måndag 5 mars 2012

Loppislycka

Usch va negativ jag var i mitt förra inägg , nej go och glad ska männskan va . Ocn ni är ju bara så söta och ger så fina kommentarer , TACK !! Jag var på vårens första loppistur i helgen och tänk va lite fynd kan göra en glad . Hjälpverksamheten Hjärta till hjärta öppnade butik i stan och då hängde jag med tillbehör i form av man och barn på låset . Lite fynd blev det , mannen fyndade oxå men han får skaffa en egen blogg om han vill visa det . Den här underbart söta lilla tavlan är min största lycka , sånt här går jag igång på . Tycker det är så läckert att tänka sig att någon nån gång har fått detta kort som betytt så mycket att man ramat in det och där har det sedan fått suttit i många år . Det här är säkert en paradhandduk men nu skyddar den förbigåeende att slippa få se en "nakentjock"genom fönstret på min klädkammare . Lite lagom släpper det det tunna tyget igenom . Lite lagom så att jag inte blir anmäld för förargelseväckande behag . Tills vi ses igen !

Love/Lotta14 kommentarer:

Här är gudagott att vara ! sa...

Ja tänk vad ett loppisbesök kan förändra ens liv ;)!!
Go och gla´skulle jag också va´, om jag hade fyndad dessa grejer !
Tavlan var underbar ♥
Ha en härlig vecka !
Kram Anneli ♥

gamla skolan sa...

Fina fynd du har gjort Lotta !
Ibland kan det räcka för att pigga upp en :)
Kramar // Susanne ♥

Jema☽⚪☾Rose sa...

Jättefina fynd du gjort!

Jag skulle egentligen åkt på loppis i söndags, men det får bli en annan helg istället...

KRAM, Jenny

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Lotta!
Verkliga fynd du har gjort! Så roligt att loppisarna har börjat. Det är alltid roligt att gå på loppis.
Ha det så bra!
Kram Ingrid

idémakeriet sa...

De där små hål av fjärilar släpper nog inte mycket fram från dig, ler.
Härligt är den här duken.
Roligt att du vill vara med gumman i min give away, jag håller tummarna för dig.
Kram Gerda

Maria sa...

Förargelseväckande behag =) Du är rolig du! =) Man vet ju aldrig vad folk kan gå igång på...men det kan ju vara skönt att skyla sig lite.

Maria sa...

Glömde förresten också skriva att jag förstår precis den där känslan med en gammal grej, Om än jag trillar dit på lite andra prylar. Mne tavlan där skulle jag också köpa. Gillar gamla vykort och sånt. Och tack för goa kommentaren!

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tänk vilken lycka att smyga runt på loppis en stund. Inte alltid man behöver köpa utan bara gå där. Och den lilla tavlan med vykortet förstår att du blev kär i den. Nu har jag läst ikapp mig lite hos dig. Har själv inte bloggat runt så mycket på sista tiden. Må så gott från Maria

Jenny sa...

Jättefina fynd! Jag har inte varit på loppis på länge, börjar få abstinens;)

Kraam Jenny

Jema☽⚪☾Rose sa...

Visst verkar boken om Mindfulness vara bra!

Jag började en kurs igår, som heter MEA, det handlar också om att få mer livslädje , och att kunna slappna av i sina muskler etc. Nästa gång ska vi få testa frigörande dans, det ska verkligen bli roligt & intressant!

STOR kram från Jenny

Vintage House sa...

så härliga fynd du har gjort och vad skönt att du känner dig positiv igen....
ha det så gott
kram
sandra

Frida sa...

Vilka fina loppisfynd du har hittat, vackert kort. Tanken på att någon har sparat det och ramat in det värmer mig också.
Må så gott Lotta!
Kram Frida

linnea-maria sa...

Hej! Vilka fantastiska fynd du har gjort. Vitbroderiet på din paradhanduk är verkligen enastående, det fanns tid för sånt förr. Bilden i ramen är jättevacker. Precis sånt som jag skulle ha fallit för på en loppis också :) Ha en bra helg /Therese

Bibbi sa...

Vilket underbart kort! Vänskap... jag förstår att den tidigare ägaren hade fått kortat av någon som betydde något spec:-)
Vilken tur att du som förstår dig på sånt tog hand om kortet.

Go och glad dag hoppas jag du får idag:-)
Kramar fina du!