fredag 5 februari 2010

Dagarna dom går och går .......

.....efter varandra , måndag , tisdag ons.........redan fredag igen ! Hur gick det till ?Det händer inte så mycket i EnVilsens värld just nu mer än jobba , äta , spy (not) sova (skulle det stå ) men sånt är ju livet . Känner mig hopplöst oinspirerad , läser inredningstidning efter tidning , försöker komma på roliga pyssel , slutar alltid med att jag ordnar ihop nåt i en ordningsam hög med nåt som låg och skräpade och går där ifrån . Sen letar jag vidare efter nåt annat som kan fånga mitt intresse ...men inte . Kanske är ide det enda som gäller nu , vakna upp någon gång i vår när löven börjar spricka ut på träden ? Inte vet jag , jag tror jag ska ta ännu en tidning i alla fall , kanske , kanske ......
Ha en fin helg ni som orkar och tack för alla supersöta kommentarer !
Love/Lotta

12 kommentarer:

Lisas torp sa...

Åh, vad jag känner igen mej! Det måste vara den envisa vintern och kylan- mörkret! Det är förlamande! Har hört flera som säjer likadant!
Man får anstränga sej till max för att få något vettigt gjort! Så....nu går vi i ide!! Bra idé!!

Ha en skön och slapp helg ändå..!
Kram
Lisa

Jema Rose sa...

Hoppas att inspirationen och idéerna kommer tillbaka till dig snart igen!

Ha en fin helg!

KRAM, Jenny

<3

Ticking and Toile sa...

Jag vet precis hur du känner. Vi har haft något annat än regn över här (i NV hörnet av USA) i flera månader! Det har varit dyster och grå! Men som tur jag ser små bitar av grönt som kommer upp från marken och kan höra rödhake sjunga på morgonen! Våren närmar sig!

Shellagh

Hem och Harmoni Marie sa...

Ja, jag förstår dig precis.. ibland är inspirationen helt enkelt inte på plats...Men när man minst anar det så kommer den tillbaka!

Om det blir lite sol i helgen kanske man känner sig lite piggare.. man kan ju hoppas i alla fall...

Ha det gott, kram Marie

Bibbi sa...

Vi är nog många som känner igen oss i dina tankar... Men som tur är så kommer alltid insperationen och glädjen tillbaka förr eller senare;) Bara att hoppas på förr....
Februari är ju verkligen den månad jag skulle vilja plocka bort och istället lägga in en till sommar månad på 28 dagar. Varför går inte det att ordna? Bort med kyla, snö och mörker och in med ljus, takdropp och sol på näsan:)
Försök ha en härlig helg;)
Kramar

Sarah sa...

Jag undrar oxå vart alla veckor tar vägen? Måndag --- Fredag hela tiden. Dagarna där emellan flyger iväg. Nu villjag har vår. Idag köpte jag rödgula tulpaner! Det lyser upp tillvaron lite alla fall. Må så gott Loppan =) KRAM

Les Cotrions sa...

Hello Lotta! I understand you...I have the same feelings now! I don't like this period of the year...I always feel a bit depressive! But Spring will come soon and with sunshine life looks better!
Happy week end!
Vale

LenaS sa...

Visst är det lite svårt att hitta inspiration nu, hoppas snart på takdropp och mer inspirationen med våren.
Veckorna hoppar ju fram i en rasande fart så snart borde våren vara här ;o)
Ha en fin dag vännen!
Kramis/LenaS

Marita sa...

Ja det är samma här... kan inte komma på nåt bra att pyssla med... virkar gör jag just nu...men jag skulle vilja göra något annat...vet inte vad.
Vilka fina burkar och vilken fin hylla till dem du visar!!! Är det ett loppisfynd?? Avundsjuk blev jag!
kram Marita

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Jag tycker du visar jättefina bilder!! Mig lyckas du inspirera;o)
Trevlig Helg!!

Kram Kram Malin

Annas skattkammare sa...

Hej! Känner lite likadant.. när det gäller allt- orkar inte så mycket mer än att göra det jag absolut måste.. hoppas det vänder snart!
Vackra bilder!
Kram /Anna

weisser traum sa...

liebe lotta supperschöne dosen. und überhaupt einen supperschönen bog hast du. grüässli daniela