söndag 26 augusti 2007

Ännu en helg till handlingarna .

Ja ha , så var ännu en helg till ända .Söndagen gick åt till att shoppa kläder till "småpojkarna" ( en tioåring och en tretton) . Men det gick väldigt smidigt , tog inte ens två timmar .Trots att Lilla Loppan skulle nypa i allt rosa och glittrigt ;o) Mannen fick en ny jobbarväska , så han var tyst och nöjd han med. Var och besökte min trötta men ändå starka lilla mormor på sjukhuset . Hon har det tufft och man känner sig så hjälplös ...Hann måla klart en piedestal som jag börjat med förra veckan med . Kan visa den senare .Igår var det fotbollsmatcher på dagen och kräftskiva med barnen på kvällen . Men det bästa var nogfredagen . Mannen och jag var hemma samtidigt vid tretiden så vi hann både veckostäda och åka och veckohandla och ändå vara hemma igen innan sju . Skönt att slippa sådant på lördagen för då försvinner hela den !

Den här lilla vackra parfymen köpte jag på Rusta för bara 29.90 . Den luktar så lagom , lagom rosigt , lagom sött , lagom friskt och lagom mycket ! Perfekt !

Har suttit och bläddrat i den här lilla godingen på varje ledig stund med . Läst , vikt hundöron och kryssat för .Det finns så mycket jag skulle vilja göra och beställa . Men det blir väl som alla andra år ......ingenting när det kommer till kritan . I morgon är det väl bergis måndag igen så man måste gå och jobba med ....oj så skoj det känns i dag !

3 kommentarer:

~Eva~ sa...

Det hörs som att det varit en skön helg hos dej :-)
Blev bara så jätteförvånad över den fina parfymflaskan!? Måste kika på Rusta jag också, ska väl dit efter mera färg snart ändå så...
Förstår att mormor har det tufft, och att känslan av hjälplöshet kan kännas...hoppas, hoppas på det bästa för henne!

Kramen
från Eva

anca sa...

Kul att se vad du haft för dig i helgen. Undrar bara- Hur fick du helgens timmar att räcka till allt det där? Du han ju blogga lite oxå! Har en ledig förmiddag bara för mig själv, skönt! Sen börjar jobbarveckan för mig oxå. Bossen e tillbaka jag bävar;)

Kramelikram

Maria-Jag blommar sa...

Vilka fina blomsterbilder du fotat!
Jag har också suttit och gluttat i Panduro, mkt vill jag ha...så någon liten beställning lär jag nog skicka in...