måndag 19 december 2011

Julkort

Skickar ni julkort , alltså riktiga inte sånna där låtsas via mail , mobil eller massutskick på "fäjsbok" ? Jag kör nog alla varianter för att riktigt helgardera mej , en del t o m med ringer jag upp för att riktigt göra mej till och önskar god jul . I år gjorde jag några pastelligt prilliga till Lilla Loppans stora förtjusning . Hon gjorde oxå men de blev alldeles för fina för att skicka iväg , så det står som pynt på hennes rum istället . Jag vet inte hur det är med er , men visst är det väl roligt att ha brevlådan full med kort till jul , något handskrivet betyder så mycket .

Ropen skalla -Julkort åt alla !!


Knäck&Kola //Lotta

10 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad kreativ du varit, jättefina! Näe jag skickar inga julkort alls, det var ett tag sen jag slutade, vet egentligen inte varför för det är ju ganska trevligt ;o)
Ha en riktigt härlig måndag!
Kram/Lena

STENLYCKA sa...

Jag och min man skickar egengjorda julkort varje år. Jag rimmar om året som gått, vad vi har haft för oss osv.
Så igår vek och klistrade vi julkort för brinnande livet(konstig vi är alltid ute i sista minuten), sedan lades dessa i kuvert. 80 julkort blev det som skall på lådan idag.
Önskar dig en alldeles underbar julvecka, på fredag kommer vi på besök till din stad för att fira jul. Hoppas ni har skottat, sandat gatorna och att alla julstjärnor lyser i fönstren!
Kram Raina

lisashus sa...

Åh, så fina julkort! Det är ju alltid extra roligt med ett handgjort julkort! Jag gjorde en del såna för några år sedan, men sedan har lusten till det inte infunnit sej! Iår fick det bli som det blev..!
Ha en härlig måndag!
Kram
Lisa

Vintage House sa...

Hej
så fina du har gjort, vi skickar julkort fast på barnen:)
ha en skön måndag
kram
sandra

brudeblogg sa...

For noen skjønne julekort!Fantastisk heldige de som får dem :)

Jeg setter min ære i å hvert år sende ut en stor bunke selvlagede og håndskrevne julekort til slekt og venner.
Jeg elsker å få fine julekort og bruker dem til pynt i gangen. Håper jeg får noen i år også, for det minker på slike. Digital julehilsen er absolutt ikke det samme!

Nillis sa...

Oj så fina! Du är så himla duktig! Jag köpte scrapbboking set på Lidl, ser ut som en unge gjort mina kort, hahah!kraam

Jema☽⚪☾Rose sa...

Åh så fina kort!!!

: )

Jag skickar inga julkort alls, bortsett från lite via mejl/facebook...

Jo, det ska verkligen bli skönt att lämna över nycklarna i morgon, så att jag kan slappna av igen..!

STOR kram från Jenny

Anonym sa...

Men visst är det härligt med julkort;) Förra året gjorde jag egna kort men nu i år har det blivit kort på barnen som någon firma fått skriva ut, till och med med en färdigskriven hälsning på. Det enda vi behövt göra är att skriva adressen, sätta på frimärket och ta oss till lådan;) Men nästa år då ska mer tid läggas för ack så roligt det är;)

Önskar dig en härlig dag

Irenes tavlor sa...

oj så fina kort du gjort jag kan förstå att det är svårt att skiljas från korten, jag målar kort som du sett, nu sparar jag originalen men från början fick alla ett originalkort men det tog för lång tid, vi får väl tro att mottagarna blir glada av våra hemgjorda kort,
det skulle jag bli, kram till dig

Här är gudagott att vara ! sa...

WOW vilka vackra kort ! - Vilket tålamod och och energi du har lagt ner ! - Är imponerad. - Nog blir det jubel av dom som får ett sånt kort i brevlådan !
Jag tror att vi tillhör ett utdöende släkte vi som skickar julkort. - Men nog är det betydligt roligare att få ett hemmagjort kort istället för en julhälsning på mailen !
Varma kramar från mej !
Anneli ♥