torsdag 20 december 2007

Tokpyntat

Jag pratade med syrran i morse -Nej det blir inte så mycket julpynt i år , finns inget jag vill ha i de 753 lådorna jag hämtat upp ifrån källaren . Men när jag sedan fotograferade så märkte jag att det blev en hel del ;-)
Ska inte "tjöta" så mycket idag , så håll till godo !

De här små raringarna har min Allra Käresta Syster gjort en gång i tiden :-) Måste oxå be att få berätta en lite märkvärdig sak , Petra som har bloggen Romantiska hem har valt att blogga om mej som veckans blogg !! Tack du sälla , så jättemycket , jag känner mig jättehedrad !!

Jul kanel på er !!

14 kommentarer:

annkierix sa...

Ha ha..ja så där är det..först tycker man inte att man har något..sen börjar man rota lite mer och då upptäcker man oh den där ..och den...Det var inte lite du visade upp idag..så mycket fina girlanger..de där s,å söta tomtarna var ju ursöta.
Stor kram A-C

En Doft Av Danmark sa...

Önskar dig en RIKTIGT GOD JUL!

Kram
Dorthe

Inredningsfanatiker sa...

Roligt att du gillade det! Tack så jätte mkt att vi får ta del av ditt varma och vackra hem! God Jul på er! Kram Petra

latara sa...

Så är det kväll igen och nu har vi två sjuka barn här hemma. Hur ska det här sluta? *får nervösa besvär*

Du har lagt ut ett gäng bilder och de är så fina! Måste fråga en sak om grenen på tredje bilden uppifrån. Visst är det en gren? Hur har ni hängt upp den? Farbror optikern påstår att jag behöver glasögon, kanske har han rätt för jag ser inte... *ler* Väldigt effektfullt är det i alla fall med det vita pyntet. Om du inte har något emot det norpar jag den idén av dig!

Du har ett riktigt fint kakel! Sådant kakel har jag tjatat om länge, men nu har vi bestämt oss för att inte täcka över vår liggande panel i köket så tjatet har upphört ;-)

Kram!

Karin

Marie sa...

Oj, så många fina bilder! Jag bara älskar bilden på grenen med allt det vita pyntet, helt underbar!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Goa, skåne sa...

Ska inte du pynta nåt...*ler* jag vet visst är de tjust så här...bara lite till och lite till..:)
Grattis till vecka ns blogg...kul!!
Och så himla fint du har det..jag tokälskar grenen...frågar som Karin hu har ni hängt upp den...ås kanske jag berättar om hur jag fixat struten..:)... Vill också ha!!
Just nu!! Landar min son i Köbenhvn...fatta attjag är stressad...var tvungen att hälla upp en drink...känns som han varit borta för alltid! Så blir man väl trött på honom om ngr. dagar...NEJ...klart jag inte blir..:)
DU min raraste...vad gör din son i Chile...har du så stora barn?!
Mina allra bamsigaste bästiskramar till dig..Loppan min ljuva!
Love

Goa, skåne sa...

...alltså jag har inte ens druckit upp! Stavningen beror på stress...jag lovar!!

stina sa...

Vad fint du har gjort! Min plan för kvällen va att hämta upp julgrejjerna från källaren .Men nu är klockan 10och vem vågar gå ner i källaren då? Inte jag iallafall .Kram Stina

AnCa sa...

Sa du lite??? I så fall har jag inget pynt...

Det är dock inte pyntet som ska förgylla min jul utan samvaron med min allra käresta syster och hennes goa familj ;-)

See Ya Soon!!!

Wolf sa...

Halloj Lotta,

Pensionat "I Villa Grå" är dyrt speciellt för personer under 20 år. Det räcker med de tre stadigt innevarande gästerna som jag ideligen försöker lära att flyga med sina egna vingar, kanske att jag är för optemistisk då de ännu endast uppvisar små flaxningar, kan det bero på att de inte har uppnått flyfärdig ålder? Men men jag är stadig optimist och på 18 års dagen sparkas de ut ;-)

Blir allt lugnt idag eller? Själv skall jag och Latara ut och köpa julmat och de sista julklapparna, fast kolla in min blogg sent i kväll, då kommer frugans sista förskottspresent presenteras på min blogg, i ofärdigt skick. Fast sedan kommer den överlämnas till minstingen. Du kommer att se vad.

Ha en jättebra dag.

Hälsn.
Wolf

Sarah sa...

Du har med hunnit lägga in många bilder, fina som vanligt ;)
Tack för dina fina ord på min blogg!!! Jag är jätte nöjd med kameran. Håller på och lär mig. Jag har Photoshop elements 7.0, där finns massor man kan göra med bilderan. Jag brukar inte greja så mycket med de, kanske lägga på text eller göra ramar. Ha en skön helg!!!!
p.s vilket gulligt pynt du plockat fram :o)

Inredningstokig själ sa...

Vilken tur att vi har julen då vi får pynta loss....*blink*

LantlivsAnette sa...

Men du milde vad fint du har pyntat..sitter här bara och stirrar på allt fint du gjort !!
Sätt dig nu ner och mys i ditt fina pyntade hus...
Kram Anette

Designe sa...

Oj, va mycket fint! Kram :)