måndag 1 oktober 2007

Veckoända i Motala !

EnVilsenLoppa har varit hos sin syster En liten AnCa i vackra Motala i helgen . Tack snälla Anci och Pepe för allt , jättemysigt ! Synd att resvägen är så lång , vi var så lagom trötta igår kväll när vi kom hem . Idag ska i alla fall visa lite bilder från deras sommartorp som var isande kallt när vi var där på lördagskvällen . Det var så kallt att det kom ånga ur mun när vi drack vin inomhus ;o)
Hösten har samlat sig kring torpet och bäddat in det i löv . Jag undrar varje gång ver den här stigen leder .... Den här lilla dockvagnen är bara för söt där den står i kojan . Från vardagsrummet in i köket . Syrran och jag tog en loppisrunda oxå . Här ser ni mina fina fynd , som ska få sig en liten upp piffning .

Men idag får det vara , för idag måste jag tvätta och städa . Det är väl ändå ett kärt nöje !

Ha det gott och lämna gärna kommentarer , då blir jag så glad !

7 kommentarer:

Broarne sa...

Himla kul med loppis, i morgon ska jag iväg och försöka fynda. De där metallfaten eller vad det är ser mycket intressanta ut.
Annmarie

Broarne sa...

Jo ensak till, hur är det nu med "tisdagstemat" hur funkar det var kommer det ifrån osv. fattar inget
Annmarie

Maria-Jag blommar sa...

Mysigt med ett torp! Men kan de inte elda för att få upp värmen??

Lotta sa...

Hösten är bra vacker! Ser ut att vara ett väldigt mysigt torp du besökt!

Tack för snälla ord om mina dockor! Det är så olika hur många dockor jag gör per dag. Allt som allt har jag i alla fall gjort 18 st. Idag blev det t ex 3 stycken, men då hade jag sytt kropparna igår. Det är det som tar lite tid tycker jag, att rita ut alla armar, ben och kroppar, sy och sedan stoppa, för att sen ihop dom. Men det är skoj. De blir som små individer!

Ha det gott!

Kram
Lotta

anca sa...

Ska bli kul att se vad du hittar på med dina loppisfynd! Va mysigt vi hade det! Hoppas att du e klar med dina "kära" nöjen o kan ägna dig lite åt annat! Kramelikram!!!

envilsenloppa sa...

Tack för era kommentarer !

broarne: Hej Annmarie ! Ja man blir som förbytt när man är på loppis . Den ena som vi var på låg i Vadstena och var helt suverän . Metallfatenen är : den ena är en liten sopskyffel och det andra är ngt rostigt "vadvetjag " . Hoppas du hittar något roligt på din loppistur !! Gå in på tisdagstema i länklistan till vänster . Varje tisdag läggs det ut ett nytt tema som man ska försökja fånga på bild . Prova du ! Ha det gott / Lotta


maria-jag blommar : Ja det är ett jättevackert torp , gå in hos syrran ( En liten AnCa ) där finns det mer bilder på det . Dom har torpet bara som helg och sommartorp , så vi var bara där på snabbvisit på kvällen för att kolla ;o) Så det var ingen ide´att elda .


Lotta :Ja dom är helt underbara dina små "tanter" , vilket tålamod du har . Fast det blir väl lite variation eftersom de är så egna . Kram !

en liten anca : Jo tack du . Det var sängen som blev nöjet , somnade !!

vildängel sa...

Det är alltid kul med lite uppiffning av saker och ting - blir kul att se sakerna när du piffat klart. :)