torsdag 2 februari 2012

Du Är Min Man

Min man är inte lik någon annan man , han är helt unik !! Anders , som han heter på riktigt han är i London den lyckosten nu några dagar med sitt jobb . Han går ju under namnet mannen eller handyman här på bloggen och det är inte för intet , för händigare man eller människa känner inte jag . Han ror iland det mesta med att bygga ,sy, renovera , inreda , laga mat och meka bilar m m .Han är snäppet bättre än Ernst och snyggare med !!!Han har suveräna lösningar på det mesta (så länge jag får bestämma i slutändan ). Han jobbade förut i Stockholm på en firma som gjorde proteser, ortoser och annat ortopedisk kuckelimuck . Men nu sen vi flyttade hit så jobbar han på en firma med att bl a klä om bilar (inuti alltså ) och måtta kapell och dynor m m till båtar och det fixar hem galant utan någon som helst utbildning . Han är sadelmakare i grunden , så att sy skinnväskor, ryggsäckar och packväskor till motorcyklar de e hans melodi . När vi träffades för över tio år sedan så var det dom att träffa en själsfrände . Då hade han de här fina "chesterfield fåtöljerna som han klätt om själv . Fast jag ska ärligt säga att jag inte var så förtjust i dom . Han smörjde in dem varje jul så de blev blanka och fina . Men hur det nu har varit med den där insmörjningen så har de nu fått en patina som mer tilltalar EnVilsen . Visst är de fina !! Men det här med att bo ensam några dagar i ett stort hus är inte min melodi Lille H 14 år - Eh ?? tyckte inte det var någon skoj idé att sova nere sovrummmet med mamma , men lillLoppan lag sig glatt ytterst närmast dörrn , vad som helst bara hon får sova där . Nog för jag är mörkrädd och lättskrämd , men baske mej tar jag en tur runt hela huset innan de e gonatt . Känner på dörrar och fönster kollar vartenda rum i kalla mörka källaren . För jag vill banne mej inte ha någon psykopat a´la lammen tystnar sittandes dreglandes på lur i matkällarn . Nej då tar jag hellre tjuren vid hornen direkt så det är klart , än att ligga vettskrämd och vänta in . Men nu är timmen är sen och aaaallt är lugnt !!

Love/Lotta

P.S. Jag får inte glömma att meddela att han varit fotomodell oxå , mannen !! Han skulle aldrig förlåta mig . Hittar ni någon gammal kartong från en Skip kungsfjäder , en sån där träningsmojäng ni vet så e det han haha !!! D.S.

20 kommentarer:

Viola sa...

Skönt att ha en själsfrände...:) jag har samma situation som du,...bor ensam hela veckan för mannen bor i Stockholm under veckorna där han jobbar..så jag vet känslan med att vara ensam...tryggheten är då hunden..

Inatt hade jag påhälsning...fotsteg som avslöjades i den nya snön..modell 42/43..lite läskigt...undrar vad denna man hade i tankarna..så visst händer det ibland att hjärtat far upp i halsgropen...framförallt den mörka tiden, kram VIOLAN

Ewa sa...

K Ä R L E K <3

Jag har också hittat min själsfrände, men än så länge bor vi 8 mil ifrån varandra, och ses mest på helgerna, ibland varannan... Tur mobilen är uppfunnen.

Puss och kram
/Ewa

Jema☽⚪☾Rose sa...

Vad underbart att ha funnit sin själsfrände!

: )

Fåtöljerna är verkligen jättefina & charmiga.

KRAM, Jenny

Leif Lidman sa...

Hej bloggarn!
Vi vill bara presentera BADHUSPARKEN, där vi sommartid har kanske Norrlands största loppis, varje lördag sedan 1994 från juni till september. Varje lördag har flera gånger över 100 utställare och i runda svängar 2000 besökare. Officiell öppettid är mellan 10.00-14.00 men många, både utställare och köpare finns på plats redan klockan 05.00!

Ta en titt:
http://www.youtube.com/watch?v=5FIgUX2pDXs < Sommarloppis
http://www.youtube.com/watch?v=FWHMlkj60GA < Vinterloppis

Välkommen, Badhusparken/Folketshus Piteå.
Leif Lidman, leif.lidman.fh@telia.com

PS, sprid detta gärna vidare till dina vänner.

Tinas vita bo sa...

