måndag 25 maj 2009

Bloggeri bloggera !

Inte vet ja ???? Jag är så tom . Jag har en massa bilder i mina mappar men inget att skriva om . Jag kan ju inte bara kommentera bilderna , för ni har ju ögon att se med . Kanske är det dax att stänga för ett tag , jag vet inte ?? För varje gång jag gör det så bloggar jag mer än någonsin . Så jag bestämmer inget .... än , men jag är lite less på det här och letar nya vägar som flickr t.e.x . Vi får se !

Den här lilla hylla fick jag av min Lille H , på Mors-dag för ett år sedan . Den kom han hem så stolt med och sa :-Jag målade den vit fastän "träjesus" tyckte jag skulle välja någon roligare färg ! Men JAG VET ju va du tycker om !!! ( Träjesus och SpånHitler var skolans två slöjdlärare då ! ) Den har fått flyttat brevid min sängsida , jag bara älskar att få saker som mina barn gjort oavsett färg !!

Nu gör dom inte många knop i skolan . För mina barns del är det bara klassresor, skolresor , fotbollsdagar om vartannat hela dagarna ! Härligt ! Snart sommarlov ! Ha den bästa av veckor !

Lotta

16 kommentarer:

gamla skolan sa...

Alla kommer nog in i perioder , där man tänker lägga av , jag har varit där flera gånger ! Ta en paus , men sluta inte blogga !!! Vi är nog många som kommer att sakna dig då . Kramar Susanne / den gamla skolan

Annas skattkammare sa...

Så fin hylla du fått! Det är inte klokt vad tiden går, det är ju snart sommarlov.. vart tar dagarna vägen? Du gör som du känner är bäst för dig med bloggandet, men vi kommer sakna dig fasligt om du försvinner helt! Blogga när du känner för det, så gör jag.. har inget krav på mig själv att blogga si eller så ofta utan gör det när jag själv känner att jag vill.. annars tröttnar jag.. så ta en paus.. sen kommer du tillbaka när du vill.. när du känner för det igen.. =) Ha en fin vecka!
Kram /Anna

STENLYCKA sa...

Snälla, snälla sluta inte blogga. Jag kan förstå att man måste ta en paus men sluta får du inte göra. Jag älskar att läsa dina underbara och roliga texter och titta på dina ljuvliga bilder.Du är en pärla för mig och jag skulle sakna dig oerhört.
Vilken fin hylla du fick på morsdag och vilket gulligt barn du har som visste vad du tyckte om.
Ha det nu bra i veckan och ta hand om dig!
STOR KRAM

Speja sa...

Inte ska du sluta blogga, du behöver ju inte skriva så mycket...det är härligt att bara titta på de inspirerande bilderna.
Ha det fint!

helen sa...

Nää, du får inte sluta blogga!!

Usch, vad jag skulle sakna dig!!!

Men ta en paus om du känner för det, bloggandet ska ju vara roligt!

Så fin hylla! TräJesus och spånHitler, hahahahaha, det har jag aldrig hört förr, så passande... ;-)

Den här tiden på skolan är den bästa!
Sommarlovet i sikte, och en massa skoj på skoltid, man blir själv lite nostalgisk....

Hämta nu krafter och inspiration till kommande blogglust!

Kram
Helen

hemma hos lilla mej sa...

Inte ska du sluta blogga.Man blir så inspererad av dina alltid så fina bilder.Ha en skön måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Älfgärdet sa...

Men ibland kan det vara nog så gott med bara bilder. Kanske måste man tillåta sig själv att inte behöva brodera ut språket & säga något menigsfullt i varje inlägg, för att hitta inspiration. Jag följer dig även utan text ;)!

Bloggullet sa...

Jag älskar också att få saker från min son som han gjort,sätter alltid upp dem även om de enligt andra stör inredningen i övrigt.

Sån fin hylla du fått, sånt blir man så glad för.

Även jag är lite trött på bloggandet just nu, mest för att Blogger strular så jag knappast kommer in på min blogg.

Jag hoppas du fortsätter för du har alltid så tänkvärda ord.
Kramar

S o F sa...

Ja du, det här med bloggandet och tänkandet runt omkring det, går verkligen i vågor.

Tror att jag har hållit på i ungefär 3 år nu. Hade först en, tröttnade och avslutade den. Började med en ny (den jag har nu) och tar en paus då och då om inspirationen tryter.

Nu verkar den mer och mer bli en fotoblogg, för textmassan blir mindre o mindre. Just nu känns det inte så viktigt med just orden utan bilderna får tala istället.
Men det kan ändra sig. ;)

Som sagt, i vågor går det.

Lycka till med vad du än bestämmer!

Ardisia sa...

Hej! Hoppas du inte bestämmer dig för att sluta blogga :) Vi alla har nog perioder då vi inte har så mycket att skriva om, eller att man inte har nåntong att visa.. Men det är bara att sakta ner & ta det lugnt och göra inlägg i sin egen takt. Vi har ju koll via bloglovin ;)

Kram från Ardisia

Bibbi sa...

En bild säger mer än 1000 ord. Kan du inte komma på något att skriva, lämna en bild. Du har så underbara bilder och ger sån insperation med dem. Skulle vara så sorgligt om du slutade, men förstår att man kan få prestationsångest i det närmaste när man har en sån underbar blogg som du har. Hoppas du fortsätter glädja mig även om det sker med mindre text och mindre ofta.
Blir så glad när jag läser vad du skriver om barnens skapelser. Har själv samma inställning och blir så ledsen när föräldrar säger att det är skräp och eldnings material...
Tack för att du finns/Kramar Bibbi
Kramar

Lallis - liv och leverne sa...

Vilken fin hylla:)
Ja i skolan är det inte så mycket tycker jag heller. Dottern med klass har mest bara skojsigheter för sig:)

Och det är ju kul. *s*

Jag tror att det väl är så. Det kommer och går i perioder. Lusten och viljan att skriva och även mycket annat.
Skriv du när du känner för det bara:)
Kram Lallis

samuelsgården sa...

Förstår att du tröttnar på bloggeriet ibland, tror du inte alla gör det och nu är det ju inte så konstigt när det är så mysigt ute och det finns massor att sätta händerna i, men du får inte pausa för länge LottaPotta för då har jag inget att läsa! Själv skriver jag en gång i veckan det passar mig. Hyllan var ju jättefin, visst uppskattar man de saker barnen gör,
själv har jag flera lådor fulla med
alster efter mina barn.
Kramar Lotta

Marie sa...

Hej Lotta!

Hoppas inte att du slutar att blogga, skulle sakna dig massor! Kan du inte ta ett långt sommarlov ifrån bloggen istället? Men visst är det så att blogglusten går upp och ner. Just nu så här i slutet av terminen är det så hysteriskt mycket på jobbet (utvecklingssamtal, skolbesök, utflykter, grillkväll o.s.v) så när man väl kommer hem är man helt slut och vill knappt titta åt datorn.

Hyllan du fått av sonen är jättefin och vad gulligt att han målade den vit!!!

Kramar Marie

stina sa...

Hej du vilsna !
Jasså du tänker på att sluta blogga !?? Nä det får du inte för jag skulle sakna dig såååå !
Jag älskar dina bilder , för att inte prata om det du skriver!
Om du nu tänker på att sluta så kan du väl åtmistone flytta tillbaks till Härjedalsgatan för nu är min lokal så gott som klar på nr 32!!
Kram stina

Jema Rose sa...

Vilken fin hylla..!

: )

Visst kan man tröttna på bloggandet...men hoppas innerligt att du inte slutar HELT!!!

KRAM, Jenny

<3