onsdag 4 juni 2008

Dagbok från en flyttkartong .


Kära dagbok !

Så här ser det ut hela tiden . När jag tycker att jag har fått ner allt så bara kommer det nya saker hela tiden , och var tar all bubbelplast och silkespapper vägen , självförstör det sig om man inte rör vid på tre minuter ??
Jag undrar oxå om det är någon som fyller på med sitt eget , någon som försöker smyga med i flytten , är det möjligen tandläkarens fru , för hur mycket saker kan man ha ?? Jag borstar ju tänderna försiktigt två, ibland tre ggr om dagen och filar med min tandtråd , tack gode gud för Al Gore tandtråden , som jag trodde den hette förr , de skrattade gott på apoteket ,- Du menar tandtråd som är gjord av gore-tex , sa du snusförnuftigt . - Vad vet ni , han kanske använder sån oxå , sa jag lika viktigt tillbaka , jag tror inte ens dom visste vem han var på den tiden ;-) Tillbaka till tandtråden , så är den suverän mellan trånga bissingar och min tandläkare måste vara nöjd , även om han lider i sin kartong , men jag ska släppa honom fri nu för så här kan jag inte ha det !!
Jag går och klurar på vissa krokar som sitter lite här och där , får man ta med sig sånna ???? Jag menar vissa är ju faktiskt köpta på Wira bruk och inte helt gratis ( inte just de som är på bilderna) . Nej Kära dagbok , jag har egentligen inte tid med dej just nu , bara en undran till : Hur kommer det sig att min man har flera skor än jag , är det inte lite snedvridet här i världen ändå !!??!!

PackLoppan

18 kommentarer:

Lisas torp sa...

Oj,oj, sicket bestyr du har, med både avslutningar och packning och jag avundas dej inte! Usch, så jobbigt! Hoppas att du har något kul att se fram emot - dit du ska!

Snart hamnar du nog i glappet mellan nu och då, när man inte bor någonstans liksom, allt är bara kartonger, prylar och kaos!
Jodå, jag vet precis hur sånt känns och har en viss erfarenhet!

Så...jag önskar dej all världens styrka och kraft inför detta!
Kramar
Lisa

Jenny Oak Fae sa...

Tack för din gulliga kommentar, värmer så gott att veta att folk tänker på mig! Här har blivit lugnare, men jag känner ett sådant starkt obehag av att bo så nära folk som inte kan visa hänsyn & omtanke...

Jag skulle mer är gärna flytta..!

Lycka till med din flytt, visst är det jobbigt att flytta, men sen blir det säkert toppenbra!

: )

Många kramar från Jenny

<3

Maria sa...

Hej!
Packelipack och lite till pack! =)
Lycka till med all flytt, bär det av snart??
Du kan ta med vissa krokar, speciellt om det är speciella dyra...

junhe sa...

hihi...hemma hos oss är det jag som har flest skor...hihi min man byggde ett skoskåp till oss, vilket jag har 7 hyllor och han har 3. jag älskar skor!!! ha dt gott/ kram junhe

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Det där med fördelningen skor verkar lite skev :D
Förstå att du bor i en packlåda just nu, men snart..
Släpp ut tandläkaren ;)
Ha det gott!
kram
nina

Frida sa...

Hej!
Tack för din snälla kommentar, det behöver jag nu. Vilken hög med skor, påminner om min och mina föräldrars i tvättrummet. Det blir en del skor med åren. Lycka till med flytten och packningen!
Kram frida

Marie sa...

Hej loppisloppan!

Du verkar verkligen ha fullt upp och vad jobbigt med tandläkarens fru som smyger med sina grejer dessutom!!!!!
Du får så gärna följa med mig på loppis, faktum är att jag tror att vi inte kommer att bo sååå långt ifrån varandra sen när ni har flyttat. Kanske inte direkt grannar, men iallafall vid samma sjö!!!!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Marie

Ps. Min man har fler skor än mig också, vart är världen på väg????

Designe sa...

Hihi...kul att få läsa en dagbok från en flyttkartong!..jaa, du sakerna tar aldrig slut :)
Va många presenter du fått, kul! Superfina blommiga blomkrukor! Kram :)

Mjuka sa...

