onsdag 31 oktober 2007

Dockbarnas sängar är klara !

Dockbarnen har äntligen fått tillbaka sina sängar . Lilla Loppan och jag kom lätt överens om färgsättningen , så länge det var någon rosa någonstans . Här ser ni resultatet !

Nu var det bara de här dockbarna som fick krypa ner , de andra hittade vi inte . Kan de ha rymt hemifrån , har de ledsnat på att ligga slängda bara på golvet ? Så är det någon som ser två trötta små dockor irra omkring vid namn Vidjan och Silvija så tala om att sängen äntligen är klar nu , gå hem !!
EnVilsenLoppa har varit på mässa igår med , Skolforum . Oj så mycket roligt att titta på och så mycket man vill ha till sin arbetsplats . Tyvärr är det inte så lätt när arbetsplatsen är kommunalt styrd att få köpa vad man vill , för kommunen har avtal bara med vissa leverantörer och oftast inte de mest prisvärda . Men EnVilsenLoppa passade i allafall på att köpa några julklappar till ...gissa vem !?
EnVilsenLoppa har blivit Traderaholic oxå , kolla vilka ljuvliga kort jag "vunnit" ! Några ska jag ha och pynta med till jul och några ska jag rama in till Lilla Loppan . De hade ju så vackra kort förr , jag har visat påskkort från förr förut oxå . De här korten är i alla fall från runt 1910 talet . Det fina med dem är att adressaterna : Wiolnisten fröken Gurli , Handlare Jönsson , Stadsmålaren Herr L . Helt suveränt ! Det var viktigt med titlar förr , oavsett vad man var .

Hann med att gå på "ljusparty" igår med . Det är oxå ngt beroende framkallande . Härliga doftljus från Partylite , lite väl dyra men håller väldigt länge . Jag köpte dofter som :Vita snöbär , godisstång och solblekt bommull .. va , kan man låta bli med de namnen .
Oj det blev mycket idag , men det var länge sedan sist .
Nu ska Lilla Loppan och jag ta ledig onsdag , vackert väder den här onsdagen oxå , halleluja !

11 kommentarer:

faster atta sa...

sängarna till loppans dockor är underbara! gillar speciellt vaggan! Hoppas att de två små rymlingarna dyker upp snart, att sova där vill de nog inte missa....

kram

Om mig sa...

Inspirerande sida! Hittade hos jenny vita villervalla.. jag återkommer. titta gärna in till mig om du har tid :)

http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/

Goa, skåne sa...

Du är sååå mysig loppan min!!
Vilka fina sängar...åh, så gott dessa små godingar kommer att sova...finns det möjlighet att de har skrämt iväg alla andra små dockbarn??! Jag säger till om jag ser små...duktiga dansande dockor på språng..:)
Så är jag alldeles kär i dina kort!! Man kanske skulle kolla Tradera...jo, det är sant..har aldrig kollat där...Nu skal jag väl skämmas?!!
Men, men...samtidigt som jag önskar dig en myys kväll, så tackar jag för din rara hälsning hos mig idag!
En bamsekram på dig!
Goa

Evelinas hus sa...

Vilka söta sängar, vad fint du har målat. Fina julklappar också.
Min son har en likadan väska fast blå och det är en stor favorit.
Kram Carolinle

Goa, skåne sa...

Åh, så glömde jag...Partylight!!
Det är ju, dessa som håller på att ruinera mig...jag är beroende...mmm!
Kram igen!

svartpeppar sa...

vilka små söta saker. får alltid en sån familjekänsla när jag ser sånt här!

anca sa...

Oj så fint de små dockbarna får sova nu ( Om de bara hittar hem). Vidjan har ju alltid varit lite busig, har ni kollat på sjukhuset? Han kanske är där o blir omplåstrad igen?

Skulle oxå vilja handla på ´Tradera men har inte riktigt fattat hur man gör med betalning o så, kan du hjälpa mig??? Dina nya kort var ju superfina!!!

Lilla Loppan kommer väl att bli jätteglad över de fina klapparna, kan du hålla dig o inte gge henne det i förväg?

Vi kommer inte att dyka upp till helgen, snyft... P. vet inte än hur han måste jobba så det får bli en annan gång...

Varmaste & goaste kramen till Dig!!!

SKATAN sa...

Det blev rackarns så fina sängar! Jag gillar ditt inköp i form av den lilla resväskan ockås : )

Kram!

Sarah sa...

Hej, gud så sött allt är! Hoppas ni haft en skön ledig onsdag ;)

signe sa...

Vilka underbara och söta docksängar!...söt box som ser ut som ett hus oxå...och vilka underbara kort du har fyndat! Ha en skön helg! Kram :)

Lallis - liv och leverne sa...

Men åh så fiiina sängar:)
ha en skön kväll, vännen.
Kram Lallis