söndag 13 maj 2012

...vinnarna är ....

......trumvirvlar och fanfarer ....
  1. Stenlycka
  2. Här är gudagott att vara
  3. Lisas hus
  4. Rosa huset i vitt
  5. Caroline (vitabergenserik@hotmail.com )
Ett stort stort GRATTIS till er !! Maila mig vilken vinst ni väljer , ettan får så klart välja först så gör en liten rangordning på vinsterna i mailet vad ni vill ha först o s v . Min mailadress är : lotta_WR@hotmail.com
Va roligt att så många ville vara med , tack !! Ett roligt sätt att få lite koll på vilka som följer en och förhoppningsvis också få lite nya följare !
Jag använde mig av en slumptalsgenerator för att få fram vilka som skulle vinna efter att jag räknat bort några som lagt in flera kommentarer och plussat på extra på de som valde att länka och därmed fick en extra lott .
 Vilken härlig helg eller ska jag säga dag vi fick idag . Eftersom det var en perfekt dag igår för fönsterputsning mulen och grå , så valde jag förstås att putsa i glashuset idag . Så med solen bländande i ögonen och diskvattnet ( heter det så när man putsar fönster med vatten och Yes ???) som torkade sej själv i värmen innan man hunnit dra av med skrapan , gjorde fönsterpartierna härligt randigt vågiga åt alla håll och kanter .... suck !! Äsch när spetsgardinerna kommer upp igen så blir det såå bra så ! Så nu är glashuset klart inför sommaren , mmmm gillar !

Nu har vi en kort vecka framför oss igen , på så sätt är väl våren perfekt , en mjukstart , lite träning inför sommarlov och semestrar . Så man inte rusar sta och tror man ska jobba  varenda dag . Ha en fin måndag och var glada alla ni som har ett jobb så ni inte sitter som de stackars arbetslösa före detta riksdagledamöterna som inte kan få tag i nått nytt , fast med en pikant detalj att de har en inkomstgaranti  på närmare fyrtiotusen i månaden .....*morrar*
Love/Lotta

12 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Nej, men kors i taket..... Hur skall jag nu kunna somna???? Jag som just skulle krypa ned i sängen men innan brukar jag göra en titt in på bl.a din fina blogg och vad får jag se.... Jag har vunnit skriker jag till min man......!!!...som slumrar sött framför TV och nu blir abrupt väckt.
Vilken härlig överraskning och vilken underbar slumptalsgenerator du har Lotta! Vad glad jag blev!
Jag vill gärna ha boken, Tack!
Jag skickar ett mail till dig imorgon.
Nu måste jag trallande gå och borsta tänderna och sedan bums i säng.
Jättekram och TACK!!!
Raina

Frida sa...

Gratulerar till vinnarna! Härligt med nyputsade fönster. Jag borde putsa mina med. De ser rätt smutsiga ut vissa av dem. Må så gott! Kram Frida

lisashus sa...

Men åh!!! Har JAG vunnit! Det var längesen jag vann något och nu har det hänt! Så jätteglad jag blir! Får man välja också?! Nu kanske alla har valt, men om jag får jag tänka mej den fina tvålkoppen, eller smyckesasken!

Så fint du har det i ditt glashus och att tvätta fönster är verkligen tålamodsprövande!
Jo, jag hörde också det där om de f.d. riksdagsledarmöterna! Gu´så arg man blir när man hör om de bestämmelser de sitter och belutar om och att de själva minsann.....! Morrr! Fyyyy!

Nä, ännu en vacker dag och bara litet möte på f.m. - sen blir det trädgårdsjobb!

Ha en fin måndag och jag mejlar dej!
Vårkramar
Lisa

Anonym sa...

Stora gratulationer till vinnarna om än lite ledsen att vårt namn inte drogs;) Tack för en mycket härlig utlottning och önskar dig en ljuvlig kortvecka
Kram

Änglarum sa...

Grattis till vinnarna! o tack för en fin utlottning!kram Jessica

Fantasie di fata ♥ country e shabby chic ♥ sa...

ciao sono una tyua nuova follower bello il tuo blog!! che favolose immagini :)
baci e buon lunedi
Elly

Nillis sa...

Åh ditt mysiga glashus, härlig tid framför oss nu. kram

Här är gudagott att vara ! sa...

Jaaa,tjohoo !!
Vilken himla tur jag har !
Ett stort tack till slumptalsgeneratorn..love you !
- Vill gärna ha tvålkoppen ♥
Randiga fönster känner jag mycket väl till, därför hatar jag också att putsa fönster.
I ditt vackra glashus har man så mycket vackert att titta på så man bryr sej absolut inte om hur fönsterna ser ut !
Ha en härlig vecka, och här är en som också morrar !
Kram Anneli ♥

Rosa i huset i vitt sa...

Hejsan så glad jag blir att jag vann hos dig ....det är så svårt att välja ,det är lika fint alltihopa..jag är nöjd med vad det blir.

Kram Rosa

Anonym sa...

Härligt! :-)
// Caroline

Brittis sa...

Så vackert du har i ditt glashus...inte gör det något att det blir randigt direkt...man vet ju att man gjort det i alla fall. Grattis till alla vinnarna,må de få det de önskar sig. Själv önskar jag att onsdagen går fort så jag blir ledig i 4 dagar....Ha det allra bäst! Kram Brittis

Vitt Lantligt Romantiskt sa...

Hej,
Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

Ha en bra dag!
Vitt, Lantligt & Romantiskt