söndag 10 februari 2008

Melodifestivalen = Ett skämt !



Med risk för att göra mej osams med halva befolkningen ...... jag vet att jag tänkte bojkotta eländet förra året , men i år är det väl ett faktum , (håll för ögona nu alla känsliga !!!! ) Men vilket jävla skit !!!! Christian Luuk , lika tråkig i år och Christer "Vikingarna " Sjögren , vad var det för låt ...? ....och så vann den , men hallå .........hallååååå ???????


Nej nu får det vara nog , det blir annat pyssel på lördagkvällarna hädan efter , SKÖNT !!!

EnArgLoppa

Så här ska jag ha i min "verkstad" när jag blir stor :-)

( bild lånad ur : country living )

33 kommentarer:

MiaMaria sa...

Ja, inte var det så himla bra...
Men,men folket har röstat vilka det nu än är... Men jag tror att det dyker upp bättre låtar eller hoppas på det i allafall.
Jag hör till dem som inte röstar,det får bli som det blir...

Men jag sitter bänkad på lördagar i tron om att det kommer bättre låtar. Och sen är det ju så roligt att se kläder, artisterna och deras uppträdande...

Vacker bild du visar......

Hoppas du får en bra vecka!
HA´det så gott!
Miamaria

husnummer30 sa...

Jag är med dig! Och ang. herr Sjögren - sambon och jag satt i chocktillstånd och kunde, när vi väl klarade av att reagera, bara skratta åt eländet.

Tur att det finns så mycket annat skoj att göra!

Ha det bra! //Jill.

Unknown sa...

Hejsan!
Det är bara lilla jag som är här och kikar runt på din vackra blogg! Håller med dig så då är vi två som är osams med resten av svenska befolkningen, ler. Ha en go söndagskväll!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

junhe sa...

valde bort melodifestivalen helt (den såg man ju när man var typ 12 år...) såg en thriller istället och med tanke på hur du beskriver melodifestivalen gjorde jag ett bra val. tack för titten och ha en bra söndagkväll/ junhe

En liten AnCa sa...

Jaa och vill man inte pyssla istället för att glo på töntig festival så kan man ju alltid åka å hälsa på sin trevliga syster ;-)
Passar det bra med nästa lördag??

Kram Ancelipanci

Lilla Blanka sa...

Ja det var lite av en chock att Mr Sjögren vann..och så tycker jag att Luuk är såå tråkig...men det var som min man sa (innan han gick in i ett annat rum för att titta på en film i stället för festivalen).."Mia, det är ju TV1, vad tror du de har för bra programledare där"..hmm, så sant..
Nåväl, jag kommer ändå halvtitta nästa vecka i hopp om att nivån höjs lite :)
Kram
Mia

Marie sa...

Christer Sjögrens låt var verkligen skrattretande dålig. Jag kommer dock att fortsätta titta, förhoppningsvis kan det inte bli sämre!!!!!

Underbar bild!

Ha en toppenvecka!
Kram Marie

Älfgärdet sa...

Förlåt, men när var Melodifestivalen bra???? Enda låten som jag kan komma på på senare år är "The worrying kind". Men våra vägar går isär vad gäller Luuk.... För mig förblir han ett geni! Men ibland kan det dock bli för mycket av det goda. Han skulle nog inte valt att leda Melodifestivalen - i synnerhet inte i 2 år... Han passar bättre i ett smalt program.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så skönt att höra! Fattade inte att det var sant att Sjögrens tönteri gick vidare. Blä!
Kram
nina

Unknown sa...

Japp jag studera och studerar, det börjar kännas vld tungt just nu. Vi ska nästa vecka börja med all juridik (Sosialttjänstlagar osv) det kommer nog bli lite mkt, 17 böcker! Phu, ja, ja men det är ju något som jag vill. Men visst är det kämpigt att sätta sig vid en skolbänk, dessutom när man får så extremt lite pengar, att vara student är så bubblan inte fett. Vad är du utbildad till?
Nej, nu ska jag iväg till universitetet, Kram på dig!!!
/Petra

Evelinas hus sa...

Jag råkade sätta på när det var Sjögrens låt och det var inte roligt. Jag håller med dig, ingen höjdare!
En sån verkstad skulle jag också vilja ha :):
Kram Caroline

Anonym sa...

Jag kan ju bara hålla med dig!!! Den där festivalen är verkligen ett stort skämt!

Sarah sa...

Hej Loppan! Nej med mig är det pyton. Feber och hosta. Är hemma idag från jobbet. Melodifestivalen kändes som ett skämt i år! Ha en bra dag kram Sarah

"M" sa...

Vad gäller melodifestivalen håller jag fullständigt med....hallå eller!!!!!!

linnea-maria sa...

Hej
Christian Luuk gillar jag. Men låtarna det var verkligen bara skräp. Christer sjögrens var verkligen kalkon. Usch/linnea-maria

Designe sa...

Oj, så fint du har gjort på övre bilden, super!
Jaa, du jag är inte heller nöjd med melodifestivalen..urk!...Jag gillade Michael Michailoff lr va han hette...han lät som Andreas Johnson!..å han kom inte ens med bland de fem..fast jag röstade iofs inte. Måste nog kolla nästa gång när den riktiga AJ är med tillsammans m Carola! Ha en bra vecka! Kram :)

Goa sa...

Jah,jah,jah,jah...håller så innerligt med dig!!
Ett stort skämt...det är vad det är..:)
Vackans kramar...hälsar på i din verkstad när det blir dags..:)

Solrosfrö sa...

Han är ju Värmlands egen Elvis vettja :)Men schlager, nja...

Jenny Oak Fae sa...

Luuk var väl OK, men Sjögren...nääää!

