onsdag 23 mars 2011

Bland loppor och presenter .

Jag fick många fina presenter på min födelsedag , men den finaste av dom alla var nog ändå den här . En alldeles fantastiskt formskön pingvin gjord av min yngsta pojk . Han hade skrattande berättat innan att han täljde en i slöjden och att någon råkat strösslat en massa glitter på den då den stått på tork i målarrummet , så jag väntade mig ett riktigt spektakel ha ha . Men så ser den ut så här , otrolig tycker mamma förstås . Att Loppan loppar är ingen nyhet , men att nu var det ett tag sedan så mannen tog med mej på en tur i helgen till bl a Mjölby , Vadstena och Sya , det var så kul . Jag hittade några riktigt fina skatter , i alla fall i mina ögon . En fantastisk monter med något slags Kinahus , jag gillar saker under glaskupor och i små glasmontrar , lite museieaktigt . EnVilsen kan aldrig motstå något med snäckor , till allas stora förtvivlan . Oljetryck är oxå läckra den här är sitter på bångliga trälappar . Mannen suckar , men Lille H gillade den skarpt så den åker nog in i hans rum ..... om jag kan släppa den . Ibland kostar jag oxå på mej en extra födelsedagspresent något jag velat haft länge . I år blev det den här Madeleinekakeformen . Extra roligt var att jag skickade efter den från fantastiska Marie "Vita ranunkler " . Ni har väl inte missat att hon har en liten gårdsbutik . I sommar ska i alla fall jag dit ! Nej ni det här duger inte ! Nu ska jag skena iväg och jobba .
Love/Lotta

11 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Så fina saker du har fått:)
vackra bilder..
Ha nu en skön dag
kram
sandra

Snickaregården sa...

Så fina saker. Och pingvinen föll jag för, Så snygg :)

Grattis i efterskott och ha en bra dag
Kram Maria

Skogslyckan sa...

Oj det var en fin samling ting du hittat. Och vilken present av sonen! De är speciella för en de där grejerna de kommer med. Du kan tänka dig hur mycket jag fått med 5 barn!
Ha en fin dag!
Kram Pia

Ett Vitare Hem sa...

Åh så mycket fina saker och vilket konstverk din son åstakommit! Vi tänkte fara ner till Marie 7/5 när hon har loppis också ;o)
Ha en riktigt härlig onsdag!
Kram/Lena

Anonym sa...

LJuvlig pingvin, duktig son du har. Dina loppisfynd är som vanligt riktiga fynd gillade speciellt glasmontern med kina i.

Ha nu en skön dag på jobbet

Irenes tavlor sa...

Hej, och grattis i efterskott,
många fina fynd och presenter,
hoppas tavlan kom fram oskadd,
kram / Irene

Mags Romantiska Smycken sa...

Grattis, och till din fina present från sonen.
Snäckor, är fina, och allt det andra du har på bilderna.
Åh, vad jag längtar tills loppisarna sätter i gång, och hitta sånt som inte andra ser något värde i.

Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Bibbi sa...

Kanske lite väl sent men...stora grattiskramen i efterskott:-) Men varför gör du inte som jag? Jag fyller bara år i bland, blir 27 i år igen! Perfekt för mig, men barnen håller på att gnälla och påstå vi absolut inte är så jämnåriga... Konstigt, jag trodde de ville ha en ung mamma...
Man blir ju inte äldre än man gör sig i alla fall:-)
Härliga och annorlunda fynd. Blivit lite loppis här också. Var en sväng i dag men det jag söker hittade jag inte. Men kul med en tur.
Ha det gott ni som har vår. Här snöar det för fullt så jag är lite sur...
Kramar

Bibbi sa...

Ps, glömde ju skriva att pingvinen var helt fantastisk! Wow! Han har ju helt klart tallang. Love it!
Kram

Vackra Magnolia sa...

åh så mysig blogg hit kommer jag igen =)
Kram Tina

STENLYCKA sa...

Vill bara skicka dig en hälsning och en stor kram för att jag får besöka dig och njuta av din vackra blogg. Jag är inte så flitig just nu att kommentera, det blir nästan bara ett inlägg på min blogg ibland, tiden räcker inte till.
De varmaste kramar till dig!
Raina