onsdag 18 maj 2011

Visst är de underbara !! Lyckliga mej som fick så fin present av Jorun med den fantastiska bloggen : Bruder i hundre år . Ni måste kika in i hennes blogg , läsa och titta på hennes inlägg . Jorun är bildkonstnär och samlar på fotografier som hon "leker lite med " , bl a med bilder på brudpar som hon gör så otroligt vackert med . Som de fina korten jag fick och som titta här : http://bruderihundre.blogspot.com/2010/05/utstilling.html .


Y Y Takk igjen for den flotte gaven !! Y Y Lyckliga jag som gått och blivit kär igen liten plåtburk . Har ni sett något så sött . Hur kommer det sig att inte Santa Maria och Kockens och allt var de heter inte tar och gör sånna här burkar , tänk va fint man skulle ha det i kryddhyllan då . De kunde ju göra dem i olika stilar så att de passa var och en . Retro,kitsch,lantligt , modernt stramt m m . Tänk så skoj det skulle bli . Ser ni den lilla porslinsknoppen på locket , som sitter fast med en liten , liten rostig skruv ...men kan det bli rarare ????Inledde lilla Loppan i frestelse häromdagen och ledde henne raka vägen in på brottets bana . Förlåt Gud !!! Vi pallade två liljekonvaler från en tomt längre ner på gatan ....... Men räknas det när de växer utanför staketet ??? Hur som helst nu sniffar vi oss redlösa på dom . Lilla Loppan kom på att blomknopparna passade perfekt in i hennes näsborrar , så hon tryckte in en i varje och så bar hon hem sin i sin egen näsa och jag höll min gömd och klämd i handen , oroligt tittandes omkring mej .
Vilken ussel männska jag är ....... jag kanske måste ge något tillbaka för att döva samvetet ...eller tror ni de unnade oss dem ??
Love/Lotta

9 kommentarer:

Snickaregården sa...

Underbara liljekonvaljer.. tror nog att du får njuta av dem utan dåligt samvete :)
Det var en söt burk du hittat och fantastiska kort. Ska kika in på bloggen snarast.
Kram Maria

Redighetsministern sa...

Absolut att man får plocka konvaljerna...*s*..vilken doft så underbar!!
Åh, jag har så små kryddburkar efter min farmor. Både i porslin och i något hamrat material som påminner om zink, men det är det ju inte förstås. Får fota dem så du får se.
Ha en underbar kväll. Kramen Brittis

Annas skattkammare sa...

äsch, det är nog ingen som saknar dem utanför staketet! ;) Så underbar kryddburk! Ja varför kan de inte vara finare, gäller alla matvaror egentligen!
Kram /Anna

Ett Vitare Hem sa...

Grattis till vinsten!
Ha en underbar dag!
Kram/Lena

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Härliga kort! Och visst borde de göra sådana burkar... tänk så mycket mer de skulle få sälja. Jag skulle köpa kryddor även om jag inte behövde... :)
Kram
Marie

Anonym sa...

liljekonvaljer i näsan... :-),som Elisabeth sa till Madicken.."du ser ju ut som en snigel med 2 horn"
/pipen

Frida sa...

De unnade er säkert liljekonvaljerna så ni kan säkerligen dofta på dem utan att få dåligt samvete. Jag har pallat liljekonvaljer i skogen. Tycker dem är så fina.
Vilken söt kanelburk! Bra ide det där med kryddburkarna för dem man köper i mataffärerna är inte så roliga att titta på.
Jättefina kort du har fått, ska ta mig en titt på hennes blogg.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Elisabeth sa...

Vilken fin burk! Utanför staketet är alla blommor lovliga och ibland även innanför, det tycker min som i alla fall, kram Elisabeth

Bibbi sa...

Vi har också börjat få liljekonvaljer nu;-) Åtminstonde i solbackarna:-) Tror nog du/ni är förlåtna. Eftersom de växte utanför så...
Håller absolut med om burkarna. Kanske man ska börja skriva till företagen och önska....
Hoppas du haft en underbar morsdag!
Massor av kramar