onsdag 5 september 2007

Ledig onsdag .

Har fått nytt schema på jobbet , så hädan efter ska jag vara ledig på onsdagar och jobba ihjäl mig de andra dagarna för att få ihop timmarna . Vi får väl se hur det går ! Just nu sitter jag och väntar på att Lilla Loppan ska vakna så dagen kan börja . Det är föräldramöteskvällar som stundar . Det är då envilsenloppa går igång som mest till mannens förtvivlan ,när man kan ifrågasätta läxornas vara eller inte . Så ikväll har vi föräldra möte på två ställen , häpp !
Hösten kom plötslig kan man gott säga , fick ihop en liten ekkrans till ytterdörren . Hittade små ekbuskar (kan man kalla det så ) på andra sidan vägen , men det var inte bara jag som hittat dom utan jag fick slåss mot 757000 skogsmyror får att få hem några små kvistar . En liten rackare hade t.o.m. satt sig fast i min bralla på väg med stormsteg mot min hals . Kan tänka mig att dom andra myrorna stod och hoppa och skrek - stryp henne Emil , stryp henne !
Vi har en låda i tvättstugan( eller mammas rum , svettstugan som Lilla Loppan kallar det) där vi lägger ensamma strumpor , i väntan på att vi ska hitta deras kompisar . Med jämna mellanrum sorteras de och Lille H får en krona för varje par han får ihop , men igår blev han inte rik . Va i hela friden tar de vägen ???

Ha en skön höstdag och njut över att just du finns och får uppleva en dag som denna !

Kram !!

5 kommentarer:

Rudbeckia sa...

Visst är det så! Ett himla ringande när barnen är sjuka..

Dessutom ska jag sedan försöka fylla i Försäkringskassans blankett rätt och riktigt... Det är svårt med alla timmar och bråktal...

Inte nog med det... sedan måste jag få rapporteringen att fungera på jobbet... med flexklockan. Det blir mer knasigt när man jobbar "del av dag"...

Förutom all rapportering går jag ju sedan omkring med dåligt samvete inför arbetskollegorna... Detta p.g.a. att jag är frånvarande och lämnar dem "i sticket"!

Det är definitivt MYCKET lättare när barnen är friska! ;)

Söstra Di sa...

Ha en riktigt skön ledig onsdag!!! Det kan du behöva... Själv ska jag inte ha nåt kul för mig idag, deppig... Kramisar

Maria-Jag blommar sa...

Din stora läckr veckade form vill jag ha!!
Vilken guulig vers på svarta tavlan ,är den på danska?
Sockmysteriet pågår hos oss också, speciellt vad det gäller min mans...har bestämt att i fortsättningen bara köpa Dressmans svarta åt honom för att slippa problemet....

~Eva~ sa...

Hihi, ja se strumpor ;*)
Dom randiga tvättas här nu, får se om dom...håller ihop *fniss*

Föräldramöten...vilken rysare...tur man har gjort sitt :-)

Ha det gott i dagen...du har så vackra bilder och sköna texter...en fröjd att kika in här!

Kramen från Eva

Lotta sa...

Tack för ALLA kommentarer !!

rudbeckia : Jag hoppas du hann med allt i dag ;o)

Maria jag-blommar : Versen är på danska , såg den i ngt reportage om Kiki Dantved som har Le Crapaud . Smart det där med att bara köpa samma sockor , vi har oxå börjat med det .

söstra mi:Hoppas det gått bra för dig idag :o(

eva : (Ang texter o bilder )Ska du säga ;o) Tack det samma i så fall !!