D är väl för rolig du!!! Roligt med Al Gore tandtråden " fniss"
Hoppas du får en skön dag
kramar Malin

Gårdsromantik sa...

Så skönt det skall bli när allt är avklarat!

Tänk att din karl har mer skor än dig ... det trodde jag ver en omöjlighet!
KLart de har ju en förmåga att spara på sig och inte släg. Så skulle vi kvinnor aldrig göra...eller? ;-)

KLart du skall ta krokarna med dig...kitta igen hålen.

Kram Maud

Marja Kristiina sa...

Al Gore tandtråden? Oj vad jag skrattade gott! Varifrån kommer namnet for heaven's sake?!?

Visst är det jobbigt med all packning. Din stackare. Men bara tänk vad härligt det ska bli i erat nya hus!!!

Önskar dig en trevlig helg redan nu för vi ska till sommarstugan imorn. Kramisar!

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Det är fina saker som dyker upp iaf ;o) Tack för kommentaren på min blogg! Det är klart du kan ta med dej krokarna från Wira bruk, jag menar nu när du flyttar från Roslagen måste du ju ha dem som minne :o) eller hur. De nya ägarna kan ju köpa egna,ge dem en vägbeskrivning vetja! Lycka till med flytt o allt. Kram P.

Annas skattkammare sa...

Oj vilket jobb det är att packa allt, visst är det konstigt att nya saker bara ploppar upp hela tiden!
Klart att du ska ta med dig krokar du köpt för dyra pengar, det hade jag gjort! Lycka till i flyttlådorna! Kram /Anna

Goa sa...

Hahahah...åh, som jag skrattar...:)
Och inte det minsta avundsjuk är jag på dina packbesvär..;) Det är säkert tandläkaren som busar med dig, de är såna...du vet, det finns ju, en anledning till val av yrke...*ler*

Klart att du ska ta med dina krokar...det gjorde jag! Allting som jag gillade tog jag med mig!...så det så, det står ingenstans att krokar ska lämnas kvar!!

Sen är rummet ditt baby, så fort lådorna är ivägskickade så kommer du hit, va?! Behöver bara byta vatten i badkaret innan, är nog lite unket nu, har ju, väntat lääänge...*flinar*

Ha det sååå himlans bra min kära favorit Loppa, jag tänker på dig massor! Och du...behöver inte din man lite sommarskor..;)
Min ringde mig igår och sa att han hade köpt sig ett par nya skor ..."det är min födelsedagspresent från dig"?!?...Vem sa att han skulle få nåt!?!?! Jobbigt när de tar egna beslut så där...;)

Största kramen i hela Sverige är din...alltid!!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM.

Ewa sa...

Hej bruttan!

Läs den. Den är fängslande på nåt sätt. Precis sådär som en bok ska vara.

Ha en underbar helg, trotts all möda med packning och annat. Tänk, snart får du packa upp allt igen! ;-)Urk. Inget att skojas om. Vet hur jäkla trist just själva packandet är... Men, det blir bra, sen.

Kram
/Ewa

Sarah sa...

Ha ha ha , du får gärna komma till mig och hjälpa till och packa! Tack för din gulliga kommentar. Hur går det med jobbsök för dig?
Kram Sarah

stina sa...

Hu det verkar jobbigt att flytta! (du läste väl lite avundsjuka mellan raderna...)Men du ,även fast det är jobbigt att packa så ser det ut som att det är mycket fint du "måste" packa ....förutom mannens skor ,men nu får du ju tillfälle att se till att han äger färre skor än dig ...oooppsss! Klart jag såg Äntligen hemma från våran kändisgata (i vintras var dom ju här från Roomservice ....på min gård!) Ha det så bra med alla kartonger "! Kram Stina
Tack för omtanken att du stressar lite istället för mig!

Ann-Catrin sa...

Godkväll Loppan!

Hörru.. släpp ut frun nu.. inte ska hon behöva ligga i lådorna.. du behöver ju dom till annat ser jag ju..tänk jag får nippran bara jag tänker på att vi skulle flytta och behöva packa.. fasen det ska ju upp sen oxå.. hua!!

men det här klarar du galant.. det märker jag ju.och du slit ner krokarna.. skulle jag ha gjort!!

KRAAM A-C