onsdag 20 maj 2009

Det bidde en väska !

Vad gjorde hon då den där dagen , häromdagen ?? Jo först tänkte jag sy ett flaggspel , men efter ett djupdyk i tygskåpet kom jag på ngt annat . . . . . Inspirerad av något jag sett något någonstans ( ni vet hur jag snor ideér helt fräckt och gör om den till mina egna ) så sydde jag en väska av gamla lappar och stuvar . Häpp !!
Ångrar mig efteråt att jag inte gjorde ett mönster av den samtidigt så att jag kunde göra fler exakt likadana fast med andra tyger . De e som när man lagar mat och får ihop ngt riktigt gott , man ångrar att man inte skrev upp de exakta mängderna så man kan få till det likadant nästa gång . Man kanske skulle skaffa en sån där pratainapparat som doktorerna har ? Måste erkänna att jag inte bara snor ideér från andra jag går numera i min svärmors fotspår oxå , jag kunde inte låta bli att börja prenumerera på en tidning bara för att få den här kvilten , ha, ha !! Sån är jag ....och svärmor !
Jag har varit dålig på att svara på kommentarer , och jag vet inte längre hur jag ska förhålla mig till det , för som ni vet så tar det en väldig massa tid och den vill man gärna spendera utomhus nu . Men jag gör mitt bästa !!
Små doftande rosenblad till er !
Lotta

32 kommentarer:

rosenskära sa...

Jag har insett att jag kommenterar mer när jag känner mig social, jag går ju hemma och är arbetssökande och behöver prata med någon annan än mig själv ibland och då är det perfekt att låtsasprata med bloggvännerna, man får ju till och med tala till punkt!

Kramar/Lena

MiaMaria sa...

Men så är det ju bara VÅR en gång om året och då vill man ju suga in så mycket av det goda den har att erbjuda...helt förståligt.....

Men så söt väska det bidde...och toppen när det finns bara ett exemplar.....då blir det ju en annan variant nästa gång...perfekt.

Ha det så gott!
MiaMaria

Kerstin sa...

Tack snälla Lotta för din fina kommentar. Jag suger åt mig och känner mig bättre!

Väskan var jättefin, hallå? utan mönster? Du måste ju vara...begåvad!

Den där fina qvilten dyker upp både här och där just nu, jag vill oxå ha en sådan!!!

Kramar i mängder goa du!!
/ Kerstin

Pysselpalatset sa...

Det går bra att sno idee´n... inget är nytt under solen... är mitt motto... Men du får naturligtvis köpa oxå... kram Jeanette

Speja sa...

Lika fint och kreativt som vanligt! Och det där med prenumerationer bara för att man ska få saker och så säger man upp...det har jag också sysslat med;)

helen sa...

Men himmel, vilken läckerbit till väska! Så duktig du är!

Och precis en sån blommig kvilt har jag också i min ägo, som tack för nytecknad prenumeration!!

Ja, passa på att vara ute! I vinter kan vi blogga mera!

Kram
Helen

Helena sa...

Nä men vilken otroligt söt väska! Ha en härlig dag! Kram Helena

Les Cotrions sa...

I've never made limoncello...I don't drink liquors, but I know it's easy to make! It's important to use good and parfumed lemons! Nice work you made and your bedroom is very pretty!
Have a good afternoon!!!
Vale

Emilia sa...

Vacker väska! Känner igen det där med att improvisera fram något bra och sedan "glömma av" exakt hur man gjorde :) /Emilia

Annas skattkammare sa...

Haha, jag funderar på att göra exakt samma.. Ge henne tidningen som tack liksom.. =)
Så vacker väska!
Kram /Anna

STENLYCKA sa...

Men vilken underbar söt väska vad du är duktig och jag älskar dina inlägg de är så roliga att läsa, du är för go.Men inte behöver du känna att du skall kommentera, nej, var ute och njut den här tiden går med expressfart.
Ha en skön helg!
En stor kram

Jenny Oak Fae sa...

Väskan blev ju bara så fin!!!

: )

Den där quilten har jag också...faktum är att snart har jag två..! Jag såg att en del krängde såna på Tradera också, men då blir det ju dyrare!

KRAM, Jenny

Jes/Vita villa vila sa...

Men ÅÅ vad du är duktig vännen! Den blev jättesöt - verkligen!

Jes

drömmen om vitt sa...

Åhhhh äntligen är jag tillbaka och vad jag missat en massa fina ting.....fint skåp och fin säng......och du! väskan var ju så söt.
Ha det gott!
Lotta

Designe sa...

Vilken söt väska du sytt! Va duktig du är! Så fint överkast..är det från en prenumeration?..har sett nåt liknande och blivit sugen på att prenumerera för att få den. Jättefint skåp oxå! Ha en skön helg! Kram :)

Frida sa...

Vilken fin väska du har gjort! Ha ha jag och mamma brukar göra likadant är det något fint man får om man börjar prenumerera på en tidning så prenumererar vi bara på tre nr för att få presenten.

