måndag 22 september 2008

Något lite från sovrummet


Vi börjar så sakteliga bo in oss i vårat nya hus . Vi börjar också sakteliga komma fram till vad vi vill göra om och vad vi vill låta vara . Och det är då för himla märkvärdigt att allt det vi såg när vi bestämde oss för huset inte riktig var så okej som vi tyckte då , det var nog mera slitet än vad våra ögon tog in när vi var på visning . Men mannen och jag är ju vana med upprustningar så det är bara att fortätta i samma anda , fast vi hade helst velat slippa och ha tiden till annat . Vårat ruggiga kök från 67 ska vi i alla fall leja bort det mesta av . Visar lite bilder ifrån vårat sovrum idag . Där vi inte riktigt kan bestämma oss om vi ska måla om eller inte . Fast visst gör sig väl de vita möblerna bättre mot lite färg på väggarna !?!Den fina pigtittaren fick jag av min man när vi var i Askersund på antikmarknad , almanack och hattnål från Madame Petite´.
Önskar er alla en riktigt skön start på veckan och le mot varandra där ute !
Ett litet leende kan betyda mycket .
Love Lotta Y

10 kommentarer:

Hemma hos lilla mig sa...

Vad härliga bilder du visar:-) Skönt att ni börjar bo in er. Typiskt att man inte kan ta in allt när man är på visning. Jo, jag har alla hennes böcker. Eller mest i cd-boksform..
Älskar att lyssna på cd-böcker. Hon har så bra berättar röst också.
Kram

Annas skattkammare sa...

Vilka underbara bilder från ert sovrum! Håller absolut med om att de vita möblerna gör sig så bra mot den färgen på väggarna. Ha det gott! Kram /Anna

Lotta sa...

Hej tjejen!
Vad skönt att höra att ni börjar bo in er nu. Det måste få ta lite tid.

Jättefina bilder från sovrummet, tycker att det ser jättefint ut med möblerna mot färgen på väggarna, du får väl suga på karamellen ett tag till och se hur du känner inför ommålning.

Själv är jag snart alldeles klar med min egenhändiga renovering av badrummet. Jag har gjort allting själv och det känns väldigt bra må jag säga.

Kommer ett blogginlägg senare i veckan om hela härligheten!

Nu ska jag gå ut och hämta in lite journaler att skriva, och passa på att le mot alla patienter i väntrummet!

stor kram
Lotta

a home far away sa...

Biderna från erat sovrum är ju så fina, blir lite avis, blink blink. Tittar bak mot mitt eget tråkiga sovrum, nej ingen bättring idag heller...:-

Ha en fin vecka!

Kram Gunilla i Singaproe

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så fint Lotta! Jättehärliga sovrumsbilder!
Visst är det fint med lite färg på väggen mot det vita! Man ska väl kanske inte alltid hasta utan "boa" in sig och känna efter.
Trevligt att du kommit tillbaka!
Ha en fortsatt skön vecka!
kram
nina

Sarah sa...

Åh så mysigt ni har det Lotta! Tack vi hade en underbar resa i Turkiet. Mycket sol, bad, god mat och vin ;O)
Kul att höra från dig, kram Sarah

Klewa´s krypin sa...

Så sant så, och alldeles gratis är det också! Tänk att ett leende från en helt främmande människa kan göra hela ens dag...

Vilket mysigt sovrum nu har. Gillar pyntet!

Kram
/Ewa =)

Anonym sa...

Vilka häftiga glasögon du har hittat, blev så fint ihop med lilla boken.
Du verkar ha det så mysigt i sovrummet, inte gör det väl nåt att det är lite mörkare väggar.

Kram Pernilla

Lisas torp sa...

Det ser ju jättefint ut och visst är vita möbler vackra till lite mörkare väggar!
Men visst är det trist när saker inte håller vad de lovar! Men jag är säker på att ni kommer att få fint som ni önskar så småningom.
Tackar för titten hos mej!

Kramar
Lisa

linnea-maria sa...

Oj jag rodnar av din kommentar! Men ska du säga, jag brukar sitta och dregla över ditt vackra hem. Jag längtar efter att få sätta kofoten i mitt kök och börja bryta, men nu måste vi prioritera exteriören. Kram /linnea-maria