lördag 15 december 2007

Utmanad !

Jag har blivit utmanad av Goa på Landamót, I hate that I love you :-) och usch vad jag hatar såna här utmaningar ...och ännu mer hatar jag mej själv för att jag sitter här och antagit den och ska delge er 7 "värdelöst vetande" = slumpmässiga fakta om mej själv ...sjukt va !?!
So here we go :


  1. Jag försöker titta in under sängen ifrån dörröppningen , innan jag tar sats som värsta Kajsa Bergkvist och hoppar i sängen . Man vet aldrig vem/vad som gömmer sig därunder !?! (önsketänkande kanske ;-)

  2. Jag kan bli så vansinnigt arg på vuxna som kränker barn , gör dom till åtlöje eller på annat sätt får dem att må dåligt . Bara för att visa sig bättre inför andra .

  3. Kan inte ha samma kläder i två dagar , inte ens jeans .

  4. Tror att jag fortfarande är queen of the dancefloor . Dansar ständigt med barnen , vilket inte uppskattas när de är över tio , ej heller ifall det finns kompisar hemma . Jag vill ju bara visa några schyssta moves . Mannen vill gärna dansa , men hallå , hur bra e han på de !

  5. Känner mej aldrig vuxen tillräckligt , Skulle lätt sätta mej vid barnbordet på kalas , för att jag tycker jag har mer gemensamt med dem .

  6. Jag börjar bli som min Mamma . Kan ha kommit halvägs till jobbet , när jag kommer på : -Låste jag dörren ???? Jo men visst gjorde jag det , eller tänkte jag det bara ? Nej men jag sa ju det högt till mej själv när jag låste -Nu haver jag haspat ! Eller sa jag det bara fast jag inte gjorde det ? Det slutar alltid med att jag vänder och åker tillbaka , fast jag VET att det är låst , vilket det alltid är .

  7. Jag drömmer ofta om ormar . Ormar som biter sig fast i mig , så jag får bända loss deras käftar ifrån mig och sen får jag hålla dem så där uppbända resten av natten för att de inte ska hugga tag i mig igen ...hur sick är inte det ? Ibland när drömmarna blir för otäcka så kan jag styra dem själv , jag vet att jag bara drömmer i drömmen så att säga , om ni förstår .

Ja nu kan ni ringa jourhavande psykmottagning ... skulle vara skönt att få lite lugnt :-)


Vill ni veta mer om mej så gå in på en lika urbota dum utmaning här . Sedan ska man ju utmana vidare , så jag utmanar :That´s all folks !

Om jag kunde så skulle ni alla få en liten pepparkaka för era underbara kommentarer , fast ni är ju redan snälla !!


19 kommentarer:

latara sa...

*lol* Du är underbar!

Du behöver ingen psykvård, jag lovar! Men kanske att alla vi andra behöver det för att vi är sjukt avis på dig som har ett sådant fint skåp..!

Är det någon tröst om jag berättar att vi är minst två som kollar under sängen och hoppar upp? Det är riktigt otäckt när mannen är bortrest och jag ska hoppa upp i en tom säng. Lika otäckt är det att lämna mörka rum, jag rusar ut och kallsvettas.

Oh, vi är på väg att bli fullfjättrade excentriska kattmänniskor! Vänta några veckor så har vi inte fyra utan fjorton katter..! Som ynglar av sig..! ;-)

Ha det så bra i morgon när det är tredje advent! Vad tänker en vilsen loppa hitta på då?

Kram, Karin

latara sa...

Jag glömde att tacka å sonens vägnar för den lille gubben i hans by! Man kan bara skapa en gubbe per dygn, oavsett hur mycket man klickar, så vila fingret! *ler*

Kram!

~Eva~ sa...

Hihi, vilken action du har i ditt liv *fniss*
Fast drömormarna tycker jag kan dra...hua!

Att du far hem och kollar att det är låst, som det alltid är, tycker jag tyder på ordning och reda...!!!
Tantvarning...nänä! ;*)
Jag kollar alltid en extra gång att jag verkligen har låst, för vi bor i ett skumt kvarter...Hus...så tack vare det så behöver jag aldrig vända om...inget ont, som inte har nåt gott och så vidare...