Stressa inte med kommentarerna njut av den fina tiden utomhus i stället.

Önskar dig en härlig helg!
Kram Frida

Bibbi sa...

Så läcker väska! Ja, det var synd du inte gjorde ett mönster...
Kände mig lite träffad ang överkastet....väntar på mitt sen jag tog 3 nr prenumeration av samma anledning....;-P
Ut och njut, det finns inga måsten i att kommentera. Viktigare att ta tillvara på allt underbart vi får njuta av just nu.
Fånga dagen!
Kramar Bibbi

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej och välkommen in i klubben för oss som prenumererar för att få lockvarorna! Just den där filten har jag med men skall "slakta" den för att använda som överdrag på vår nya kökssoffa, så vad gjorde jag då. Jo, jag har börjat prenumerera IGEN! För då får jag en till, som är hel! Det finns nog en diagnoskod för såna som jag , men det struntar jag i!
Vilken fin väska du hade sytt, helt enkelt bedårande!
Hoppas att ni får en skön och solig långhelg!
Kram MAria

hemma hos lilla mej sa...

Herregud vilken söt väska,vad söt....Du är duktig du.Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vilken fin väska du gjort! Jättefin!
Tror vi är sådana lite till mans, hihi. Det är väl det dom vet marknadsförarna, att locka till köp med något gratis på köpet. Och vi, ja vi går på det varje gång :D
Har nämligen också sett erbjudandet och tänkte skicka in.
Den verkar lätt att arbeta med eftersom det är kanter som fogas ihop, då syns inga skarvar. Skivan limmas eller spikas. Vi har bara klätt korta väggar än så länge så gubben har bara spikat. På fullhöjdsväggarna får vi nog ta limmet till hjälp också.
Önskar dig en skön torsdag, njut!
Kram vännen!
nina

Marcela sa...

Hi dear Lotta
I love that bag. Did you make it?
I also love the quilt and the wreath on the white door !

Have a wonderful day :)
Blessings

Marcela

Viola sa...

Du tanken slog mig oxå när jag såg kilten även fast jag har den gratis som anonnsköpare....himla rar är den och väskan blev verkligen så fin...hoppas dagen är bra, kramen

gamla skolan sa...

Vilken underbart söt liten väska ! Jag har prenumererat på samma tidning , också bara för att få den fina quilten ! Kramar Susanne / den gamla skolan

My Lovely Things sa...

Hej!!
Vilke jätte fint överkast!! Jag brukar oxå gärna ta erbjudande med fina premier!!

Väskan är jätte fin!!

Kram Anna

samuelsgården sa...

Vad du kan Lotta, väskan blev jättefin. Föestår dig när det gäller kommentarer, detsamma gäller för mig. Man måste njuta av
utelivet nu när man suttit "inne"
så länge.
Kram Lotta

Beas sa...

Vad fiffigt att använda alla delar så där.

Och Qvilten blev ju fin där på sängen ju. :-)

Vi är inte riktigt färdiga med köket, vi har lite tandad taklist kvar, och sedan golvsocklarna som vi precis beställt och som ska målas.

Vad har ni kvar på ert kök?

i et lite rødt hus sa...

Kjempe fin veske, og veldig vakkert broderi på. Etter inspirasjon fra flere blogger nå, innser jeg at det jeg må kikke litt mer etter på loppiser, er tyg, utrolig hva man kan finne.
God helg:)

anna sa...

kanonfint, det är tufft att hinna allt man vill så här på sommaren!

Ewa sa...

Hej vännen! Vilken fin väska du knåpat ihop. Du är duktig du.
Gillar eran säng. Ser mysig ut.
Bloggar inte mycket jag heller, har så mycket att göra i torpet nu och man vill gärna passa på att njuta av vädret. Idag har de dock lovat sämre men vi ska på dop så det gör inget. Men med regn kommer det fler små vampyrer, och de ÄLSKAR mitt blod. Har redan 5 STORA myggbett som kliar som 17. Hatar dessa små varelser. Tur vi har inglasas altan i torpet för annars skulle man inte kunna vara ute där på kvällarna framöver. Här inne i stan finns det nästan inga mygg dock.

Kramis
/Ewa

Inspiration i vitt sa...

Nej men Lotta inte visste jag att du var sömmerska oxå hihi, en underbart romantisk och unik väska har du sytt, så fin till sommarens fester och shopping, vad du är duktig och kreativ.
Varning varning för att gå med i nån bokklubb eller prenumeration för att få nån sak haha(jag har nyss gjort lika dant och fick en svart snygg korg att ha tidningar i)Är det tantvarning???
Hur som helst så var din quilt underbar.
Krm på dig vännen/Ingela.

C De-sign sa...

Så fin väskan blev! Duktig du är! Och du har så rätt tiden räcker inte till att kommentera så mycket som man skulle vilja.... man vill ju ta vara på ALLT i denna fantastiska tid vi har nu! Ha det så gott i solen idag! Kramar fr C

Lina sa...

Så sött så sött! Visst är det bra att återbruka:)
/Lina