tisdag 8 november 2011

Ibland har man bara ingenting att blogga om , inget att visa eller säga . Då borde man ju i rimlighetens namn låta bli kan man ju tycka ...... Men det är ju så roligt , jag älskar ju att skriva . Ibland behöver jag bara sätta mig och fingrarna går av sej självt över tangenterna , men ibland börjar hjärnan lägga sig i och då tar det tid . Då ska det läsas om , om och om igen , sen skrivas om trettiosju och en halv gång också . Men idag finns det inget samarbete alls , what so ever känner jag . Det är kanske för att jag känner mig lite tvingad att sitta här , jag har nämligen herrbesök i trädgårn . Det ska sättas upp bullerplank , hmmmm. Vi bor ju rätt så nära järnvägsspåret och i och med att det byggs ut så ska det rullas tåg på det så mycket och ofta det bara går . Så då ska vi snällt få sitta bakom ett lite plank om somrarna om vi nu måste vara ute om vi överhuvudtaget ska kunna prata med varandra . Hunden Harry som av naturen är smått nyfiken håller i skrivande stund på att ta sig med hjälp av näbbar och klor igenom ytterdörren , för att kolla vad det är som bankar därutanför . Så jag sitter och försöker med ena foten trycka ner honom mot golvet och med den andra trycka igen nosen så att han inte tokskäller . Ni som såg filmen "Marley och jag " i helgen , vet vad jag menar . ( och för alla militanta djurättsaktivister , jag överdriver ) Slänger in lite mixade gamla bilder från mitt lager . Blev så glad över alla siffror jag fick av min pappa , han hade en massa skoj med sig från sitt utrensade garage . Nej hörrni , för Harrys skull och grannarnas så avslutar jag det här nu . Tack sötaste för alla era fantastiska kommentarer , jag blir så glad att ni tar er tid !!!! (vet inte om det bara är hos mej , men blogger har roat sig med att ta bort de olika teckensnitten och det här kommer att störa min outvecklade hjärna )

Love/Lotta


19 kommentarer:

lisashus sa...

Hej Lotta, såhär på tisdagsförmiddagen...!
Det blev ju både fina bilder och kul text i inlägget!

Här fortsätter jag uppackandet av de oändliga flyttlådorna!
En skön paus fick jag här!
Ha en fin dag!
Kramar
Lisa

Vintage House sa...

Hej
JA ibland blir det verkligen så att man känner att det inte finns något att blogga om men man vill:)
härliga bilder och lycka till med planket och hunden;)
kram
sandra

Nillis sa...

Hm känner igen mig alltför väl :) Bloggar om ingenting stundtals..

Jobbigt med bullerplank förstår jag. Och filmen Marley & me är ju bara så underbar!

Kram på dig, hoppas du får en mysig dag ändå

Unknown sa...

THNKS TO YOU....i'm honored when i receive comment from you....ilove your style...hauses. shops, tradition....i have drema to come in your contry.....i'm not so sure that santa look my blog....but if the answer is not..i will buy them myself.iwait for oyher visit....
kisses
simona

Jenny Oak Fae sa...

FINA bilder, gillar verkligen siffrorna!

: )

Det var ju trist att det måste sättas upp plank...

Jo, du frågade om jag var lite piggare nu. Idag är jag väldigt SEG, men annars så mår jag bättre, för jag hostar inte alls så mycket längre och mina muskler har uppenbarligen börjat läka ihop igen...tack & lov för det gjorde extremt ont innan..!

STOR kram från Jenny

KKvinneblogger sa...

Fine bilder! Så morsomt det er når noen har et lager de bare kan finne fram små skatter fra og si: Vil du ha?
Ha en fin dag :)

Här är gudagott att vara ! sa...

Tänk att du utan inspiration och ideér lyckades få till ett både vackert och roligt inlägg ! - Du kan du, utan att anstränga dej...fusk tycker jag ;) !
-Kul att höra att du också har en sån hund som inte lyssnar till ordet : TYST !
Hoppas du snart får en bullerfri tillvaro !!
Kramar / Anneli ♥

STENLYCKA sa...

