onsdag 20 januari 2010

Vill inte ........

Ja här duggar inläggen lika tätt som stjärnfall på en juninatt . EnVilsen ligger och boar all ledig tid , och vägrar vicka på tårna förrän all snö är väck och det ät torrt och fullt med fågelkvitter ute . Eller så får det baske mej frysa på igen för hur vackert vad det inte med all denna frost som gnistrade som vitt bröstsocker på träden . Usch va less jag är och varför plogar dom inte ? Nu när det bara är att skrapa rent trottoarerna så man kan gå normalt om man ändå måste ut . Nej , ibland mitt på natten hör jag hur dom kör så är det lagom igensnöat igen på morgonen ,skitigt och slaskigt och med höga vallar man måste kliva över . Nej jag vägrar leva i det här , kan nån komma och lyfta ut mig och placera mig nån annanstans ...... ja vet inte vart men gärna om jag får önska där det är lite ljus igen . Det hänger ett enstaka litet julpynt kvar här och där , men det får hänga tills jag gått ur mitt ide , jag ids inte se åt det . Nej nu drar jag täcket över huvudet och återkommer när knopparna brister .

Love /Lotta

15 kommentarer:

mimmuli sa...

=) Ja du sa det! Så känner jag det me..nu får de bli vår..=/ Fågelsång lyssnar ja på hemma..vi har undulater;) känns lite som om se va vår=DD

Lisas torp sa...

...ja, precis så är det! Kunde inte sagt det bättre själv! Så tänkte jag idag när jag sopade av bilden för femtioelfte gången och kanade runt i modden. Städtid på gatan - bilarna väck, men tro inte att de plogar...nej, nej!

Jättetrött på den förbaskade vintern! Usch!
Men en fin bild hade du ändå idag!
Kram
Lisa

AnCi sa...

Ja jag hoppas ingen såg mig när jag dratta på ändan idag, låg vips på alla fyra o visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Sen innan man får ordning på alla tentakler, klarade mig bra för min ålder en hand vart lite blåslagen, men de kunde gått värre ;)

Nej solsken o fågelsång, det e allt bättre, håller med dig till fullo...

Kramis // AnCiPanci

~ Mormors ~ sa...

Måtte knopparna brista snart...!:-)

Kram ~ Eva

Jema Rose sa...

Jag är så innerligt trött på snön...och snöröjning måste jag mejla och be om hos hyresvärden...så ska det inte behöva vara..!

UNDERBARA bilder!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Hem och Harmoni Marie sa...

Känner nästan samma som du... MEN jag tycker mig ana att det blir lite ljusare för varje vecka OCH snart är januari till ända...

Ha det gott i vinteridet och välkommen ut snart! Kram Marie

Annbritt Schmützer sa...

Har en i familjen som låter precis som dig..Han förbannar sina förfäder som vandrade hit upp säger han..Han vill oxå att det helst ska växa palmer efter gatorna!
Jag kan njuta av vintern för det är någe visst ändå!

ha det så bra det går*L*

annbritt

Les Cotrions sa...

Wonderful photos Lotta!!! I love your arrangements...such beautiful stuff so nicely displayed! I'm looking forward to be in Spring too...I'm afraid we still have to wait!
Big hugs!
Vale

Inas sa...

Kram vännen!
Du är inte ensam om att känna så, men efter vinter kommer vår och vi är väl på väg mot det nu hoppas jag. Visst drömmer man om stränder med härligt varmt... Ha en så underbar torsdag om jag vore närmare skulle du fått ett fång färgade vår tulpaner. Goa kramar Ina

Bibbi sa...

Hoppsan! Är det någon som vaknat på fel sida idag och är lite kinkig;P
Men visst, nu efter jul är det bara vår och sol man längtar efter. Men lite små mysig är det ändå ett tag till;)
Har beställt en massa fröer nu så jag bara längtar att börja så.
Gå ut och titta, du hittar nog något positivt:)
Kramen

NataljaOblanskaja sa...

Precis så där känner jag mig med.
Vill inte göra nånting just nu. Sätter mig vid datorn och fastnar några timmar istället för att ta tag i annat.
Men nu är det snart helg ialla fall. Då kan man ligga på soffan utan dåligt samvete tycker jag.
//Camilla

Änglahem sa...

Nähä!!! Du!! inte får du vänta med att återkommar först när knopparna brista!! Jag Protesterar!! å det vildaste! Går inte för sig, hör du det Loppan!!
Fast iofs så förstår jag dig, men frågar jag mig (och dig lite med nu*hrm*) om det hade varit bättre med REGN....och ÅTER REGN! Regn, grått å trist....NIX! Vill inte ha...vore kanske bättre att emigrera till Hawaii*suck*.

INTE IDE Lotta! Nej och åter NEJ!

VARMA Kramar,
Ulrika

Helen sa...

Jag gör dig nog sällskap under täcket...oj, vad jag längtar till våren!!

Ha en mysig helg!

Kram!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå!!
Oj va fina saker du har på bordet..ursnyggt!! önskar dig en trevlig helg kram sussie

Sarah sa...

Nä nä nä Loppan, du ska inte va i ide ända till våren då knopparna brister!!! Ryck upp dig nu vännen =) Jag blev så glad när jag idag kom på att det är ljust ute till nästan kl fem nu! Det går mot ljusare tider och nu kan det bara bli bättre! Jag hatar Januari månad, då är man trött, fattig och less på mörkret. Men snart snart kommer det bli bättre, I PROMISE!
Kram sara