söndag 13 april 2008

EnVilsen vilar upp sig !!!

I går kväll satte jag mig ner i soffan på första gången på över en vecka utan att känna att jag kan inte , jag hinner inte , jag måste bara göra .....Jag tänker inte redogöra för allt jag gjort sista veckan men det har varit lite körigt :-)
Men nu så , EnVilsen pustar ut och har satt datorn i knät och tänker ge mig ut i den här världen en stund , bloggvärlden . Vårat hus är sålt , det gick väldigt fort , men tyvärr var mäklaren som jag väntat mig så mycket av , en katastrof . (För er som bor i Roslagen och tänker sälja hus , maila mig så ska jag tipsa om vem ni inte ska anlita ). Måste bara visa min för tillfället favvo Nr. 1 pläden "Ofelia" . Försökte helt ignorera henne när jag var på Ikea sist , men hon hängde sig envist kvar , slängde sig på andra saker som jag skulle titta på och när jag envetet blivit av med henne och nått kassorna så låg hon där oxå och blinkade förföriskt så ögonfransarna fladdrade . Då kunde jag inte motstå henne , och hon slank glad och nöjd ner i den gula kassen . Hon är så bedårande !! Nu ska jag och Lilla Loppan njuta söndag , lugn och ro !!! Tyvärr så är vädret inte på vår sida med snöblandat regn men vem bryr sig ;-)
Ta vara på tiden !!

34 kommentarer:

Änglahem sa...

Det var väl skönt att huset är sålt! men vad tråkigt att mäklaren inte höll så att säga. Hoppas ni är nöjda ändå, nu börjar ju ert "Nya" Liv!!

Den där pläden förstår jag att den till slut fick följa med hem, den ser bedårande ut!! Så härlig!

Tråkigt med erat väder, här i södern skiner solen från klarblå himmel och riktigt ljuvlig ute är det. Är trädgården som gäller idag.
Ska se om jag kan övertala solen att sprida sina gunster uppåt er också!

Ha en skön söndag!
Kramar/Ulrika

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Det är bra att du tar det lugnt efter en körig vecka! Grattis till husförsäljningen, hoppas det blev bra trots bristande förtroende för mäklaren.
Förstår att pläden inte lämnade dig någon ro! Den ser ljuvlig ut! Vi hade busväder igår men idag skiner solen.
Önskar dig en skön söndag!
kram
nina

Magdalena sa...

Skjønnt pledd... Og så bra at huset er solgt,- men hvor ska du bo??
Du har så vakrebilder i din blogg! Hvordan får du signere bildene dine???
Takk for titten hos meg, fint at du gillar mine lopper...
Væert her er som hos deg, kanskje jeg skal være inne og bake boller??! ha det gott, Kram :)

Lisas torp sa...

Wow, vilken läcker pläd! Jag kan förstå att den hängde sej kvar! Vackra bilder du visar i övrigt!

Förstår om det varit körigt med visning och allt, och mäklare är nog lite som att spela på lotteri, ibland har man tur - ibland inte!
Trist för er, men hoppas ändå att köpet går som ni tänkt!

Tack för titten hos mej - synd att ni missade mässan! Jovisst, där fanns massor att se - men man blir ju helt snurrig till slut - tur att det finns kamera!:)

Ha det gott och en fortsatt skön vilsam söndag!

Kram

Lisa

Gårdsromantik sa...

Grattis till husförsäljningen!
Pläden var ju underbar - klart att det skulle bli nintvå!

Kram Maud

Ewa sa...

Hej vännen!

Ja, va skönt att du kan pusta ut lite. Förstår att det varit körigt. Grattis till försäljningen, och att det gick så fort. Synd dock att det finns mäklare som man får bli missnöjd med. Men, så är det ju med det mesta. Jag själv tog fram symaskinen, sydde och strök mina nya monogramgardiner. Putsade sovrumsfönstret, och fick svära en massa över de gammla fönstren som är här... Sen så passar inte dubbelfästet till stängerna i väggfästet... Grrr! Kändes som om allt rann ur mig nu. Suck! Har lust att kasta ut dem genom fönstret och skrika rätt ut! Jag har då otur med allt. Är inte meningen detta...

Kram
/en ledsen Ewa

husnummer30 sa...

Hoppas att ni har en riktigt trevlig och uppvilande söndag! Förstår att det kan behövas.

Och vad bra att ni fick sölja huset fort.

Ha det gott! //Jill.

Kalkstenssommar sa...

Oj, jag förstår vad du menar med pläden!!! Skall nog inte åka till IKEA nu, eller....

Jo, hästen som du frågade mig om är "gammal". Fick den av en vän till familjen när jag var tretton o hästar var mitt stora intresse. Denne vän hade då egenhändigt fixat till denna pålle (behöver jag säga att han är smed..)