Hej Lotta!
Skönt när hjärnan inte lägger sig så du slipper att läsa och ändra i dina underbart, roliga texter. Jag älskar det du skriver, tycker om dina härliga skämt. Tycker det är underbart att kunna lämna din fina blogg med ett leende på läpparna eller ett gap skratt, sådan medicin behöver vi dystra nordbor mycket av. Så låt fingrarna löpa över tangenterna och låt hjärnan inte bry sig....du är så BRA!!!
Kram Raina

Elisabeth sa...

Med ditt sätt att skriva borde du skriva en bok eller något, kanske någon kolumn i någon tidning, ja jag menar så andra också får njuta...kram!

Norregård sa...

Hej!!
Jag gillar dina texter du vilsna:)))

Hoppas det blir bra med planket, låter ju jobbigt...

Kram Malin

Anonym sa...

Fniss fniss kan se framför mig ditt dilemma med hunden;)

Vad roligt att du vill delta i vår lilla utlottning. En lott är reserverad till dig;)

Önskar dig en härlig kväll

Sallys hus sa...

Haha...vet du när du inte har något att skriva om skriver du ju bättre än de flesta....fniss..
Man blir alltid så himla glad när man kliver in hos dig...du har förmågan att uttrycka dig på ett sånt härligt roligt varmt sätt...haha...man lixom ser dig , Harry och de snabba fingrarnas knattrande på tangenterna framför sig...
Underbara bilder visar du också..;)
ditt kök...lovely..;)
Gillar också siffrorna du fått av din pappa...
Kram o ha en fin onsdag!
Kram Katarina

Bibbi sa...

Hallå söta! Du gör mig alltid så glad;-) Tack för det! Har du så stort och fint kök som det verkar? Blir som lite avis... Men det känns ju bra att du har mig på nätterna;-) Annars brukar jag mest få vara med när folk är bakis... Ha ha;-P Påtal om snarkningar... försöker att inte sparka maken helt blå på nätterna, så jag har börjat knacka i sängramen. Prova det, lyckas riktigt bra. Men nog undrar man vad man gav sig in på när man lovade i nöd och åter nöd (eller hur det nu va;-P)
Ha det gott fina!
Kramen

annashusidingtuna sa...

Hej!
Fina siffror! Vilken skatt.
Kram Anna

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Lotta!
Hoppas det kommer att bli bra med bullerplanket.
Ibland tar det tid innan inspirationen kommer, men det blev ju ett bra inlägg i alla fall!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

Petra-Lantlig Charm sa...

Ja men precis, varför blogga om man inte har något att skriva?!! Bättre med kvalitet än kvantitet :))

Fint du har i hemmet!!

Ha en skön torsdag!

Kram Petra

Irenes tavlor sa...

hej Lotta det ät inte så lätt att hitta på blogginlägg jämt men du lyckas roa med dina texter sitter här och fnissar, hoppas du får ett tystare liv bakom planket,
kram från mig

Frida sa...

Hej Lotta!
Är glad att du bloggar även om du inte tycker att du har något att skriva om, jag hade saknat dina inlägg alldeles förskräckligt mycket annars. Vilket underbart kök ni verkar ha, jättefint. Mitt är tyvärr inte så stort men för en räcker det om man ska vara två och laga mat får man trängas. Vilka fina siffror du har fått av din pappa. Det är väldigt skönt att ha sitt eget, jag hade inget privatliv innan, det har jag äntligen nu bara en sådan sak betyder otroligt mycket. Hoppas det blir bra med planket och tack för alla kommentarer hos mig!
Kram Frida

Madame Morell sa...

Ja du. Blogger krånglar för mig jämt. Å vad Marley o jag är en underbar film! Ha det så bra lilla loppan!
Kram