onsdag 3 oktober 2007

Burksamlare ..

Som jag berättat förut har vi lite gamla reklamplåtburkar från mannens gamla fasters affär . Jag har visat några förut och tänkte jag skulle visa några fler i dag , tyvärr lite dålig bildkvalite´. Jag har rätt så mycket vitt i köket men på en hylla står i alla fall de här lite färggladare . Den här är så maffig , den har jag i skafferiet med pastapåsar i . Den är rätt stor som ni ser . Kan inte låta bli att visa vår fina vattenkanna oxå . Nu ska Lilla Loppan och jag vara lite kulturella , vi ska gå på förmiddagsteater . Ha en bra onsdag , jag kanske återkommer ;o)

6 kommentarer:

ingridviola sa...

Oj va fina burkar, o den där kannan e en verklig pärla :)

Sarah sa...

Håller med! Hoppas teatern var bra ;0)

Maria-Jag blommar sa...

Jag är så förtjust i burkar och särskilt röda är så vackert!! Kannan var ju fantastisk, har aldrig sett något liknande!!

Skrotmaja sa...

Hej och tack! Ja min väger ett ton just för att den är fuktig...fortfarande! Jag har tagit nävar med mossa som jag har kramat vattnet ur. Därefter har jag snott lite najtråd runt små, små buketter som jag därefter har lindat fast kring en krans av sly. Hm...vi får se hur det går när vattnet torkar : )

Kul att se att det finns mer burksamlare där ute!

envilsenloppa sa...

Tack för era kommentarer :

ingridviola: Tack , ja den är lite speciell den där kannan !

sarah : Teatern var helt okej , barn är tacksamma att underhålla.

maria-jag blommar : Tack , ja det är ngt visst med plåtburkar och kannan är lite udda som sagt .


skrotmaja : Ja det ska bli spännande att se vad som händer med din krans ;O)

Kramar till er / Lotta

essko sa...

Hej! Har aldrig varit här förut, men vad trevligt du har det! Jag har en likadan röd burk som syns på en av bilderna, och den hade jag också med på bild häromdan!

Ska titta lite till på din blogg:)