onsdag 2 maj 2012

Konfirmation

  WOW , vilken helg va !! Nu är den väl ändå här på riktigt med värme , fågelkvitter och ljuva förhoppningar , våren !! Det var en stolt mamma som såg sin yngste son tåga in i kyrkan i lördags , med konfirmationskåpa och  av allergi rödsprängda ögon . Sötisen !! Han fick lov att börja oxå och det pratade klokt och klart om de olika pärlorna i frälsarkransen , och de hade valt så härliga psalmer med sambarytmer så det svängde gött i  Lillkyrkan vill jag lova !!
 För en gångs skull lät jag kameran vara hemma och tänkte att jag skulle istället vara närvarande på riktigt utan att försöka hitta ett sätt att få en bra bild på hela tiden , så att jag missar hela upplevelsen . Jag litade på att mannen skulle sköta det ...... min förhoppning står nu till Syster Yster , som glatt balanserade ståendes på en stol mitt i kyrkan bakom en pelare , hehe . Så ni får en ostajlad buffébild istället och en liten tårta .
Ja vilka underbara dagar vi fått haft ! Vi har oxå hunnit skåda lite fåglar vid Tåkern , loppat,gått på marknad och tittat på majbrasa och raketer . Vet ni vad det bästa är ??? Det är snart helg igen !!
(fick en fjärilslavendel av min kära svärmor och lite annat skoj som jag kanske visar sen)
LOVE / LOTTA
Tack snällaste för era kloka och uppmuntrande kommentarer ang min nacke , det är bra att vädra lite emellanåt för man får så mycket tillbaka . Erfarenheter är till för att bytas, delas , stötas och blötas . Så STORT TACK !!
Och till er som bad om ursäkt för att ni skrattade , det var meningen , det gjorde jag oxå !! Man kan inte låta bli ibland åt allt elände :-)

10 kommentarer:

Nillis sa...

Åh vad fina bilder. Konfirmationskorten ser väldigt gamla och fina ut? kram

Jema☽⚪☾Rose sa...

Ser jättegott ut!

: )

Nej, jag får ingen hjälp alls av läkaren, han var dessutom extremt otrevlig & kränkande när jag talade med honom på telefon i Måndags..!

Jag hade ett TSH-värde på 3,0 men enligt honom ska man ha minst 4,0 för att få hjälp, men jag råkar veta att den korrekta gränsen är 2,5 och att man kan vara rejält sjuk utan att det syns på blodprovet...Men nu på Fredag ska jag till min Homeopat istället, jag VET att hon kan hjälpa mig, tack & lov!!!

KRAM, Jenny

Här är gudagott att vara ! sa...

Vilken mumsig konfirmationsbuffé !
- Tårtan där såg väldigt god ut...
Förstår att ni hade en härlig och mysig familjefest.
- Sköt om dej och njut av allt som gör dej lycklig!
Kram Anneli ♥

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tinas vita bo sa...

Vilken härlig buffe'!! :)
Tårtan ser oxå smarrig ut..:)

Idag hade vi det så äckligt kvavt..
men det ska bli kallare nu.. suck..

Kram Tina

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Låter som en härlig dag och all mat ser helt läskande ut. Fjärilslavendeln är helt fantastisk i år ska här allt inhandlas en sådan, där med basta;)

Önskar dig en härlig kortvecka och hoppas att du njuter av de vackra vädret,
Kram

Brittis sa...

åååhh.. så kul med konfirmation! Vi ska på konfirmation i augusti, min gudson konfirmeras då.
Jag minns när man fick sina konfirmationskort, så fins, sååå stolt jag var då. Fick en ny vit klänning och vita skor och mammas väninna tuperade mitt hår så det var gör högt och stort..så var det på den tiden...Härliga minnen. Ser gött ut med buffén. Ha fina härliga dagar önskar Brittis o kram och tack för titten!

Bibbi sa...

Söta! Vilken härlig helg ni haft:-) Klokt lämna kameran hemma. Men jag hoppas systeryster tog några fina bilder åt dig:) Hon kan ju det där med kamera hon:-)
Buffén såg underbar ut! Därifrån gick knappast någon hungrig...

Stora kramen