torsdag 1 juli 2010

Som en dröm .....

..... vilken dag , igår ! EnVilsen har fortfarande fjärilar i magen och 38:orna klampar ovanligt lätt och glatt runt i livet . "Varje dag är en ny chans att förverkliga dina drömmar " , det ska bli mitt ny motto , tänk att det faktiskt är så att varje dag har jag återigen möjligheten att göra det jag drömt om , att jag har gåvan att få utifrån mej och min familj skapa någonting som får mej att må bra , oss . Vi pratade mycket om att göra saker utan att längre tänka på vad andra ska tycka , utan att göra saker för sin egen skull , att det är så viktigt . Man kanske inte behöver alla dessa saker , man kanske kan säga stopp och göra det på sitt eget vis i stället . Hitta det unika , vara unik ! Jag hade ett fantastiskt möte igår med och jag visste det
FANTASTISKA PERSONER Gúa och Thorir . Söta , söta Gúa så ljuvligt vacker och med en otrolig utstrålning , I´m in lööööv !!( Usch nu e jag där igen , utseendeprat , men jag menar inte bara det jag menar hjärtat oxå , själen ) Vi hade nog suttit där än om inte vägen till Skåne vore så lång trots nerförs backe och allt , men vi ses kanske snart igen , HOPPAS !! En annan stor kärlek i mitt liv är min man . Han kaskar land och rike runt efter sitt jobb , med sitt svärd och sin cape , sin bil och ett släp och hämtar hem vackra saker till vårt hem . Vi hittade ett bord med sex stolar och ett skåp i sk. bondrokoko stil på blocket , billigt . På bilderna såg det ut att vara något nyproducerat , men vi tänkte so what , det är ju bättre än ekbordet med de livsfarliga stolarna i alla fall . Men det blev en glad överraskning , det var gammal vitt och färdignött helt i EnVilsens smak . Mannen pratar lämna i på lackning , EnVilsen fick plötsligt akut dövness på alla öron ..... - tänk jag hör ingenting . Ja vilken dag , denna dag i mitt liv !
Love/Lotta

13 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Vilken dag, vem älskar inte Gùa...Denna otroligt duktiga kvinna, lyckliga du!!
Möblemanget så fint!!!! Förstår att du är nöjd;o)

Ha det bäst!
Kram Malin

gamla skolan sa...

Vilken dag du har haft Lotta !!! Har aldrig träffat Gúa , men hon verkar vara en fantastiskt varm och klok kvinna ! Kul att ni fann varann !! Dina nya möbler va helt i min smak också , vilken tur du hade , med både färg och form !! Nej , hindra maken att lämna in för lackering , om det så ska vara med våld !!! Kramar // Susanne ♥

Skogslyckan sa...

Det du skriver är precis på det sätt jag själv försöker leva. Var inne i en svår livskrivs för några år sedan när många anhöriga dog på kort tid. Det var en fruktansvärd tid men jag skulle ändå inte vara utan den, för den har ändrat mitt sätt att tänka och leva på så otroligt mycket.

Fint bord och skänken är ljuvlig...
Ha en lika underbar dag idag!
Kram Pia

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Åh, Lotta vilken härlig dag! Vilka fina möbler ni hittat! Guld ju!
Vad roligt att du haft Gua och hennes man på besök! Det riktigt strålar om ditt inlägg idag! Såg vad vackert det blir med panelen i ert rum och med de nya fina möblerna blir det perfekt! Så himla fint! Hoppas jag får se det live :)
Får jag glädja dig med att jag lagt till receptet på ansjovistårtan under midsommarinlägget? Hoppas det ska smaka!
Ha det bäst! Njut!
kramiz
nina

Gúa sa...

Tusen tack, fin fina du!
...kärlek till dig..:)))

linnea-maria sa...

Åh vilket härligt inlägg. Du peppar även mig :). Matsalsmöblerna är underbara!!! /Therese

Vintage House sa...

Hej,
Låter som en ljuvlig dag och vad roligt att få träffa Goá hoppas att få göra det någon dag framåt.
kram
sandra

Marie sa...

Jag förstår din känsla till fullo Lotta!!! Gúa är en fantastisk människa och man känner sig smått "förälskad" när man har träffat henne. Vad kul att ni fick besök av dem!

Underbara möbler! Definitivt inte lackera!! Tycker du ska fortsätta vara akut döv, hihi.

Ha en härlig helg på andra sidan sjön!

Kram Marie

Hem och Harmoni Marie sa...

Åh, så kul att träffas live...
Och vilka fina fynd ni gjort...lovely!

Kram Marie

Annas skattkammare sa...

Hej! Förstår att du hade en toppen träff med gua, hon som verkar så go! Och vilka fina fynd ni gjort- lycka!!
Ha en toppen helg du fina!
Kram /Anna

LenaS sa...

Vilken underbar dag och vilka underbara saker du visar bilder på!
Ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hallå där, vilken snygg bild du valt till själva blogg början. Vilken sommar vi har du :)) Har du lust att ta en titt in till mig e du snäll, behöver er nu.
Kram Nina

Viola sa...

SÅ du har haft besök av min absoluta favoritblogg...så trevligt och vilket kap ni gjort...så vackert, roligt att du blev nöjd med varorna, ha en fortsatt skön helg, kram