tisdag 15 mars 2011

Loppan = Envis som en get , minne som en guldfisk.

Nu har ett år gått igen i EnVilsens liv och helt plötsligt har man blivit medelålders och i fyra år har jag haft den här bloggen . Dagarna , veckorna ..åren bara rullar på . Men vad är det han tjatar om den där "smukke"dansken "Det är inte dagarna som passerar , utan dagarna du minns " ........ Jo visst är det väl så , men om man inte minns något då ??? Ingenting alls , man får vara glad om man vet årtalen då barna föddes , för ibland är det inte helt lätt ens att vet hur många år dom är på rak arm , inte ens en själv *mörkrädd*. Jag tänker att jag måste börja skriva upp vissa händelser, dokumentera vad som händer en och familjen , semesterort , årtal , vilka som var med osv . Men jag kommer ju inte ens ihåg att komma ihåg att skriva upp . I love digitalkameror , den är räddaren i nöden för sånna som jag . Då ,om man kommit ihåg att ta den med förutsättningsvis , så kan man i alla fall få ett litet hum om vad, var och vilka . Funderar på om man alltid kan ha datum/årtal på bilderna ?? Säga vad man vill om bloggandet , men lite som en dagbok är det ju . Undrar om jag kan klura ut hur jag firade min födelsedag för två år sedan ??? Om jag kunde skulle jag hiva rosenblad ut genom era dataskärmar , för ni är så söta som kommer in här och skriver så rara kommentarer och jag är just nu så dååååålig på det . Men ni ska veta att jag blir så varm och glad av dem . Nu ska jag ut och cykla loppistur .
Love Lotta

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det där med minnet är inte lätt och då är det tur att man har den digitala världen.

Önskar dig en skön loppis-cykel-tur

Nillis sa...

Åh mysigt att cykla ut på loppistur! *Avis* Minnet kan jag trösta dig med att jag är precis likadan, du är inte ensam om att vara senil, fniss. kram!

Vintage House sa...

Ja ibland är det så man hinner inte allt och jag är fruktansvärt dålig på att skriva upp ...
ha en skön tur...
kram
sandra

Snickaregården sa...

Härligt att kunna gå ut och ta en cykeltur.. snö och blankis här än.
Tur man har kamera och bloggen för då har man lite koll trots allt. Har sagt i flera år att jag ska köpa en fin bok och börja skriva men det blir ju aldrig av.
Ha en fin dag
Kram Maria

Kattan sa...

PRECIS så tycker jag också! Bloggandet är som en dagbok o ch påminnare, det är det som är det fina i kråksången, får man sen nå´n kommentar också så är det ju bara en fin liten bonus :)

Ha det så bra! och fin blogg förresten!

/Ann

Nanna sa...

Härliga inlägg du gör! De är alltid lika roliga att läsa! :)
Även om jag inte alltid skriver en kommentar så läser jag alltid :)

Handplockat sa...

ååh vad du fick mej att le när jag läser dagnes inlägg
känner igen mej

stora kramen

Lisas torp sa...

Det där med minnet är du nog inte ensam om! Fråga mej! Jag är säkert bra mycket äldre dessutom - minnen bleknar dessutom, de få man ändå har.
GRATTIS måste jag ändå säja till födelsedagen som säkert har varit och grattis till bloggandet!
Ja, vad vore man väl utan digitalkamera, och bloggen hjälper en också att minnas händelser och saker man varit med om.
Ha en fin cykeltur!
Kramar
Lisa

Maria sa...

Bloggen är ju också bra, den kan hjälpa en att minnas när saker och ting skedde...

Ett Vitare Hem sa...

Hihi visst är det tur att bloggen finns som extraminne när det ordinarie inte riktigt vill vara med längre ;o)
Han en härlig onsdag!
Kram/Lena

Älfgärdet sa...

Underbar, underbar bild genom det gamla spegelglaset! Du kommer ivarjefall ihåg att ta bilder till att blogga med, här blir det nada. Blir också smått mörkrädd över minnet särskilt i jämförelse med 25-åringarna som jag studerar med.... Gissa om jag får läsa all studielitteratur MÅNGA fler ggr än dem.... :(. Ha dä gôtt i vårsolens glans!