev du... varför det..vill han det??


KRAAM A-C

Anonym sa...

Å vad spännande tid ni har framöver.Förstår att det e jobbigt också.Sen har ni ju tid att fixa till det för ni ska väl bo i det huset ett tag antar jag.
Ibland skulle jag också vilja flytta , framförallt för att kunna rensa ut lite som man så enlelt samlar på sig.
Må så gott gumman
kram ewa