måndag 15 oktober 2007

Mera från Ulriksdal och lite från Bosse ...Vackra hus fanns det längs strandpromenaden vid Ulriksdals slott . Vem är det som bor där undrar EnVilsenLoppa ? Om ni någon gång vill flytta så kan jag ta över , inga problem .
Visar lite fler bilder från slottsträdgården , det är så vackert på hösten speciellt i sådana parkmiljöer , med mycket löv längs alléerna .
Vi var in på det här fina caféet oxå och åt en jätte, jättegod bärpaj , varför tog jag inget kort på den , försvann för fort kanske . Nå väl , men med ett så vackert hus så skulle man ju kunna ha hur fint som helst där inne ...... men så torftigt menlöst , usch ! Får man säga så , ja inte vet jag men det är synd på så fin miljö .

Man kan ju inte åka till Ulriksdal utan att hälsa på Bosse ...Nu var ju han inte där , vad jag såg men känner ni igen det här :Bosse Rappne´är helt suverän tycker jag ,.... i alla fall på tv !

Vilken härlig dag vi hade jag , mannen och Lilla Loppan . Vi avslutade med ett besök hos min Lilla Mormor som inte mår så bra längre ...men jag tror hon blev något piggare efter våran lilla visit .
P.S . Bosse och hans vänner har en jättefin blogg , ni har väl inte missat den !?
Nu ska jag inte tjata mer om den lördagen , ha det gott och tack för alla kommentarer , jag blir sååååå glad !! D.S.

5 kommentarer:

Anca sa...

Vicken mysig lördagsutflykt ni varit på, tänk att jag aldrig varit på Ulriksdal, där som är så fint! Kamerna full med fina bilder ser jag! Grattis i efterskott till bröllopsdagen... Vilket fint väder det var den dagen för sex år sen! Kramelikram & Ha en bra vecka!!!

Maria-Jag blommar sa...

Grattis på bröllopsdagen! Och vilket mysigt firande av den...

Anonym sa...

Såå vackert! Och grattis på bröllopsdagen i efterskott!

Lotta sa...

Vilken härlig utflykt! Så underbara bilder!

Nu ska jag in till Bosse och kika!
Kram
Lotta

envilsenloppa sa...

Syster : Näej inte jag har varit där förr heller , märkligt . Men det är ju ett av mormors favorit ställen ! Ja och vi hade jättefint väder i lördags oxå . Kramis

maria-jag blommar : Tack va snääl du är , ja det var ett lagom firande !

gammelgård ! Tack o tack !!

lotta : Ja tack igen då ! Det var en härlig utflykt , de är finare på Ulriksdal än hos kungen på Drottningholm , tycker jag ! Kram