torsdag 25 mars 2010

Narcissus pseudonarcissus


Mannen älskar påskliljor . Så fort han ser och får tillfälle kommer han hem med nävarna fulla av spretiga buketter , helst skulle han nog vilja sätta dem i en kornblå vas som vi har men där säger Loppan stopp . Eller rättare sagt - Eeeh jag tar hand om de där åt dej jag , gå och gör något manligt du istället ! I helgen hamnade de i alla fall i små glasflaskor , i en gammal äggkorg . Nu när de slagit ut ordentligt så så fyller de mer och står så vackra mot zinkfärgen på korgen .

Love/Lotta

10 kommentarer:

Vintage House sa...

Mycket vackert, och vilken härlig man som köper blommor, händer inte ofta här hemma...
läckert med glasflaskor och korgen
en härlig dag
kram
sandra

Lisas torp sa...

Påskliljor är väl inte direkt min favorit, men de hör ju verklige påsken till! Du har ändå lyckats få till det här med glasflaskorna i korgen! Så vackert!

Nu fortsätter vi vänta på påsken!
Ha en fin dag!
Kram
Lisa

Helen sa...

Min man har ingen favoritblomma :-( ...han har blivit helt immun mot deras skönhet efter alla år tillsammans med mig...som gärna skulle bo i ett tropiskt växthus fullt med blommor och blader till vardags!

Ha det gott!
Kram!

LenaS sa...

Förr avskydde jag påskliljor men senare i livet har jag kommit att tycka om dem mycket och köper dem gärna nu på våren.
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

drömmen om vitt sa...

Hmmmm vad mysigt med maken som kommer hem med påskliljor....vad hittade du honom:) Nej min är faktiskt likadan och tur är väl det och visst! han skulle nog med ha valt en blå vas=)
hujeda mig
Ha det Lotta

Snickaregården sa...

Fint det blev med påskliljorna. Mysigt med en man som kommer med blommor.

Ktam Maria

Jema Rose sa...

Åh så vackert..!

: )

Önskar dig en fin & skön helg vännen!

KRAM, Jenny

<3

A-K sa...

Aha!...SÅ kan man ju göra...Ibland undrar jag vad jag ska med alla glasburkar till när jag inte har ljus i dom (ute vintertid för att folk ska hitta i beckmörkret från parkering till dörr) eller sylt (vilken tog slut för sisådär två månader sedan trots att jag trodde jag plocket bär för ett par år framåt) Men nu vet jag ju, tack vare dig!

Hälsningar från Värmland

Annas skattkammare sa...

Hihi, ja otroligt fint blev det! Kram /Anna

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Åhh din goa man :))
Jag vill inte ens veta vart blommorna här hemma hade hamnat om jag inte tog hand om dem, skratt. I ölglas förmodligen, hi.
Kram, Nina