måndag 20 oktober 2008

Underbar kusin helg !

Man får så mycket positiv feedback här i blogg världen , tack ! Man får oxå väldigt mycket postiv uppskattning och värme genom att vara en helg med två av mina kusiner . Jag har ju ett gäng kusiner , men de här är de jag umgås mest med . Det roliga är att när jag var mindre var jag bara med deras storasyrror . Den ena av dem (vi kan kalla henne Olga) , hennes mamma är storasyster till min pappa och den andra kusinen (vi kan kalla henne Villhemina) , hennes pappa är lillebror till min pappa . Dom kände sig lite svikna av att jag flyttade och det är dem jag saknar mest hemifrån (förutom mor o far förstås ). Men vilken underbar , men alldeles för kort helg vi hade !!! För vi hade mycket att prata om , mycket jag/vi ville visa , mat som skulle ätas , kakor som skulle smaskas och hår som skulle friseras .





Vi visade bl.a. underbara Medevi brunn och Verner von Heidenstams Övralid .

En liten bit av Vätterns strand uppvisades oxå och där var det full aktivitet i stormblåsten , men vid min systers underbara torp där bjöds det på lä,sommarvärme,kaffe och "hembakat" ,tack .



Nu kommer jag att leva länge på den här helgen , för det blev sorgligt tomt när de åkte och jag saknar dem redan , ibland känns det som om jag jag skulle vilja ge dem allt !


Men tårar i ögonen önskar jag er en underbar vecka , ta hand om varandra , kasta inte bort ögonblick , för man vet inte om man får dem tillbaks och vi vet inte hur länge vi får ha varandra .


Med kärlek YY Lotta



Åååhh jag höll alldeles på att glömma : TACK SNÄLLA ANN-CATRIN !!!


Se vilken underbar påse jag vunnit , nu ska jag bara hitta en bra plats till den där jag kan se den ordentligt .

15 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Jag blir så glad när jag läser ditt inlägg, vilken härlig helg med kusinerna! Och så blev jag alldeles nostalgisk, Medevi Brunn som är såå fint!!! Där var jag när jag var barn ibland.

Grattis till vinsten också! Håller med om att bloggland är superbra! :-)
Stor kram
Susanne

~ Eva ~ sa...

Härligt med detta livsnära!
Väldigt söt present har du fått också, håller med om att den behöver en plats så du kan se den!

Regndroppskram från Eva :-)

Ewa sa...

Hi hi... Ja, då blir jag gärna det! ;-)

Mysiga bilder du visar.

Jo jag vet, men tror du inte fanstyget skrev tillbaka, och ljög ännumera. Fy bubbland så arg denna varelse gjorde mig. Nu har jag dock lugnat ner mig, lite. Tycker det där med omdömes-saken är ganska dumt. Det är ju lite ord mot ord, men kan ställa till med mycket elände... Skrev dock lite ang det i mitt personliga meddelande, så att andra ev. budare kan läsa Hur det var egentligen. Får man säga K-Ä-R-R-I-N-G-J-Ä-V-E-L, eller bara tänka det?! Iaf tur att hon bpor nere i Skåne, annars hade jag kanske hälsat på och skrämt henne nån mörk kväll...

Kraaaaaaaaaaam
/Ewa veve

Ewa sa...

Veva, skulle det vara. Nu kan inte jag heller skriva... ha ha ha

Frida sa...

Låter som en toppenhelg! Vilket mysigt torp din syster har.
Grattis till din vinst!
Kram Frida

Viola sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft, när det gäller jul så tar jag det väldigt lugnt, vi har avdramatiserat julen äntligen inom släkten så julklappar finns knappt, vi äter gott träffas och trivs, det är det som är viktigast. Dessutom har vi i familjem två födelsedagar i dec. så vi träffas verkligen ändå under den månaden, hag hoppas verkligen att jag får se dig på bloggträffen, vill du inte vara med hela dagen så kan du väl komma till Unnersta, snälla hör av dig, kramis och jag länkar dig nu så vi inte tappar kontakten!

Unknown sa...

Åh så härligt med kusinerna!¨
Jag vill också passa på och säga att jag så gott som bytt blogg andress till;
http://romantiskahem.blogspot.com/
Kram Petra E Romantiska Hem

Lisas torp sa...

Visst är det härligt med kusiner och att ta vara på stunderna!
Så fint du skriver om dem och hur hade det!

Och grattis till vinsten, så fin den är!

Ha en skön vecka!
Kram
Lisa

Handplockat sa...

Meeen TACK
för go orden hos mej

Mums vad jag myser på din blogg så här tidigt på morgonen när jag har tid att tassa runt bland alla favvo bloggar

Lallis - liv och leverne sa...

Men vilken härlig helg ni verkar ha haft:) Kram Lallis

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vilken härlig helg ni haft, förstår att det är sorgligt när kusinerna åkt hem efter en sådan kort stund. En helg går så fort!! Det positiva är ändå att man umgås mer intensivt än man skulle gjort om man bor nära varandra. Jag vet själv. Härliga bilder du bjuder på och vackert du skriver om kussarna. Grattis till fina vinsten! Tack för dina rara ord hos mig!
Kramelikram gumsan och massor av solstrålar!
nina

Home No.1 sa...

Hej och tack för titten=) Blir bara glad om du tittar in igen!!!
Så kloka ord du kommer med verkligen sant att man ska vara rädd om varann!
Annica.

stina sa...

Vad kul ni har haft! Mina kusiner bor långt bort och vi har jättedålig kontakt(tyvär)
Kram Stina

Sarah sa...

Hej Loppan. Jo det är bra med mig, lite höst trött bara... Vilken underbar helg du verkar ha haft!!! Jag saknar min kära lilla mormor jätte mycket, du vet ju hur det känns! Kram på dig :O)

Nygammalt sa...

Vilken härlig kusinhelg ni har haft det. Förstår att du tyckte att tiden flyg i väg, det är ju alltid så när man har roligt.

Du får njuta av minnena nu =)

Många kramar från mig.