Hoppas du har en underbar...natt...dag tänkte jag skriva, men jag blickar på uret och ser att det är natt...väldigt så tiden rusar...!?

Ingen snö här än, bara vackert frostglitter över markerna ~~~

KramKram från Eva

Maria sa...

Vi har nog alla våra sidor...det var roligt och underhållande att du delade med dig av dina egenheter. Kan ju avslöja att jag också har lite "under-sängen-fobier"...jag drömmer däremot aldrig om ormar...

katarina sa...

Go morron:)
Visst är det skoj med utmaningar;)
MAn vet aldrig riktigt vilka fakta folk skulle kunna tänkas vilja veta, ler*
Men vem tror inte att man fortfarande äger dansgolvet ,hm, eller tror att man kanske får gå med på konser om man tar dom snyffa slitna jeansen, NOT:)
Du bjuder alltid på så otroligt vackra foton hos dig och massor av leenden:)

Ha en alldeles urbra 3:e avdvent

Kram Katarina

stina sa...

Skojig läsning....flera punkter stämmer väl in på mig! Tex så går jag alltid tillbaks för att kolla om jag har stängt av kaffebryggaren! Kram Stina

faster atta sa...

Vilka underbara hjärtan du har på vitrinskåpsdörrarna! Den dagen vi ordnar med nya dörrar till vårat skåp vill jag ha det så....

kram

Sarah sa...

Kul utmaning du f�tt! Gud s� fint du har hemma!!!!
Ni f�r nog allt ha er en lite gran v�l?! Doften �r ju s� h�rlig av gran. I �r fick jag min vilja i genom! Vi har nu en gran som bara har vita, silver och glitterkulor!
Ha det gott!

Mys liv och hem sa...

hihi...Ja men det låter ju som en alldeles normal kvinna =)Ska vi ringa psyket får du ta till det tyngre artilleriet.Hoppas att du har en fin dag

Snäckornas sjö sa...

Hahaahaaa...loppan lilla! Du är ju för kul!!! Diggar dig stenhårt! Tittar inte under sängen, fast jag borde kanske. En kompis lillebror gömde sig under sängen en gång när jag sov över hos kompisen. Lägger mig i sängen och kommer på efter ett tag att jag måste på toa...ställer ner fötterna och han grabbar tag i en. Som jag skrek!!! Han blev väl döv efter det ;-) Trots det kollar jag inte under sängen...

Ha en mysig 3e advent! Kramar

Under en vind sa...

Tack för helt underbart rolig läsning!!! Kram och en skön kväll till dig!

Marie sa...

Hihi, rolig läsning om dig! Vet du vad, du har nog inte bara tur i kärlek utan även i spel. Du vann en av mina julklappar! Maila mig din adress på vitaranunkler@hotmail.com så skickar jag den så snabbt som möjligt!

Jättevackra bilder!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Evelinas hus sa...

:) Kul å läsa om dig. Vilka jättefina kransar du har gjort också.
Kram Caroline

latara sa...

God kväll och trevlig advent, Loppan!

Mår det lilla fingret bättre idag, tro? Lite svullet och vingligt, kanske? I så fall kommer här lite medlidande!

Kram, Karin

Marja Kristiina sa...

Heeej, vad kul!! TACK! And check out my blog, please!

www.mediabrus.dinstudio.se sa...

Inlägg a lá vildängel hittar du numera under fliken internet på min hemsida ;)

latara sa...

Nu har jag svarat tillbaka hos Vita Ranunkler! *evil*

Jag undrar om hon uppskattar vår konversation där?

Men jag kom på en sak nu... Eftersom du är snäll och klickar fingret ur led för att befolka sonens by kan du kanske få behålla struten. Snällt, va?

Kram!

Jes/Vita villa vila sa...

Hi hi... så roligt att läsa andras listor :)

Jag kände mig heltokig efter att ha publicerat min ha ha!

Jättefin sida har du och jag kikar gärna in igen!!!

Kram Jes

Designe sa...

Vilka fina bilder på fina kransar! Kram :)