Kram L

ps när flyttar du eller har du flyttat?

Anonym sa...

Vad är det för vacker bok jag ser på skrivbordet?

Marja Kristiina sa...

Grattis till husförsäljningen och lycka till flyttpackningen! Det är ju trevligt att det verkligen händer något just nu. Men visst är det också jobbigt.

Ta hand om dig själv!

kramizar, Marja

Jenny Oak Fae sa...

Den pläden är ju bara så fin!!!

Jag har ju sett den på Lottens blogg också :)

Kram, Jenny

<3

Jenny Oak Fae sa...

Glömde ju svara på frågan om ebay...några riktigt stora eller tunga grejer jar jag inte köpt, men fraktpriset måste man ju verkligen kolla upp noga innan man lägger ett bud, dessutom kolla HUR man ska betala för varan, jag budar enbart på sånt jag kan betala med Visa-kortet på Paypal! Priset för frakten kan verkligen skifta , men handlar man från England, så brukar frakten inte bli mycket dyrare, än om varan skulle skickats inom England faktiskt...I USA är det STOR skillnad från stat till stat!

Kram, Jenny

<3

junhe sa...

fin pläd du skaffat och tack för länkningen *blink* ha en fortsatt trevlig söndag kväll/ kram junhe

Wolf sa...

jamen, får man inte fjäska och flirta utan att bli anklagad för vilja låna pengar ;-) he he skojar.

Hmm jag får gratulera din man aom han lyckas få dit alla leverantörer med saker nästa helg.
Hur gammal är han? Iofs så kan ju han ha drabbats av alzheimer, det kan ju komma i unga år. Om det är så kan han höra av sig till mig så kan han bli en kund till mig och jag kan hjälpa honom med allehanda bidrag etc. =)

Men ananrs var mässan så där, visst hittade vi några saker som ni får se på bloggen.

Annars kanske kan vi ses innan flytt????

ha det så bra,

Kram
Wolf

Lotta sa...

Hallå där du härliga människa!

Tack för stödet, ibland blir det lite mycket kring en.

Underbart att ert hus är sålt, trist med mäklaren dock!

Och jag kan inte annat än förstå din nya kärlek, hon är ljuvlig!

Massa kramar till en fantastisk människa, hoppas du njutit riktigt mycket denna söndag!

Kram
Lotta

Lilla Blanka sa...

Hej du goa galna Loppa!
Underbart inlägg *hihi* du är så rolig och jag kan se framför mig hur du går och småmumlar på IKEA med den där fina pläden :)
Åh..ditt skrivbord...vill absolut ha...! Letar letar o letar efter ett sånt fint...men hittar inte..annat än hos andra bloggerskor *hihi*
Skickar lite sol och värme från sydvästsverige, här är det fantastikst vackert och varmt (fast det kan ju hända att snörusket kommer hit i morron hihi)
Stor kram vännen!
Mia

stina sa...

Grattis till husförsäljningen...men trist med pissig mäklare!Jag förstår att du har mycket att göra nu med flytt och allt så sitt ner en stund och ta det lugnt ,det behöver du säkert! Ja trist väder,,,,vi får hoppas att våren kommer snart!!
Ja ja klart att det är farligt att röka....ska sluta när jag blir stor! Kram Stina

Wolf sa...

Ja man gör ju sitt bästa =) Efter 15 år äktenskap vet man hur man smörjer damer =)

Missade du mitt kommentar om att träffas?? Kräver nästan att vi gör det innan ni blir Sydlänningar. För sedan man ju inte när det skall bli av, idag bor vi ju nästan på samma breddgrad =)

Love
Wolf

Wolf sa...

Ps om ni har tid förstås .. glömde det i min förra kommentar

Wolf

Wolf sa...

Bara jag igen´..

Vill nu härmed bekräfta att du är med i utlottningen på min hylla =)

Kram

Wolf

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken envis pläd, att de ska vara så svåra att övertala att man inte behöver dem..hi hi....

Vad skönt att huset är sålt, men tråkigt med mäklaren....
Koppla av och njut av lugnet efter allt! Kram!

Karin i Villa Grå sa...

Grattis till det sålda huset, mäklaren till trots!

När vi gick på visning här visste mäklaren ingenting, kunde inte svara på några frågor och verkade öht inte veta varför han alls var med... Sådan är han, har jag förstått. Märkligt att han får betalt för att inte kunna något :-/

Den där Ofelia flirtade hej vilt med mig också när jag var på Ikea senast! Hon är bara sååå snygg och läcker och jag ville bara ta henne med mig hem och gosa..! Men snåljåpen inom mig vaknade till liv just där och då, så min uppflammande passion fick svalna av hastigt och lustigt. Tills nu, när jag läste ditt inlägg.