Jag tyckte paus-underhållningen var bäst, dvs. Björn Gustavsson & Hipp Hipp !

:)

mittiminvillervalla sa...

Grattis till awarden! Kul! Självklart du ska ha en sån! :o)

Säger bara äntligen en vettig människa! Yes! ;o) Borde gå och hämta mannen i huset så han får se det du skrivit om melodifestivalen!

*HIHIHI* Kan du tänka dej! Han påstår att jag är den enda i detta land som inte gillar den programledaren och Herr Sjögren! Lördagens program var ju helt urkasst!

Äntligen någon som håller med mej!
Känns så GÖTT! ;o)

Kramis Monika

Guldkorn i min vardag! sa...

Men hallå lilla arga loppa jag håller så med dig ang lördagens skitfestival inte en enda låt var värdig att gå vidare.så besviken man blev satt där med karramellskålen som blev tom väldigt fort man var ju tvungen att tröstäta!!
Kram på dig
Ulla-Bella

Anonym sa...

håller med om melodifestivalen där du! =)
herregud! :S

stina sa...

Du skrev vad jag tänkte!!! Nä bättre att pyssla med något än att kolla på sånt skit! kram Stina

Änglahem sa...

Jaaa Loppan...man får väl trösta sig med att sämre kan det väl nästan inte bli!! eller? Du tog nästan orden ur mun på mig.

Vilken fin "verkstad" du ska ha när du blir stor*fniss*, verkligen fin!

Ska bli spännande att se vad du pysslar fram under lördagkvällarna här framöver....!

Kramis
Ulrika (back on track)

Solsjö - Under en vind sa...

Luuk var helt okej tycker jag, men Sjögren var det sämsta på länge! Dottern ringde och röstade på sin favorit Amy.

Vackra bilder du visar!!!

Ha en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Vilken drömverkstad på bilden! Jag håller med, vi satt också och undrade över vilka som röstar på Sjögren, vår gissning blev att det måste vara dansanta medelådlers herrar och damer... och Amy är förstås alla yngre tjejers favorit. Jag vi får väl se om det blir något tittande nästa helg, jag är lite nyfiken på Carola och Andreas Johnson. Ha det bra!

Karin i Villa Grå sa...

Vilket sammanträffande - det där är ju MIN framtida verkstad! ;-) Vad jag nu ska med en verkstad till... *funderar* Nå, jag kommer nog på något.

Maj som jobbade på posten var nog gift då, men vad hennes man jobbade med har jag ingen aning om. Jag tror att han gjorde något helt annat och att han kanske var en byråkrat av något slag. Men med tanke på att jag mindes helt fel när jag skrev att min mamma jobbade på posten, kan jag mycket väl minnas lika galet när jag påstår att han hade ett sådant jobb *erkänner*

Japp, vårt kök är från Ikea. Underskåpen har Ståt-luckor och överskåpen Lidingö vitrindörrar. Bänskskivan är emellertid billigast tänkbara från Bauhaus (tror jag det var) och är svart men skiftar i blått. Den är tunnare än Ikeas skivor och rätt okej *ler*

Vill du veta en hemlis tillbaka? Köket var från ungefär samma år som ert när vi flyttade in för typ sju år sedan... Vi är inte snabba. Jag intalar mig att det beror på att vi har en massa andra roliga saker för oss :-)

Kram!

Karin

Lallis sa...

Jag håller med dig helt och fullt om melodifestivalen. Fattar ingenting. Vem tusan röstade??
Kram Lallis

Ewa sa...

Hej vännen!
Jag såg inte melodifestivalen, och har inte gjort på många år. Tycker de har förstört allt genom att ha en massa deltävlingar. Samma med Let´s dance, Idol och annat "krams". Kul en omgång, men inte då de börjar köra det år efter år. Nja, då får det vara för min del.
En sån verkstad vill jag också ha. Tänk va kul. Och som ständigt fylls på med en massa material.
Jag skulle vilja ha ett gammalt hus med uthuslänga, och där ha en egen snickarboa. Ja, en sådan jag går in i när jag själv vill, och inte då andra vill låsa in mig såklart. Älskar att snickra, måla, fixa och dona - men svårt då man bor i lägenhet.

Strax dags för arbetet här, och ryggen trilskas. Har fått tid för behandling på måndag. De hade inget innan dess. Bara bita ihop. Ryggskottet liksom hänger i luften, så jag får ta det easy.

Hoppas allt är bra med dig och de dina.

Kramis
/Ewa Veva

Wickans värld sa...

Jag såg inte tävlingen så jag kan inte uttala mig!! Jo, det kan jag nog, för Christer Sjögren är över huvudtaget ingen favorit!! Undrar när jag får höra låten första gången??

Nygammalt sa...

Hej arga loppan! ;)
Ska du verkligen missa Carola? *fniss*

En sån där verkstad vill jag också ha när jag blir stor...måste sluta ta mina krummelurpiller först ;)
Kram.

Ann-Catrin sa...

Hallå bruden!!
Har du lugnat ner dig nu efter melodifestivalen... jag somnade kan jag meddela.. och vilka låtar sen.. hua!!!
Du frågade mig om bloggångest... ja den går upp och ner kan jag säga..en dagen är det på topp.. och sen ner som en pannkaka. Känner lite stressymtom just nu oxå... för mycket jobb..för mycket av allt!!!
Många kramar A-C

Sanna sa...

Haha, jag gillar inte Klister Smörgren heller! Jag vill också ha en sådär fin verkstad när jag blir stor! Fast jag är dålig på att pyssla, det måste jag medge. Tummen mitt i handen liksom. :-(

Nu har jag massor av spännande Loppa-läsning att ta igen, har inte hunnit surfa runt i bloggarna på läääänge!

*kram*