Härligt att du fann/funnit din själsfrände och drömprins!! :))
Jag "väntar" fortfarande... :)

Fåtöljerna är superfina!!

Ha en mysig helg
Kraaaam Tina

Här är gudagott att vara ! sa...

Visst är det lycka att ha träffat sin själsfrände, det gör att man känner sej komplett som människa !
Och att han dessutom är en handyman gör inte saken sämre ;)
- Jag har lyckan att leva med en likadan man.
Och det där att man själv får bestämma i slutändan...det är väldigt skönt ;) !
Ha en trevlig helg och lill loppan beskyddar dej säkert ♥
Kram Anneli

Nillis sa...

Vad mysigt! Härligt att ha funnit sin själsfrände, det vill jag också göra en dag. kraam

Anonym sa...

Låter som en helt ljuvlig man, tänk vilken tur man har när man hittar en själsvän;) Fotöljerna är förövrigt helt underbara, och hemska män ala lammen tystnar vill vi inte ha i våra källare;)

Önskar dig en härlig kväll och tackar för in kommentar hos oss..

Brittis sa...

Din man är ju väldigt trevlig också, tyckte jag, efter de minuterna vi bytte ord. Min bästa vän jobbar ju där. Tack för de rara orden hos mig, det värmer en stolt farmor. Hå det så bra i kylan och mys med barnen. Det är ju så härligt. Kraaam Brittis

idémakeriet sa...

Vilken härlig prins du har.
Får inte klaga för jag har också fångad en ängel.
Nej jag förstår dig precis jag tycker inte heller om att vara ensam när han är borta.
Jag sover då med hela köksutrustningen under kudden, ler.
Hoppas du kan krama om honom snart igen.
Varm kram Gerda

brudeblogg sa...

For en fantastisk mann du har! Det er jo drømmen, det, å ha en handyman :) Han er ikke så verst, min mann heller. Menn er i det hele tatt gode og ha. Og ja, vi savner dem når de er bortreist over lengre tid.
Nydelige lenestoler, vel verdt å ta vare på!

~ Eva ~ sa...

Underbar fåtölj ~~~ och Mannen hörs ju vara desamma ;*) Härligt när det är så...!

Kramen från Eva

Bibbi sa...

Love!
Blir alltid så barnsligt lycklig när jag hör andra "skryta" om sina äkta män. Så många klagar och ser allt det negativa. Tack för att du vågar visa hur mycket han betyder för dig.
Allt är ju inte alltid bara solsken, men med respekt och kärlek övervinns det mesta.
Stor varm kram!

Frida sa...

Tänkte precis skriva att han låter lika händig som Ernst din man och snäppet ännu händigare. Vilken tur du har som har hittat en själsfrände, det ger en så mycket. Jag har nog också hittat min själsfrände det trodde jag aldrig skulle inträffa. Men så dök han upp på en bröllopsfest i höstas:). Jättefina fåtöljer med snygg patina!
Kram Frida

Lovisa Wallin sa...

Åh vad jag är avis på fåtöljen!! En sån ska jag ha när jag flyttar hemifrån:)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Samma tur hos mig...maken kan det mesta. Och som du säger smarta löningar på allt. Tack för att vi hittat så underbara men ♥

Ha nu en fin fin helg. Kram Maria

STENLYCKA sa...

En stor varm Allahjärtans-kram till dig!
Önskar att din dag kommer att fyllas med kärlek, glädje och många geléhjärtan!
Raina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så fina fåtöljer, helt rätt! Skönt att han en sån fixare i huset!
Ja du, ensamlivet har jag varannan vecka. Man vänjer sig nog aldrig vid det. Men jag är nog inte lika rädd som du ;) Det är skönt att ha barn och hund hos sig.
Ha det gott!
kram
nina

idémakeriet sa...

Jag ville bara kika in för att önska dig en härlig hjärtans dag.
Tack för alla söta ord du lämnar hos mig.
Fet kram Gerda

Beas sa...

Låter fantastiskt! Och så behöver de också "ode-skrivas" lite ibland. Det har jag också precis gjort.

Det blir så lätt så att vi kvinnor förväntas att bli hyllade och uppskattade, medan vi ska skratta lite åt männen och olika "oförmågor". Det är inte ok för männen att göra det om oss, men heller inte tvärtom.

Extra härligt att läsa sådana här inlägg då alltså.

Kram Bea