tisdag 4 januari 2011

Slut !

Egentligen borde jag väl skriva nytt ! För nu har vi ett härligt nytt år framför oss med oanade möjligheter . Man kan oxå fortsätta i samma gamla trygga fotspår och det går precis lika bra det med ! Hemma hos oss är i alla fall godislådan tömd och vi är fortfarande härligt julgristrinda om magarna . Hyacinter och andra julblommor som bedövat oss med sina dofter hänger hjälplösa över krukkanterna . Till och med julgranen barrar fast den inte borde eller kan . Man önskar det blåste in en tornado nu som svepte med sig allt det juliga i ett enda svep , för hur fint man ändå tycker att man har pyntat det , så blir man hejdlöst less på allt ganska snart . Men lådorna från källaren måste snällt bäras upp igen och bli packade och alltid är det som om allt pyntet svällt varje år för det går baske mej inte att få ner det i samma antal lådor . Jag blir slut bara jag tänker på det . Nej nu ska det bli ordning i Loppebo för hur det än är så blir man sugen på något nytt här i livet , och ordning och reda de låter nåt det !!
Gott Nytt År /Lotta

16 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Samaa känsla här. Har fått undan det mesta nu, fast stjärnor och ljusstakar får vara kvar lite till. är så mysigt tycker jag. Igår köpte jag årets första Primulor, det ger allt lite vårkänsla...
Kram Pia

essemia sa...

Jojo, det vore inte helt fel nej. Men det lär väl bli samma gamla röra ändå, haha.
Ha en fortsatt skön dag.
Kram Elzie

Bibbi sa...

Ha ha, du är för underbar!
Jag är så i valet om att röja undan eller inte... Är ju ändå knappt hemma de närmsta veckorna då vi har revyn.... Ljusstakarna vill jag ha kvar i fönstret ett tag till, men fy vad jag är less på granen.
Visst har man angenäma problem trots allt;-P
Ha det bäst!
Kram kram

Maria sa...

Hej LOTTA!
Jag var själv tornadon igår och svischade ner alla julsakerna. Det tar en vecka att få upp allt, men några timmar att få ner det (vi har 10 jullådor). Men nu är det lite tomt här. Idag ska tavlor och annat upp. Jag hade nästan träningsvärk i benen igår efter att ha burit lådor upp och ner i trappen.
Tack för rar kommentar hos mig. Kom oftare på besök!

Dessie sa...

Ja jag kör tornadogrejjen här i dag! Vilken underbar godislåda du haft i jul!! Synd att man inte har en ursäkt längre att vräka godis på samma sätt nu längre som man har på jul..... I väntan på påsk så kanske man hinner gå ned nåt kilo. *fniss*

Ha en skön dag

Kram Dessie

Jema♥Rose sa...

TACK för din söta kommentar vännen!

: )

Jättefina bilder du visar, verkligen vackert..!

Jag ska låta mitt Julpynt vara kvar till och med Söndag åtminstone, för jag får gäster då, och de har aldrig varit hos mig sedan jag flyttade...

KRAM och jag hoppas du får ett otroligt fint & bra 2011!!!

/Jenny

Lisas torp sa...

Ja, ordning och reda - det låter nåt det!! Det skulle behövas lite sånt här också!

En god fortsättning på nya året önskar jag dej!
Kram
Lisa

Vintage House sa...

Hej
Julen är borta här och vi har börjat rensa för fullt...
Så skönt...
Ha en underbar och ett härligt forstättning på det nya året.
kram
sandra

Anonym sa...

Tittar bara in och självklart vill vi lämna ett litet avtryck. Mycket inspirerande blogg du har.

Önskar dig en trevlig kväll
Systrarna Karlsson

M a d a m e M o r e l l sa...

Just det, en virvelvind kan gärna få blåsa runt i mitt hem också! Vad skönt det skulle vara.
Jessika

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Ja visst får man längtan efter friska vindar som blåser bort allt det juliga! Har börjat lite smått :)
Önskar dig en fin trettonhelg!
Varma kramar!
nina

Country Hill sa...

Tack snälla för din härliga kommentar hos mig.
Vilka fina godislådor där skulle man gärna gå och norpa en och annan godisbit.
Här är nästan all jul borta riktigt skönt.
Önskar en fin Trettondagsafton!
Kram Lena

STENLYCKA sa...

Stora Kramen till dig, önskar dig en skön Trettondagshelg!
Raina

Marita sa...

Vilka härliga bilder!! Ja, här har det gått fram en liten minitornado...häromkvällen när jag skulle lägga mig fick jag för mig att allt julpynt utom stjärnor och stakar skulle bort! På en gång!! Så jag lufsade omkring här mitt i natten och samlade ihop tomtar och krubba... Nu står allt på matsalsbordet och väntar på att få komma ner i sina lådor igen. Det får jag ta tag i i morgon! Maken har dammtorkat och dammsugit, så nu är det bara att pynta på nytt här hemma! Kul!
kram, Marita

bikim sa...

what a gorgeous flower to lighten up your house!
Rosa

Linda sa...

Det där med julgristrinda stämmer bra på mig också just nu. Julgodiset har inte riktigt släppt taget om mig än... Tack och lov förde julen med sig annat än extra kilon också. Fick en riktigt fin dörrskylt från www.ramsign.se av sambon och den är jag såå glad för :)