torsdag 30 augusti 2007

Oväntat besök !


Igår eftermiddag ringde det på dörren och utanför stod en för mig okänd kvinna .
Hon presenterade sig med sitt namn som , jag och namn ...hon jobbade i alla fall som location finder , bara en sån sak ! Hon hade fått ett upprag av några producenter att hitta ett hus , med ett speciellt sorts kök och ett vardagsrum med kamin ... Producenterna skulle göra en reklam film för ett företag som gör olika sorters bärdryck ( ingen reklam här inte,än ) . Så hon , location findern bad att få komma in och ev.ta några bilder . Nu ska jag inte göra en kort historia lång men ... hon var alldeles lyrisk och hade äntligen hittat det dom letat efter ..och kunde vi tänka oss... osv. Vad säger man ? Tar man betalt för sånt ? De ska höra av sig om producenterna oxå tycker att det ser bra ut . Jag t.o.m glömde bjuda på en kopp kaffe som man ska göra när man får oväntat besök ;o)

Min man är övertygad om att det är inbrottstjuvar , jag ska inte sticka under stol med att det var det första jag tänkte på när hon ville ta kort . Pinsam som jag är så frågade jag henne det med , till mina barns förtvivlan . Vi får väl se vad som händer , the story will be continued !

Ha en dag av glädje och lycka !

Lilla Loppan är piggare , hon sitter och fiskar på soffkanten med ett rosa Mimmi Pigg skärp !

9 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Konstigt! Jag skulle genast tänka att det var något mysko om någon sådan knackade på. Alla konstiga yrken man kan ha...men om det nu är på riktigt vore det ju kul, då kanske man snart kan se ert hem i någon reklam (på Tv eller i tidningen??)

Jessika sa...

Nu har jag lattjat lite med Janne ;D

Lallis sa...

Det var nog det första jag med skulle komma och tänka på; tjuvar, men man kan ju å andra sidan inte gå och misstänka alla. Det är ju såklerligen som hon säger och då är det ju riktigt kul omde vill använda erat hus:) Sådant ska man väl ha betalt för. Det tror jag appselut!
Kul att komma in til dig och läsa och kika på fina bilder.
Kommer snart igen.
Mvh Lallis

Lotta sa...

Men så skoj! Spännande!

kram
Lotta

Lotta sa...

Tack för alla goa kommentare , jag blir så glad !

maria jag-blommar : Ja , vi får väl se ? De har varit och frågat min faster om de får spela in på hennes mark oxå , så då känns det lite bättre...

jessika: Tack , ja han verkar lite gladare nu . Ha ha , jag blev så fascinerad av era så jag kunde inte låte bli .

lallis: Kul att du kommer in och hälsar på ! Nej man ska väl inte vara så misstänksam , man ser för mycket på tv...Ska bli spännande och se om de hör av sig vidare . Du är jättevälkommen tillbaka !

lotta:Ja vi får väl se om det blir nåt !

Evelinas hus sa...

Det låter spännande, du får berätta om det blir någon fortsättning.
Caroline

anca sa...

Inte är det inbrottstjuvar! Lite väl sofistikerat i så fall... Göm undan Rembrandt på ett säkert ställe bara! Fredagskramis...

vildängel sa...

Genant nog måste jag nog erkänna att min första tanke skulle nog oxå ha varit att det var tjuvar som ville spana in mitt hem och se om det fanns något som var värt att stjäla.... Men det finns ju faktiskt ärliga människor och ärliga avsikter oxå. Hoppas på uppdatering i ärendet så småningom. :D

~Eva~ sa...

Spännande det där!
Blir roligt att få höra mer om det hela ~~~

...jag skulle ha blivit mycket misstänksam och synat alla deras sömmar förstås om dom knackat på hos mej, är sån jag...

Hoppas du har det gott i din helg.

Kramen från Eva