onsdag 5 september 2007

Vad göra ?


Den här byrån har stått nere på mannens verkstad sedan första världskriget , nu ska han ha in en symaskin där ( modell fabrik ) så jag tänkte rädda den lilla raringen . Men hur ska jag göra ?Det finns ju så många kloka och händiga människor där ute i cyberrymden , så jag är tacksam för alla goda råd med färgval och tillvägagångssätt !

En sak till , vad ska jag ha för handtag ??

Tacksam för svar !

" Rådlös och fattig "

9 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

JAg är väl inte rätt person att ge råd...alldeles för färgglad kanske...Ska visa imorgon troligtvis vad jag gjorde med bordet...

Sagalisa sa...

Jag hade låtit den vara eller målat den i en halvblank vit färg...o kanska några svarta smideshandtag???
Trevlig kväll/Anna

Karin sa...

Hej! :) Vad roligt att du hittade till mig! Jag tycker att byrån är rätt fin som den är ;) Jag använder en färg som heter v-slip. En vattenbaserad grundfärg. Den är bra om man vill ha en lite matt yta och slipa lite slitet annars kan man använda en halvmatt färg. Tänk på att använda en vattenbaserad. Kanse enkla ringar som handtag :)
Karin

Nublus blogg sa...

Tvätta och försök hitta några små enkla knoppar bara. Om du gillar vitt och skavt förstås. Annars kan du ju alltid lacka den i högblankt svart. ;-)

Lotta sa...

Helt underbar liten byrå! Den passar utmärkt att vara shabby. Prova att tvätta av den och se om du verkligen behöver måla den.

Handtag finns det massor av fina, jag gillar smideshandtag!

Ang min symaskin! Den är så härlig att sy på, och härligt när där inte är för mycket finesser, för de använder jag ju inte ändå!

Ha en underbar dag!
Kram
Lotta

envilsenloppa sa...

Tack för alla kommentarer och goda råd ! Har ännu inte bestämt vad jag gör , men måla den ska jag i alla fall . Den har så många igen spacklade hål , och det ser inte så snyggt ut om jag bara låter den vara ! Kramar Lotta .

Anonym sa...

Ååååh...vilken söt liten byrå! Jag vete tusan om jag hade gjort nå med den...men jag förstår ju om du vill göra den fin, för den var verkligen jättesöt! Hoppas vi får se sen vad du gjorde med den?

kram/Mari

Linda P sa...

Jag tycker inte heller att du ska göra ngt med byrån. Den är jäätefin som den är!
Linda P

signe sa...

oJ,vilken vacker byrå!