tisdag 26 juni 2012

Släpp själen loss

I denna ljuva sommartid , oavsett om regnet står som spön i backen och värmen lyser med sin frånvaro så låter jag  själen njuta av allt det vackra omkring mej . Jag blir alldeles salig när jag ser att pionen trots brist på omvårdnad ändå slår ut och blir till gigantiska vackra blommor i år igen  och oavsett om  regnet försöker tvinga dem ner mot marken så stretar några skrangliga luktärter sig envist uppåt . Jag blir varje år så förundrad över den här grönskan som i början av sommaren blir så intensiv och tät att man knappt kan andas .
Väder har vi hela tiden och jag säger som Ronja och Birk - Det e en regnig sommar vi har ! och njuter vidare . Fyra dagar kvar på jobbet och sen hänger jag i luften igen , det blir svårt att koppla av den här semestern när jag inte vet vad jag ska göra i höst . Jag trodde och hade intalat mej själv att det skulle bli så bra efter sommaren jag skulle få arbeta flera timmar på samma ställe , men mattan drogs undan mina fötter och någon annan skulle helt plötsligt ha det som jag gått i två år och hoppats på . Men å andra sidan man ska ju inte stöta skallen blodig mot dörren , när man kan öppna den och se möjligheterna på andra sidan .
Så är det någon som behöver en liten människa som kan det mesta om inte , kan hon oftast lära sig det efter ett tag . Jag behöver inte ha någon framåtsträvande position , utan det går bra med ett litet hörn  någonstans . Jag är ordningsam och lugn , gillar strikta direktiv och jobbar bäst under press . Så hör av er !!
Tackar för alla era fantastiska snälla kommentarer , som ni märker är min blogg lite si och så just nu och lusten ligger på ett annat plan . Så nu tar jag sommarlov på riktigt och kanske ses vi i höst igen på något vis !
Gå ut och njut nu de fagra blommors myckenhet !
Love/Lotta

15 kommentarer:

G:a Affären sa...

Det är bra att du njuter och likt en luktärt inte låter nedtvingas utan stretar dig uppåt. Jag hoppas innerligt att allt ordnar sig redan under sommaren så att du kan njuta av din semester.
Det jag också hoppas på är att du fortsätter att blogga till hösten.
Önskar dig all lycka!
Varm kram
Cia

lisashus sa...

Jag håller verkligen med ovanstående kommentar här....och du är ju precis som de tappra pionerna i hällregnet - de stretar ändå uppåt trots tyngden...!
Hoppas verkligen att det löser sej för dej och jag är övertygad om att det gör det på ett eller annat sätt.

Jag håller också med dej om att det gått en viss inflation i alla dessa inredningar hit och dit - trender och tips står en nästan upp i halsen.
Så, klokaste Lotta - jag önskar dej all lycka och livslust såhär mitt i sommaren och önskar dej många njutningsfulla dagar och nätter!
Kramar
Lisa

Jenny Oak Fae sa...

Hoppas att du kan hitta nåt annat jobb, vart du än hamnar så kommer du att bli en tillgång, det är jag säker på!

KRAM, Jenny

Brittis sa...

Lilla lotta, jag förstår hur du känner det. Det är inte alls lätt när det blir så här. Man undrar och undrar. Men jag tror som G;a affären sa, du är som en luktärt, stretar uppåt. Hoppas nu att det ordnar sig till det bästa, jag kan inte förstå den arbetsgivare som vill vara utan dig, du underbara människa! Ha nu en alldeles underbar sommar så ses vi i höst igen, vi är många som ser fram emot dina fina inlägg! massor med styrke och hopp-kramar från Brittis

Rosa i huset i vitt sa...

Hoppas det löser sig ...och passa på att ha en skön sommar


Kram Rosa

Nillis sa...

Vackra ord, visst är det en underbar tid vi har nu. Naturens överflöd är ljuvligt. Tråkigt med ditt jobb, hoppas du hittar något annat. Du skulle ju ha ett kreativt yrke, med din känsla för inredning och skrivande. :-) kram och lycka till

Jenny Oak Fae sa...

Tack för din gulliga kommentar vännen!

: )

STOR kram från Jenny

Sallys hus sa...

Hej hej!
Blommor är allt bra underbart...de får en alltid att le..;)

Hoppas det löser sig med jobb!
Önskar dig en häääärlig sommar så "ses" vi kanske i höst igen då...;)
Sommar kram Katarina

Unknown sa...

Du har en sådan härlig inställning till det mesta så att få ett jobb är nog inga problem. Önskar dig all lycka och önskar dig även en skön sommar (regn som sol)
kram

Älfgärdet sa...

Hand i hand kan vi gå då. Min höst är också oviss, vilket jag iof har haft med mig länge men jag tänker likt dig, inte kan man gå & gräma sig över det utan se det som en möjlighet att livet tar en annan riktning. som den värmländska jag är så säger jag: dä årdner säj! släpp tanken så kommer det till dig :)!

Lina sa...

Hej!
Älskar du - liksom oss - lantlig heminredning?! Då har vi den nystartade bloggen för Dig! Inläggen är helt proppade med gammalt och nött, allt från inspiration till Gör-det-själv- tips (tutorials). Det finns även en Till-Salu-kategori med väl utvald och (garanterat) helt UNIK inredning!!
Psst! Vi finns även på Bloglovin för den som inte vill missa ett enda inlägg! ;)
VÄLKOMMEN IN! http://jolii.blogg.se
Kram // Lina

PS. För den som gillar tatueringar och tattoo-motiv finns även en äldre blogg - http://liinanonstop.blogg.se , vilken är full av inspiration och målningar jag gör. Är du sugen på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet ? - Tveka inte att höra av dig!! ;)

Brittis sa...

En liten fågel viskade till mig idag att det har ordnat sig så bra!! Det gläder mitt gamla hjärta!! Lycka till och ha en fin sommar!! Kram Brittis

tindra lite mera sa...

Hej Lotta!
Jag har ju följt dig i många år både "aktivt och passivt" Gillar verkligen din blogg och du har den rätta känslan för det vackra i det nötta och kan förmedla det i text som små sagor! Är spänd på forsättningen,det ordnade sig hur blev det?!
Kram hoppas din sommar är underbar/Katarina

G:a Affären sa...

Kikar bara in för att önska dig fina dagar!
Hoppas du kommer tillbaka snart!

Varm kram från mig,
Cia

Elisabeth sa...

Lotta, du vet att jag har sagt det innan att du ska hålla på med skrivandet...inget sker av en slump så nu när du får tid över sätt igång och skriv om allt och lite till och skicka iväg till olika tidningar eller vad du nu kan komma på så kan vi få njuta mer av dina underfundiga och roande texter...kram Elisabeth