tisdag 30 augusti 2011

Virrar vidare .....
Har lagt hela husrenoveringen på is under sommaren och trädgården som vi skulle storsatsa på ..... eh.. har nog inte heller riktigt kommit igång som den ska . Men ni vet hur det är med sånna där hantverkare *läs vi* de kommer aldrig när de ska . Mannen har lagt sitt krut nere i källaren på sin verkstad , där ska det sys minsann . Ingen haute couture direkt utan lite mer rejälare saker . Jag har mest lallat runt och småpiffat och småpetat lite här och där . Men hallen börjar ändå snart se dagens ljus . Det som är kvar där är att alla dörrar ska lämnas in på omlackering , precis som jag börjat stå ut med teak . Sen har vi en liten toalett kvar innan vi tar trappan upp till övervåningen . Det är en never ending story som ni vet . Sen börjar man väl om från början igen ...... Men vad som ändå är det bästa i min lilla kråksång är att tiden som jag sparade på att inte hålla på att renovera , den gick till att vara med min älskade familj istället . Och det är ju värt så mycket mer .

Något annat som jag oxå tycker är värdefullt , värmande och glädjande , det är alla era kommentarer .


Tack snälla goa ni , för att ni tar er tid !!!


Love/Lotta

11 kommentarer:

brudeblogg sa...

Alle er så flinke og har så mange planer. Godt at det er flere enn jeg som bruker litt lengre tid enn planlagt på å få ferdigstilt alle planer.
Vakre bilder du viser, i alle fall :)

Anonym sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag älskar blommorna i din header, vad är det för sort? Lycka till med renoveringen i fortsättningen! Renoverar själv en trea på 76 kvm och det går minst sagt hackigt. Men jag försöker övertyga mig om att det är för att all kreativitet inte kan gå åt på en gång ;) Ha det bra!

katarina sa...

Hallå hallå!

Vad skönt det låter....bara ha ägnat sig åt familjen och lite småplock...allt annat finns ju kvar.. men med familjen gäller det att njuta av varje ögonblick..;)
Vilka vackra bilder du visar.
Gillar oxå hyllorna över sängen...man kan hitta många bra tips på vårt stora varuhus..;)
Kram o ha en fin dag!

Maria sa...

Kanske skönt att ta en paus i husrenovering. Jag har haft stora planer för trädgården, men i flera år har jag inte gjort något - knappt rensat ogräs. Tänker att lust och tid kommer när det kommer...

Anonym sa...

Men visst är det härligt att spendera tid med familjen, och det bästa av allt är att efter en sommar med familjemys så kommer krafterna till renoveringen tillbaka;)

Tack för kommentaren inne hos oss, kul att du finner vår sida inspirerande;)

Ha en skön dag

Här är gudagott att vara ! sa...

Så klok du är, när du har ägnat din tid åt familjen ! - Det är så lätt att i all renovering och stress att ha fint hemma, glömma bort just det som är viktigast !
- Att ha tid för dom som står en närmast och umgås med dom man älskar.
Och alla planer man har, dom blir när dom blir...annars blev det nått annat ;) !
Ha det gott !
Kram / Anneli

Jema☽⚪☾Rose sa...

Rätt inställning vännen!

Underbara bilder..!

: )

KRAM, Jenny

Irenes tavlor sa...

låter behagligt att ta det lugnt när det är sommar, rustningen finns ju kvar..men hos mig har det varit full rulle som du kanske läst på min blogg..tid tar det men jag tycker det är så kul... så jag fortsätter med nya projekt..
fina bilder från ditt hem
kram kram

Gúa sa...

jag finner det mycket vemodigt att vi inte sågs i sommar..:)
Men, det kommer sen! Du får ta en helg och tåga ner till mig, så kan vi bara umgås. OK!!!

Massa kärlek till dig min fina Loppa!

Bibbi sa...

Du är inte bara vacker, du är klok också:-) Detta har nog varit den underbaraste sommaren i mannaminne. Oj så man NJUTIT! Nu är som sagt den underbara hösten här och vi får njuta av den.
Fortsätt ha det gott men glöm för den delen inte bort att njuta av de dina:-)
Kramen

Nillis sa...

Superfint har ni i alla fall. kram