måndag 15 september 2008

Höst

Hösten är verkligen här nu va !?! Lika bra att hänga undan badräkten som ändå krymt i sommar . Skönt att få gömma sig i stora koftor igen och strumpor på och slippa ha så vämålade tånaglar hela tiden . Har ni tänkt på en sak ... varför sitter nagellacket bättre på tånaglarna än på fingrarna ??


Jag är nog mer höst än vår , älskar när alla de här färgerna kommer även om den sirliga vårgrönskan kan var "breathtaking" , men så tycker jag oxå att det är skönt när man får börja klä på sig igen . Ska bli så spännande att få se hur hösten kommer se ut här längs Göta kanal , det är vackert må ni tro att promenera längs kanalen . Är så glad att äntligen kunna ut och promenera i en cirkel , om ni förstår . Annars har jag bara gått längs en väg åt ena hållet och sedan när man kommit lagom långt vänt och gått samma väg tillbaka , men hur kul är det !?! Men nu irrar Loppan runt precis som hon vill , det finns vägar både hit och dit och kors och tvärs .
Är inte det fantastiskt ;-) Vi har ju fått en lagom liten tomt oxå , som man klipper på en kvart med gräsklippare , på vår förra tomt tog det en halv dag med skördetröska , typ ;-) Folk tycker vi är helt tokiga som valde bort vårat förra hus och läge mot det här säkert , men vi är helt saliga . Nu sak jag ut och plocka bort äpplen med maskhål .....Kylslagna kramar Loppan Y

10 kommentarer:

Klewa´s krypin sa...

Va mysigt du beskriver din nya promenadväg... Jag brukar gå i en cirkel jag med, utmen Kalixälven och den vackra strandpromenaden. Där är så stillsamt. Vi har dock inga fruktträd här... *snyft*
Vilken vacker krans och "mobil" du gjort.

Massor med varma kramar i höstrusket.
/Ewa

PS: Ja, det är märkligt det där ang tånaglarna. Sen detta med att det går att förlänga tånaglarna, eller sätta lösnaglar på dem?!Fattar inte vitsen. Låter äckligt tycker jag... VEM vill ha långa tånaglar. Urk!

marie sa...

Välkommen tillbaka jag har saknat dig, du verkar så go och rar och duktig! Hoppas dina problem löser sig på bästa sätt!!

Kramar från Marie som ofta läser din o din syrras blogg men inte har någon egen!

Anonym sa...

Tack Marie !
Kram/Lotta

Marja Kristiina sa...

Tack snälla Lotta för din rara kommentar, oj vad det värmer!

Jag ÄSLKAR hösten, den är så otroligt vacker och mysig. En fräsch start på så många sätt. Uppladdade batterier efter sommaren osv. The wheel is turning och så småningom ska vi förberedda oss för vintern och - toppen! - även för julen!

Ha det sååååå gott!
Kramelikram!

Jema Rose sa...

Du kommer att ÄLSKA boken Jul!!!

VACKRA bilder du visar..!

Jag håller med dig, det är mycket roligare att gå en promenad i cirkel, än samma väg tillbaka...Hoppas att jag kan göra det när jag flyttat, vart det nu än blir...kan knappt tänka på annat än att FLYTTA!

KRAM, Jenny

<3

MiaMaria sa...

Hej!

Jag tycker att det låter härligt iallafall och att tomten är liten är ju perfekt allt behöver ju inte vara så stort......

Hösten är vacker men våren är ändå ännu vackrare....jag är en vår fantast.......

Ha´det nu så gott Lotta!
MiaMaria

Fröken Glamborg sa...

Hoppas vilsenheten transformeras över till fridfullhet för dig så småningom...precis dom övergågarna mellan årstiderna (ibland tar det en sån tid bara..). Önskar dig allt gott...kramar från mig.

stina sa...

jag gillar också hösten ....mycket för att man kan "gömma " sin kropp igen men också mycket för färgerna och SVAMPEN!!!
men du , det är väll inte så konstigt att nagelacket sitter bättre på tårna....!! Lacket slits ju tex bort av vatten ....jag diskar tex INTE med fötterna!
Kram Stina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Loppan lej, enligt bloggkoll har du gjort ett nytt inlägg men det går inte att hitta sidan!?
Ha det gott!
kramiz
nina

cicci sa...

Halloj

åh tur att jag hittade dig igen jag saknar dina vackra bilder! Jag förstår precis hur du känner med bloggandet står själv i valet och kvalet om jag ska sluta. Känner att många bloggar börjar bli så lika stilen känns inte längre unik, visar någon en sak så en vecka senare har nästan alla samma sak, lite synd. Låter som om du njuter av ditt nya boende hoppas att mycket av det som hänt kan få stilla sig.
kramisar cicci