söndag 2 september 2007

Magnus och bak !


En Vilsen Loppa goes to the big city . Följde med min Magnus Carlsson tokiga kusin och hennes musikintresserade vänner in till Stan ( som vi säger här på landet om stockholm ) . Först var vi i Högdalens centrum där han spelade några låtar från hans nya skiva (lite väl mycket disco för min smak ,men de lugna är såå vackra ) . Sedan drog vi vidare till Kungsan

(Kungsträdgården ) där Svenska favoriter (en radiokanal i sthlms området ) hade engagerat några artister som sjöng där på scen , bl.a då Magnus Carlsson igen , hej och hå med samma låtar . Men han är ju himla duktig ! Men dagens hallelujamoment med ofrivilliga rysningar var ändå när Sanna Nielsen sjöng en för mig okänd låt . Lilla Loppan och jag har bakat oxå ! Vaniljbullar a la' Leila modifierade enl. EnVilsenLoppa jag har ju lite svårt att följa recept till punkt och pricka , men så här blev dom

och så goda sen , mmmm ! Idag har vi gjort Ikea oxå , hur kommer det sej att man inte kan gå igenom den affärn utan att köpa något ...? En liten fundran bara : Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Kram EnVilsenSöndagsÅngestLoppa.

6 kommentarer:

vildängel sa...

Det var ju en bra fundering: Kanske för att pizzeriorna faktiskt vet vad service heter...

Jessika sa...

Så sant så sant... Bullarna såg farligt goda ut!

Lotta sa...

Mumsiga bullar! Farligt farligt!

Håller med dig om Sanna N, vilken röst hon har. Jag såg henne på en julshow häromåret!

Kram från Lotta som också har söndagsångest. Börjar nämligen jobba igen i morgon efter semestern!

Maria-Jag blommar sa...

Roligt, jag kan inte heller följa ett recept helt och hållet!

KAnske för att pizzabudet får betalt?!

Lotta sa...

Tack för era kommentarer !

vildängel : Ja man kan ju undra ;o)

jessika : Ja dom var ju tyvärr det , men de är bara att slänga in dom fort i frysen , och glömma bort dom ;o)


lotta: Ja , jag såg henne på tv, på så ska det låta och blev så imponerad , men när man får gåshud över hela kroppen då är det vackert !

Maria jag-blommar: Nej jag har så svårt för det . Jag lägger till och drar i från , fast jag vet att dom som skrivit receptet troligen vet bättre ;o)

Nilla sa...

Mums, det ser gott ut!
Kanske pizzabuden skulle gå en kurs i första hjälpen? :-)