söndag 14 oktober 2007

EnVilsenLoppa firar bröllopsdag !

En mycket varm och vacker höstdag för sex år sedan så var det bröllop i byn . Min man ville så gärna ha ett kyrkobröllop och EnVilsenLoppa tyckte det räckte med en vigselförättare i trädgårn ´. Men för min man 's skull fixade jag till ett kyrkobröllop med präst och allt i all hemlighet . Men allt gick åt pipsvängen då prästen ringde hem och för sa sig . Nå väl , i går var det bröllopsdag i alla fall och det firade vi genom att åka på utflykt till Ulriksdals slott . Här kommer några bilder där i från . Ser ni paviljongen , jag trodde det var en järnkonstruktion men den är gjord av träribbor . Visst är det ett vackert slott ! Hade gärna gått in i orangeriet , men det var tyvärr stängt .

Tog massor av bilder där ifrån så jag kommer med fler Ulriksdals inlägg . Idag har det inte varit lika glamoröst , söndagen har gått i veckostädningens anda . Nu är vi helt slut ! Men det är rent och snyggt under sofforna vi ligger på i alla fall ;o)

5 kommentarer:

Lotta sa...

Stort grattis på bröllopsdagen!
Och vilka underbara bilder du bjuder på!

Kram
Lotta

Goa sa...

Ett stort grattis!!
Vilket underbart bröllopskort!!
Oh, så roligt! Och helt bedårande bilder i övrigt också, som alltid!
Ha nu en riktig myskväll i ditt nystädade hem!!
Kram!
Goa

Broarne sa...

Hej
Åh loppis, jag ska ta en sväng idag. Fiina skomakarläster, bra fynd.'

Ang. bilderna på sidan.
Klicka "ingen" placering, klicka i "liten" bild (går säkert med stor och mellen åxå), sen när du laddat upp bilderna kan man ta tag i dom och dra dem på plats, himla bra.
:o)
Annmarie

Älfgärdet sa...

Vilken underbart fin bröllopsbild! Jag har inte fått mannen dit än.... Mycket vacker paviljong ute bland träden vid Ulriksdal.

Solrosfrö sa...

Mysigt och som vanligt fina bilder ;D