Me like your kitchen väldigt, väldigt mycket (japp, jag har scrollat upp och ner mellan inläggen). Ska bli så kul att få se vad du gör av det nya köket! För visst tänker du visa det? Jag hoppas! Kan tänka mig att muta dig bara för att få se ;-)

Dina bilder är som alltid underbara. Fixar du till dem i Photoshop eller är du en naturbegåvning, tro?

Kram!

Karin

Snäckornas sjö sa...

Hej på dig, Loppan!

Vad bra att ni fick huset sålt! Vad tråkigt att det inte var en bra mäklare (nyfiken är jag nu, känner några mäklare, fast kanske inte från dina trakter)! Vad sorgligt att du flyttar från det vackra Roslagen! Vad underbart det är med internet som gör så att avstånden känns kortare!

Och du...vilken underbar pläd!! "Ofelia" vill jag också lära känna ;-) Hon verkar vara en varm och gosig...ehhh...pläd!! ;-) Hamlet visste vad han gjorde när han förälskade sig i henne...så även EnVilsenLoppa ;-) Jag dubbar dig härmed till EnVilsenOfelia ;-)

Kramar på dig!!!

Maria sa...

Förstår att det är körigt nå´nting med hägrande flytt!!
Tur att huset blev sålt snabbt, men synd att mäklaren var ett stolpskott!

Marie sa...

Grattis till husförsäljningen, vad tråkigt dock att mäklaren var usel!
Haha, jag ser dig gå omkring på IKEA och pläden slänger sig efter dig och bönar och ber. Vilken tur att den fick följa med hem till slut!
Underbara bilder, du har det såååå vackert! Gillar verkligen ditt skrivbord!

Du undrade om jag sett några fåglar som badade i fågelbaden, ja det har jag faktiskt gjort, särskilt i det stora rabarberbladet.
Idag är det dock bara Vera 17 månader som har ägnat sig åt att dricka upp vattnet i det ena!!!!!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Grattis till husförsäljningen, så skönt det gick fort!!

♥kram millan♥

Anonym sa...

Vad bra att huset blev sålt.Klokt av dig att sätta dig ner och vila en stund.Förstår ni har det ni gör nu när ni ska till och flytta.
Vilken fin pläd och det är klart att den ville bo hos dig/er
Kram ewa

"M" sa...

Pläden är underbar...en sån åker nog med mej hem vid nästa besök...och ta det lite lugnt nu...behöver stressa ned lite...kram

LantlivsAnette sa...

Nämen här går det undan i svängarna..huset är redan sålt !!
hoppas att vi får följa dig i fortsättningen nu då ni ska flytta o söka börja med ett nytt hus projekt..
Vilken vacker pläd..klart att den skulle få följa med hem !
Kram Anette

MiaMaria sa...

Men är huset sålt....Grattis!
Hoppas ni fick ett bra pris.

Och pläden är ju så läcker!

HA´det så gott Loppan!
Miamaria

Ewa sa...

Hi hi... Näe, men det var nära ögat kan jag lova. Hade lust att knyckla ihop allt, och hiva ut det!Hatar att hänga upp gardiner, för det jäklas alltid. Nåja, fäste köpt idag, men ids inte hänga upp det idag. Får bli i morgon.

Kramis
/Ewa

Magdalena sa...

JA JAG SELGER TVÅLAR PÅ NETTET, WWW.SAVONA.NO

Reginas Cottage sa...

Hi
You have allways beautiful pictures.
I like the jug with the Forsithia.
And your kitchen looks very cosy.
Have a nice day Regina

Karin i Villa Grå sa...

Har du röntgensyn och kan se ända hit hur maken viker sig dubbel av ryggont efter kånkandet på mässan igår? *impad*

Han fick ont redan efter att vi hade gått i någon timme och fick sätta sig på huk mellan varven... Han har ju sin EDS som ställer till det för honom och när vi sedan började shoppa otympliga saker var det tvärkört :-O Men det var faktiskt F som köpte de tunga sakerna! *skyller ifrån mig*

Mycket bra idé att låta Sveriges alla mammor gå lös på 42-åringen med slöa matknivar. Det vore ett rent nöje. Tvångskastrera alla sexualbrottslingar och hacka sönder alla barnamördare, säger jag. För barnens skull måste världen få vara god och det ska de aldrig behöva tvivla på! Jag ser på min 9-åriga dotter hur djupt det här tränger in och hur det svider och gnager i henne. Det är vidrigt!

Kram till dig, Lotta! Jag tycker att vi borde ses!

Karin