måndag 27 augusti 2007

Tjejsnack Vecka 35 Musik

Det var länge sedan jag var med på Tjejsnack , men nu var det lite roliga frågor så då hänger jag på ;o) Var med du oxå

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken? Just nu är jag inne i en off musik period , känner att jag bara blir så stressad av all slags musik . Annars är jag verkligen en storkonsument av musik och gillar all slags musik nästan från Slip Knot till Josh Groban .Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn? Noice , Ebba Grön men framför allt Nina Hagen .
Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför? Jag har jättesvårt för all country musik och de flesta dansbands låtarna .
Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live. Ja är lite mallig över att ha sett Abba,Queen,Prince , Nina Hagen, Europe , Leonard Cohen och faktiskt Shirley McLaine ( det blev lite fler ). Jag skulle hemskt gärna vilja se Annie Lennox eller Eurythmics.
Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha? Autografer har aldrig lockat mej. Jag har flera av Magnus Carlsson .Eftersom min kusin ivrigt förser mig med alla hans soloplattor , med hans autograf och en liten hälsning på ;o)

( alla bilder lånade från olika sidor på nätet !)

1 kommentar:

enAnnan sa...

Jag tittade förbi efter att sett dig på Tjejblogg och ville bara visa att jag varit här såklart.
:)

Europe var mina idoler och jag såg många konserter med dem.
Underbara minnen
;)